Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

Pikkutytön potalle harjoittelu

Anne - 21.09.2009 - 11:08

Heippa kaikille!
Kyselen näin vieraan ominaisuudessa hyviä vinkkejä, kuinka saisin tyttöni (1,8kk) kiinnostumaan potasta.
Hänellä ei ole minkäänlaista mielenkiintoa potalle kivuta, joten kaikki vinkit ja niksit olisi tervetulleita Toki onhan tässä vielä aikaa moista potalle menoa harjoitella, mutta esikoisen treenauksesta on jo useampi vuosi aikaa, ni kaikki ei ole ihan tuoreessa muistissa ;D
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!


VASTAUKSET:


meillä - 21.09.2009 - 11:29

lapset eivät myöskään innostuneet pottailusta, vaan aloittivat harjoitukset pöntön kautta. Eli tytöllä piti olla pöntön renkaan pienennin ja poika innostui pissaamaan pönttöön seisaalleen. Myöhemmin sitten siirryttiin pottaan. Asiasta ei myöskään kannata tehrä numeroo, vaan noin niinkuin ohimennen mainita, että tässä ois tää potta / pönttö, kokeiltaiskos jos pisu tulis sinne. Ja sisarusten esimerkki innostaa.


Anne - 21.09.2009 - 12:12

Tuota pienennintä en oo tullut ees ajatelleeks..pitää kokeilla! kiitos sulle


meillä taasen - 21.09.2009 - 13:18

innostuttiin vasta kun huomattiin että muutkin lapset käy kotonansa potalla. Ettei se ole vain päiväkodin juttuja.


minusta... - 21.09.2009 - 14:16

hitaasti hyvä tulee... meillä aloitettiin pottailu vasta 2v ikäisenä ja hyvin on kuivaksi oppinut nyt ikää 3,5v ja koskaan en lasta ole hoputtanut vaan mennyt lapsen tahtiin


mainos - 21.09.2009 - 14:51

Meillä oli jonkin aikaa suuri hitti pottatarra.

http://www.vekaravintti.fi/store/index.php?main_page=product_info&products_id=155


alkup. - 21.09.2009 - 14:57

Kiitos kaikille eiköhän näillä eteenpäin päästä..ja kuten sanottu ei kiirettä ole, mutta hissun kissun jos uskaltais Syksyjä kaikille!!


Nella07 - 22.09.2009 - 15:00

Samaa mieltä ensimmäisen viestin kirjoittajan kanssa. Pottailusta ei kannata tehdä suurta numeroa. Meillä potta ostettu myös hyvissä ajoin, mutta meidän vajaa parivuotias ei ole kovin halukas ollut siinä istumaan. Tietää kyllä mikä potan tarkoitus on, joten eiköhän se tule sitten aikanaan ilman suurempaa "pottakoulua" ja hössötystä. Helposti moni vanhempi erehtyy syyllistämään pienokaistaan, kun liian suurta huomiota ja kiitostakin pottailusta annetaan ja vasten lapsen omaa toivetta potalla istutetaan. Perustarpeesta kuitenkin kysymys on.


Marbella - 22.09.2009 - 23:46

Meillä ikää vasta vuosi, mutta potalla istutaan silloin tällöin. Aamulla herätessä kiiruhdetaan ja samoin päikkäreiltä herätessä. Silloin usein pissakin tulee. Kirjaa me kovasti siinä ohella luetaan ja ties minkälaisia leikkiä samalla. Ja pois otetaan kun vähänkään tuntuu siltä. Kauhean hauskaa se tuntuu olevan kun pissa pottaan lorisee.

Mutta kyllä se siitä, pikkuhiljaa. Ja kaikki ei kai sitä pottailua koskaan opikaan, suoraan pöntölle, kun äiskäkin siinä istuu. Meillä muuten usein istutaan molemmat yhtäaikaa asioimassa.


Anne - 23.09.2009 - 08:28

Jeps, kyllä se siitä ajan kanssa
Eilen illalla ajateltiin taas koklata..noh, mentiin tytön kanssa potalle..hetken siinä istuskeli ja lauleskeli, sen jälkeen kirmas ylös ja kovan kikatuksen kera suoraan veljensä sängyn luokse, ja lorotti sängyn jalkaa vasten..kuin koira ikään =D eipä siinä muuta voinut tehdä ku nauraa ja hakea paperia ;D

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|