Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

Talvihaalari = päänsärky

Miu - 27.09.2009 - 21:45

Ajatuskin siitä, että haalarinosto edessä, saa pään särkemään!
Auttakaa nyt avutonta, mikä olisi paras haalari 1v 3,5kk pojalle?
Kriteereinä vedenpitävyys, helppohoitoisuus ja -puettavuus, kestävyys ja kiva ulkonäkö. Maksan vaikka hieman enemmän siitä ilosta, että löydän hyvän haalarin.

Ollaan tsekattu Reimatec, Jonathan, Lassie, Ticket to Heaven, Lenne - eikä olla osattu päättää mikä olisi paras. Tykkään, että kuosi voisi olla vähän joku erilainen, esim. Reimatec Edward tai Lassien Suprafill ovat harkinnassa. Mutta mitä muita teillä on käytössä ja mitä olette mieltä??


VASTAUKSET:


ruusu87 - 27.09.2009 - 22:06

me ostettiin reimatec, tosin kuosi oli sellainen yksivärinen, ihan kivan näköinen haalari mun mielestä.


Nanna07 - 27.09.2009 - 23:00

Meillä oli viime talvena Reimatec, eikä mitään pahaa sanottavaa siitä. Täksi talveksi ostin Lassietecin eli siitä ei vielä kokemusta. Mutta myyjä kehui, että on ihan Reimatecin tasonen (heillä myytiin myös Reimaa).
Välikausihaalarina on ollut jo pari eri Jonathania ja tosi hyviä on ollut, mut joku sanoi että heillä ei niin hyviä talvihaalareita, tiedä sitten... Remusta itellä ei kokemusta, mutta sitä myös paljon kehutaan.

Tuon ikäinen, ei vielä hirveästi kuluta haalaria eli periaatteessa mikä vain vedenpitävä on varmasti hyvä. Et mikä vain sinun silmääsi ja lompakkoasi miellyttää, niin ota se


Kukkis - 27.09.2009 - 23:19

Moi. Mulla sama ongelma ollut. Jostain syystä Reimatec on nyt jäämässä meillä jäähylle. On Reimatecin vk-haalari nyt, ja musta se on tosi jäykkä ja lapsen on hankala siinä liikkua. Talveksi on vaunuiluun Reiman ei-tec-malli. Pihahaalariksi olen nyt alkanut innostua joko Remusta tai Jonathanista. Ne tuntuvat hiukan semmoisemmilta, että liikkumaan vasta opetteleva pienokainen niissä pääsisi helpommin liikkeelle. Niin ja kyllähän niiden veden pitävyys lienee korkeaa tasoa.


ex-odottaja - 28.09.2009 - 08:18

Meillä odottelee kaapissa 1v1kk pojalle Lassien Suprafill haalari. Ostin alennusmyynnistä viime talvena ja kohta sen voipikin hakea käyttöön. Hyvältä vaikuttaa ja väritys on kiva. Meillä ei poika kovin paljoa vielä itse kävele niin ihan paras että puvussa on se kura-alaosa kun paljon möyhii maantasossa.


mmmmmm - 28.09.2009 - 09:44

Remu on mielestäni varsinkin pienelle paras, lauhalla ei mahottoman paksu, ja kuiten väljä että pakkasilla mahtuu hyvin fleese/villapuku alle. Ja vedenpitävä, ja ainakin vauvamallissa peppuvahvikkeet.
Jatkokysymys: Meillä 200 km lähimpään reiman tehtaan myymälään, onko siellä hyvät valiokoimat? Ja kuinka paljon halvempaa, että kannattaako lähteä pipo ja hanska ostoksille sinne asti, ja ehkä 6-vuotiaalle toppapukua...?


äitykkä - 28.09.2009 - 10:14

cupcake aivan ihana ja erittäin hyvä haalari. ostin tytölleni sellaisen, aikasemmin ollut muita merkkejä, lenne,,,reima yms... mutta tämä vaikuttaisi vielä paremmalta... ja on vielä hyvän näköinenkin


Lumi - 28.09.2009 - 10:38

Mä oon ihan hurahtanut Ticketin haalareihin, enkä muita enää aio ostaa. On ollut aiemmin Reimateciä ja Jonathania ( ja ne myös molemmat tosi hyviä), mutta tykkään Ticketin ulkonäöstä eniten. En pitänyt yhtään Reiman ja Jonathanin tämän talven kuoseista. Ticket oli voittanut jossain haalarivertailussa esim. Reimatecin mm hengittävyydessä eli on lämmin mutta ei hiosta.


iitu - 28.09.2009 - 11:23

Meillä on aina ollut reima-tec, joten muusta ei kokemusta. Mulle on vaan moni myyjä sanonut et Remu ei ole ylös saakka vedenpitävä ja Lassien vedenkestävä versio ei ole Reima-tec-laatua (huom. kaupassa olisi ollut lassieta, mutta reima-tec oli loppu). Lapset ovat tykänneet reimasta itsekkin, väreistä, kiva pukea, yms.


mie - 28.09.2009 - 11:40

ostan Jonathanin gorduran isommalle ja ehkä cityn tai tähtimallin kaksvuotiaalle


vaavi - 28.09.2009 - 13:03

Meillä on viime talvelta Muumin toppapuku mikä sopii vielä,jos on loskakelejä niin laitetaan siihen sitten kurahousut päälle.Sit ostettiin Reiman kaksiosainen puku "kaupunkipuvuksi",sellainen tuulta ja kosteutta pitävä harmaa missä vaaleansinisiä ja limenvihreitä siilejä.Housut on harmaat.


Möhkis - 28.09.2009 - 15:18

Meillä on reimatecin haalarit kunvk-haalaria yritin lassieteciä, niin eipä sopinut pojan vartalolle ja oli silloin 80cm pojalle 86cm liian pieni, reiman vastaava koko menee vielä, vaikka poika jo 88cm ja vielä on kasvunvaraa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|