Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

pakko purkaa

nikoleta - 23.09.2009 - 21:21

kun mulla menee hermot kun anoppi antaa vauvalle kahvii vaikka ma oon kieltany monta kertaa ja antaa selan takana ja luulee etten ma tajuu ja yrittaa sit juottaa vetta sille ettei haisis ja kun sanon taas siita niin vaittaa ettei muka anna ja haukkuukin mut siina samalla!oottew onnellisis kun teilla ei oo kreikkalaista anoppia!kiitos kun sain purkaa vaikka enhan ees kysyny lupaa mutta....hauskaa iltaa!


VASTAUKSET:


no - 23.09.2009 - 22:07

mun täti antoi mun lapselle kahvia jo kun lapsi oli 2 viikkoa vanha, ja aina vaan siitä eteenpäin. ja ihan suomalainen täti. eikä lupaa kysynyt.


nikoleta - 23.09.2009 - 22:19

no mitas sa sanoit?annoitko vaan antaa?


Jeti - 24.09.2009 - 13:29

Mun äitikin sai 9pvä tms. vanhana kahvia tädiltä, jonka piti hoitaa vähän aikaa mun äitiä. Mummi oli kuullut toisesta huoneesta vaan, että noooin, otappa vielä, onkos hyvää..

Kyllä mä sanoisin, että ei se kofeiini oo hyvästä nuorillekaan eikä edes aikuisille, niin että sitä on turha antaa vauvalle!


mie - 24.09.2009 - 13:41

Mitä se kreikkalaisuus siihen asiaan vaikuttaa? Minun anoppini pisti muutaman kuukauden ikäiselle vauvalleni ison suklaalevyn kokonaisena käteen ja kehtasi vielä valehdella, että joku muu on sen antanut. Ja oikeaa lehmänmaitoa tietenkin vauvalle oli aina ennekin annettu...


Meikkis - 24.09.2009 - 15:02

No tuohan on melkein kemiallista pahoinpitelyä. Kofeiinin on todettu olevan haitallista lapsille ja nuorillekin, joten vauvoille sitä ei sais kyllä missään nimessä antaa. Itse en veisi lastani moisen anopin luokse hoitoon.

Ja niille, jotka sanovat, että onhan sitä kahvia lapsille ennen vanhaakin annettu, vastaan: ennen vanhaan oli myös yleistä piiskata lapsia.


No - 24.09.2009 - 16:06

onpa ärsyttävää että ihan kahvia ja myös tosi ärsyttävää lukea tuollaista tekstiä on ihan ilman mitään merkkejä ja yhta ja samaa putkea vaan olisko kiva lukee tämmöstä kirjaa no susta varmaan olis hohhoijjaa mitäs muuta kuuluu no mitäs tässä päivää kirvesvartta taidan lähtee tästä kauppaan


heh - 24.09.2009 - 17:07

hyvä kommentti No..!

Tosi inhottavaa, ei vauvoille tosiaankaan saa antaa kahvia, eikä edes lapsille!

Tosiaan ne kreikkalaiset taitaa olla vuosikymmeniä jäljessä siitä mitä vauvoille syötetään ja ei syötetä, tai sitten hän haluaa tehdä niinkuin omille lapsilleenkin teki.
Etkö voi vaikka sanoa, että vauva itki mahaansa koko illan sen takia kun hän antoi kahvia? kysy että haluaako hän aiheuttaa vauvalle tahallaan vatsakipuja ja sydämentykytystä?

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|