Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

nukkumis ongelmat

marsu - 26.09.2009 - 22:00

Mistähän sais apua meidän pojan nukkumis ongelmiin? Kun ei tiä miks huutaa ja mitä pitäs tehä.. Ku joskus se huutaa että sattuu joskus jotai muuta. Välil nukkuu hyvin välil ei. Olis niin kiva ku tietäs mistä johtuu,mut mikähän mahtaa olla se paikka joka osais auttaa? Poika kohta 2v.


VASTAUKSET:


- - 26.09.2009 - 22:12

Mitä syötte iltapalaksi? koska syötte? ehdittekö rauhoittua joksikin aikaa ennenkö mennään nukkumaan? meneekö nukkumaan liian myöhään? pelkääkö pimeää? auttaisko joku pieni valo? voiko olla korva vai vatsakipuja?


marsu - 26.09.2009 - 22:38

Iltapalaks syö puuroa seittemän aikoihin tai vähä yli,menee nukkuun n.9,iltarutiinit aina samat,ehtii vähä rauhouttua,välil on yövalo välil ei enkä oo huomannu sil vaikutusta, korvatulehdus oli viikko sitten ekan kerran ja sillon huusi päivälläkin ja valitti korvia joten en usko et korvakipu syy,vatsavaivoja voi olla mut entiedä mistä tulis ja miks ei oo päivisin kipee.


zarpa - 26.09.2009 - 23:00

minkä lainen on kakka, normaalia vai löysää. Meillä oli löysää. Nyt käytiin lääkärissä ja verikoe ottettiin, jotta saadan selville mille on allerginen. Päivisin meillä on poika iloinen ja reipas, mutta yöllä ei nuku. Tai siis nukkuu mutta huonosti. Lääkäri totes että jos masukipee niin yöllä ei nukuta. Toivottavast verikoe-tulokset auttais meidän yöuniin...niitä odotellessa tänä yönäkin varmaan heräillään. Voimia sinne tiedän että on todella raskasta.


kuulostaa - 27.09.2009 - 11:03

niin tutulta. Meillä auttoi kun jätettiin maito pois ja ilmeisesti myös vehnä suurissa määrin aiheuttaa yöitkuja eli mahakipuja.


Kokeile - 27.09.2009 - 21:58

illalla antaa jotain muuta iltapalaksi(jogurttia,riisifruttia,muroja tms), en takaa mitään mutta meillä tuntui että jotkut puurot ei aina takaa hyviä unia.
Toki tuntuu että niin monet asiat vaikuttaa yö uniin, välillä jopa kunnon tuuletus kämpässä ennen nukkumaan menoa voi auttaa, tai sitten on liian kylmä :/


marsu - 28.09.2009 - 10:16

Joskus annetaan muutakin kun puuroo, mut esim yks ilta annoin muroja poika huusi yöllä melkein kaks tuntia ja sit tuli kirkkaalla äänellä "puuroo" ja siin ei sit auttanu muu kun kolmelta yöllä laittaa pojalle puuro ja söi muuten hyvällä ruokahalulla eli sil oli nälkä

Viime yö koitettiin niin et annoin riisi puuron illalla eli ei viljaa ja nukku koko yön. Joten se on nyt seuraava testi että ei vilja puuroja muutamaan iltaan ja katotaan vaikuttaako..


Aino - 28.09.2009 - 10:54

Meilläkin 2v-pojalla univaikeuksia aina välillä, mutta niitä nyt on ollut kausittain koko elämänsä. Eli ei välttämättä ole kipeä tai mitään allergista.

Pojalla on tyylinä sellainen, että jos yhtenä yönä herää kukkumaan tunniksi syystä tai toisesta, niin tekee sen seuraavanakin yönä samaan aikaan, ja seuraavana jne. Vaikka varsinaista syytä ei olisikaan. Kierre on vain yritettävä katkaista jotenkin tai sitten antaa olla, koska häviää taas hetken päästä.

Mutta meillä nyt on muutenkin huonouninen lapsi (nukkuu vuorokaudessa 10,5-11 tuntia).


marsu - 28.09.2009 - 11:46

Siis ei meilläkään ole koskaan nukuttu. Eli ei tää oo mikään ajan jakso, tämmöstä on ollu koko pojan elämän.. ja heräilyn viä ymmärrän mut meil huudetaan. Välillä pientä itkua välillä ihan raivoovaa huutoo josta ei millään meinaa rauhottua. Välillä sellai et sylissä ei pysty edes pitää kun kiemurtelee niin paljon. Sit vaan antaa lattialla pyöriä ja kattoo ettei kolhi itteensä. Oon jo oppinu et rauhottuu aikanaan ni pystyy oleen ite rauhallisena eikä yritäkkää mitää extremee kun ei se auta..

Tiedän et kaikki lapset heräilee joskus ja jotkut enempi ja neuvolahan ei siis ota vakavasti tätä asiaa.. "Ne lapset kun on semmosia" tulee vastaukseks kun yrittää kysellä apua...


emsku - 28.09.2009 - 12:56

Meil ainakin tuol esikolla oli tuollaisia huuto "kohtauksia" öisin juuri tuolloin 2.v kieppeillä. Meillä tyttö heräs ja alkoi suoraa huutoa huutamaan ja jos otti syliin niin huuto vain yltyi (tavallaan tyttö ei ollut edes hereillä). Ja meillä nuo tais olla kauhukohtauksia/painajaisia...


kuulostaa - 28.09.2009 - 14:29

niin ja meillä ei illalla sovi mikään muu puuro kuin riisipuuro, joten illalla harvoin syö puuroa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|