Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

Mistä ja millaiset rukkaset syksyksi 1v:lle?

Raakku - 17.09.2009 - 08:42

Haalareista täällä onkin ollu jo paljon juttua mutta mistä olette löytäneet rukkasia pikkasen päälle 1 vuotialle? Minkä merkkisiä?

Aika monta kauppaa on tullu koluttua ja tuntuu että tarjolla on vaan vauvan tumppuja, ohuita (Rukan) kurarukkasia ja loput on pojalle hervottoman suuria.

Mä kun olin ajatellu jotain sellasia lämpimiä (vuorillisia) mutta kosteutta pitäviä, kuitenkin notkeita että poika pystyy niillä touhuilemaankin... Onhan niitä mutta ne on ISOJA.


VASTAUKSET:


PS - 17.09.2009 - 09:08

Meillä on Jonathanin välikausi-hanskoja(vaatii usein kylmemmillä ilmoilla lapaset väliin, hylkivät kostetutta,mutta eivät vedenpitävät) sekä ehdottomasti parhaaksi (meillä, ei välttämättä kaikilla )havaitut POP:in hanskat. Jälkimmäisen talvirukkasetkin oli ainoat, joissa esikoisella pysyivät sormet lämpiminä kovillakin pakkasilla, joten olen siirtynyt oikeastaan kokonaan käyttämään lapsilla ko merkin hanskoja. Ovat vedenpitäviä ja kulutuksen kestäviä myöskin.
Mitoitukset tuntuu kyllä kaikissa rukkasissa olevan hirmu isoja.. Meidän 3,5v esikoisella oli viime talven vielä käytössä koon 1 hanskat, kuopus (viime talvena 1v)oli 0-koon hanskoilla.


Jopu - 17.09.2009 - 09:27

Meillä Reimatecin Minitecit johon mahtuu alle lapanen.Niissä ei ole vuorta.


Hei! - 17.09.2009 - 09:29

Meillä on lapsilla ollut jo vuosia käytössä Prisman halpoja välikausihanskoja. Hinta on muistaakseni 3,90€, ja nämä ovat ainoita rukkasia, jotka ovat meidän lasten siroihin käsiin sopineet hyvin. Ovat malliltaan sellaisia kapeita, ja peukalokin on ihan sopivan kokoinen, eikä mikään ylimitoitettu, niin kuin monissa.

Meillä nämä ovat kestäneet lasten käytössä useamman vuoden, joten hintansa veroisia ovat taatusti! Kämmenpuoli on sellaista kurakangasta, ja selkämys ja varsi on kosteutta hylkivää. Sisällä on ohut puuvillavuori, tai talvihanskoissa sellainen lämmin "karvavuori" (pallukkaa).

Nämä loppuvat aina melko nopeasti, vaikka niitä isot laarit on myynnissä, joten kannattaa ostaa useammat kerralla


J21 - 17.09.2009 - 10:05

Meillä on lassien kosteutta hylkivät välikausirukkaset, tosi hyvät ovat olleet,niissä on ohut vuori mutta jos kylmät ilmat sattuisi yllättämään mahtuu väliin ohut villalapanen..


Arpa - 17.09.2009 - 12:09

Meillä on kans noi Reimatecin Minitecit, tosin musta meillä on niissä ohut vuori, ja niistä ainakin löytyy sopivat pienellekin ja leikit sujuu nää kädessä hyvin.


piiip - 17.09.2009 - 13:12

Meillä kans käytössä yks vuotiaalla Reimatecin Minitecit, on niissä vähän vuorta ja pitää kosteuden. Niissä pitkä varsi pysyvät hyvin kädessä.


poikien äiti - 17.09.2009 - 14:28

Minä ostin keväällä Prismasta pojille välikausirukkaset. Ovat varmaankin samanlaiset kun mistä "Hei" kertoi. Aivan mahtavat. Pitää piakkoin alkaa metsästää uusia samanlaisia. Ja hintaa oli tosiaan joku 3e.


Raakku - 17.09.2009 - 15:07

Kiitos! Pitää katto Prismasta kun ens kerran käydään. Hinta ainakin on kohdallaan ettei harmita jos toi touho pudottaa ne jonnekin.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|