Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

Antakaas vinkkejä miten päikkärit nukutaan sisällä.

manna - 28.09.2009 - 14:01

Eli tyttö 1v3kk ei nuku kuin vaunuissa päikkärit. Muutaman kerran on kipeenä nukahtanu omaan sänkyyn.

Hoidon tyttö alottaa tammikuussa,ja olis kiva et nukkuis sisällä siihen mennessä.
Tänään taas koitin sisälle,mut n.tunnin huudon jälkeen luovutin ja laitoin vaunuihin. Sinne nukahti alle viidessä minuutissa.

Yöt tyttö nukkuu hyvin sängyssään.


VASTAUKSET:


Lise - 28.09.2009 - 14:05

Hmm, onko teillä pimennysverhoja? Jos hämärä auttaisi... sitten voisiko jotain iltarutiineja kokeilla myös päiväunille mentäessä (esim. luetaan satu tai mitä nyt teettekin), jos ikään kuin auttaisi tajuamaan mitä nyt pitää tehdä?

Meillä ei ollut tuota ongelmaa, mutta kun poika meni hoitoon niin ekana päivänä nukutus oli kestänyt 1,5 tuntia kunnes väsähti huutoonsa, mutta parissa päivässä siinä oli sitten palauduttu normaaliin. Että kyllä ne lapset oppii siellä hoidossa nukkumaan kun tajuavat että on pakko...


manna - 28.09.2009 - 14:09

Ei meillä oo oikeen muita iltarutiineja kuin et iltapuuron jälkeen hammaspesulle ja sit rätin kanssa nukkumaan. Päikkäreille mennään ruoan ja maitopullon jälkeen rätti kainalossa. Et suht samalla tavalla kuin yöunille,mut tyttö vaan huutaa seisaaltaan sängyssä... Ja pimennysverhot on makkarissa.
Pitää vaan toivoo et ymmärtäis sit viimeestään hoidossa


Tipsu - 28.09.2009 - 14:11

Meillä nukkuivat kaksoset vuos ja 1kk eilen ensimmäiset sisäpäikkärinsä vuoteen.. Tätä ennen sisäpäikkärit on vaan aiheuttaneet iha hillittömät raivarit.
Me ei laitettu niitä normaaliin aikaan nukkumaan, vaan lähdettiin ulos leikkimään. Sisälle tultiin syömään lounasta, ja syötäessä jo nuokahtelivat. Pöydästä vaan sänkyyn ja tutti suuhun, ja kauaa eivät kyllä jutelleet sängyissään kun uni jo vei!
Eli siis väsytettiin ulkoleikeissä ja nukkumaan menivät n. puoltoista tuntia myöhemmin kun normaalisti, ja hyvin toimi!


manna - 28.09.2009 - 14:32

Tipsu: Muuten vois toimii meillä tuo et myöhemmin päikkäreille,mut tyttö käy muutenkii miun mielestä aika myöhään päikyille (n.12.30-13.00) Et jos niitä viel myöhentää,niin sit menee se herääminen aika myöhäseks.

Myö oltii tänää pihalla leikkimässä,ei varmaa sit tarpeeks touhuttu siellä.


Tirpunen - 28.09.2009 - 15:27

Me leikitään joka aamupäivä pihalle, eikä neitiä saa millään nukahtamaan sisälle. Ei vaikka yrittäisi pari tuntia normaalia myöhemmin. Ei auta pimennysverhot eikä mitkään. Ja tytön pitäisi aloittaa päiväkodissa tai pph:lla marraskuun alussa... Eli hyviä vinkkejä otetaan vastaan täälläkin.


MINNI - 28.09.2009 - 15:46

Meidán poika nukkuu páikkárit sisállá,ja juuri kuten Tipsu sanoi myóhennettiin aikataulua,eli aamupalojen jálkeen ulos peuhaamaan pariksi tunniksi (ulkona ollessa syódáán pieni válipala esim banaani/jugurtti yms),lounas ei ole ennenkuin klo 12.30,ja páiváunille mennáán
klo 13-13.30 poika nukkuu pari tuntia.


777 - 28.09.2009 - 20:17

Meillä ulkoillaan aamusella ennen lounasta n. 11/2-2 h ja se aika mennään kokoajan touhuten, ei istu hiekkalaatikolla, vaikka sellainenkin kotipihasta löytyy. Lounas syödään n. 11.30-12 ja päivunille nukahtaa n. klo 13. Nukkuu n. klo 15.30. Syödään päivällinen neljän maissa ja pihalle mennään leikkimään ruoan jälkeen. Iltapuuro seiskan jälkeen ja uni maittaa hyvin kasin jälkeen. Juu kyllä, meillä asutaanpa melkein pihalla, ulkoihmisiä ollaan koko perhe


NiiskuNeiti - 29.09.2009 - 14:38

Meillä oli sama ongelma, että vain vaunuissa nukuttiin. Eräänä päivänä kesällä neiti ei halunnutkaan mennä vaunuihin nukkumaan vaan halusi nukkua sisällä. Sen jälkeen meillä ei vaunuissa ole nukuttu.
Tämä tietenkään ei teitä tällä hetkellä auta, mutta meillä aika auttoi. Ulkona nukuttiin joka päivä kaikki unet yli 1½ vuotta.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|