Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

päivähoidon lopetuksesta

vinkkiä kaipaisin! - 25.09.2009 - 21:41

Lapsillani lähestyy viimeinen hoitopäivä hyvällä pph:lla.
Mitä veisit /olet vienyt kiitokseksi hoitajalle, kun päivähoito loppuu??


VASTAUKSET:


tyy - 25.09.2009 - 22:11

Nyt on syksy. Olisiko kiva jokin kynttiläjuttu, teetä / makukahvia seuraksi. Jotain suomalaista. Kun en tunne hoitajaa . Mä annan jouluna pentikin kynttilöitä ja jääkaappimangeetteja JO varattuna.


kolmannen saanut - 25.09.2009 - 22:23

Minusta muistaminen ylipäätään on tärkeintä; perhepäivähoitajille taitaa kertyä aikamoinen kasa koriste-esineitä ja kukkia, enkä ehkä kuormittaisi isolla tavarakasalla...

Olen toisinaan kasvattanut lasten kanssa siemenestä jonkin pienen taimen ja antanut sen hauskassa kukkapurkissa, tai ollaan leivottu jotain hyvää ja annettu niitä hienosti paketoituna, tai ollaan tehty taikataikinasta joulukoristeita (katseen kestäviä...), tai jos on tullut kiire ja laiskotus, olen ostanut tuoksukynttilöitä tai ihan vain jonkin ruukkukukkasen tai jonkin hauskan hienon keittiövälineen.

Viime keväällä ostin pikkuisia piirakkavuokia ja leivoin niihin jokaiseen pienen raparperipiirakan, ja annoin niitä sellofaaniin pakattuna (ja tuoreina!) opettajille ja vastaaville.


Päiväkodin ope - 25.09.2009 - 22:52

Ulkokukkanen (onko se sitten krysanteemi) olisi mielestäni hyvä lahja. Sitä ei tarvitse viedä sisälle ja monikukkaisena voisi kertoa ajatuksesta "joka päivältä yksi kukkanen". Jos aikaa ja intoa löytyy kukkaseen voi hommata tavallisen ruukun, jonka lapsi saa itse maalata.
Kaikennäköistä krääsää esim. kynttilöitä ja koriste-esineitä hoitajilla on laatikot täynnä.


tyy - 25.09.2009 - 23:07

Joo, kräsää... Suomalaista laatua ! Taitavat yleensä saadakin tarjoustalon lahjoja .


Tuulenhumina - 26.09.2009 - 03:30

Me veimme pph:lle ison kasan piirustupaperia, värikyniä, vahaliituja yms askarteluvälineitä, Hän oli todella iloinen niistä, koska kunnalta saatu "välineraha" on niin pieni, ettei sillä suurempia askarteluvälineitä pahemmin osteta.


paarma - 26.09.2009 - 08:25

pph:jana olisin tosi iloinen Tuulenhuminan lahjasta tai ulkokukasta / marjapensaan taimesta,pikkupiirakat myös kelpaisi,muovailuvaha,ihan joku pieni asia


tämä pph - 26.09.2009 - 10:32

Olisi myös iloinen Tuulenhuminan lahjasta, tai vaikka jostain pelistä, kirjasta tms.

Liikuttavimpia lahjoja ovat kuitenkin lasten itse tekemät kortit ja halaukset... voinko mä joskus tulla käymään, vaikka en oo enää hoidossa?


Lumikukka - 26.09.2009 - 20:37

Minulle tulee mieleen joku hemmottelu; intialainen päähieronta, kasvohoito, hieronta, jalkahoito, käsihieronta. Joitain hoitoja saa suht edullisestikin kun viitsii tehdä hintavertailua. Esim. intilainen päähieronta 20 euroa, hieronta 40 min 15 euroa. Tuo sama raha menee nopeasti tuohon "krääsäänkin".


Meemi81 - 28.09.2009 - 13:54

Me ostettiin muiden vanhempien kans yhdes pph:lle essu johon painettiin ryhmäkuva lapsista ja lapset sai piirtää siihen kangastusseilla mitä halusivat. Hoitaja tykkäs tosipaljon ja lisäks kukkia..


adeline - 28.09.2009 - 17:28

minä selvisin nyt tasan viidellä eurolla .
poikamme lopettaa huomenna päiväkodissa ja ostin hoitajille sen päähärveli hierontajutun, joka poistaa stressiä, ärtyneisyyttä, rentouttaa ja saa hyvän mielen, niin ja parantaa verenkiertoa. sillä ne voi toisiaan hieroa tauoilla ja lasten nukkuessa.
jos on täi- tai hilsekammoinen, sen voi vaikka huuhdella veden alla, koska siinä on vain muutama piikki .

minulla itsellänikin on sellainen ja se on aivan ihana!!


adeline - 28.09.2009 - 17:29

niin ja tein täytekakun, koska pojallani on vielä 3v synttärit huomenna ja samalla vika päivä

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|