Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

Reilu 1v:n kiipeily??

Jopu - 16.09.2009 - 13:06

Mites muilla kiipeillään.Äitee rupee olee kohta huolissaan kun poika(kohta 1,3v) ei kiipeile.Ei vaan jalka nouse ja saa vedettyä itteään käsillä ylös.Toki johonki säkkituoliin kiipee,mutta ei sohvalle,ei puistossa kiipeilytelineeseen tai muuta.Kiipeilyteline on pojan vatsan korkeudella.On kyllä lyhyt jalkanen kaveri että liekö sillä osittain merkitystä.Esim housut on vielä 74cm ja bodyt 86cm.Hmmm.......


VASTAUKSET:


Mette - 16.09.2009 - 13:37

Lapset ovat aika erilaisia tässäkin asiassa.En muista esikoistani kiipeilyn kiinnostaneen, mutta tämä kakkonen..!
Ikää myös 1v 3kk ja kiipeää jokapaikkaan.Olkkarin pöydälle, sohvalle, tv-pöydälle,keittiön tuolille ja siitä pöydälle.

Todella ärsyttävää!Onneksi ei ole mitään vakavempaa vielä sattunut.


ruusu87 - 16.09.2009 - 13:41

alkoi kiipeilemään noin 11 kk ikäisenä mutta lähti kyllä kävelemäänkin ilman tukea jo 10-kuisena. voihan tosiaan olla ettei teidän lapsella vielä ole pituutta tarpeeksi jotta pystyisi kiipeämään sohvalle. ja sehän on varmaan hyväkin että on jo sitten ikääkin lähemmäs 1,5 v kun lähtee kiipeilemään niin on kenties enemmän järkeäkin mukana siinä touhussa että ymmärtää ja uskoo paremmin kieltoja (meidän lapsukainen 1 v 2 kk ottaa kiellot ja torumiset lähinnä leikkinä ja riehaantuu vain entistä enemmän... :/ mutta parempaan suuntaan ollaan menty tuosta 3 kk takaisesta jolloin ymmärsi/uskoi kieltoja vielä vähemmän... )


Maarit - 16.09.2009 - 13:50

Meillä tyttö on 1v2kk ja on todella kova kiipeilemään, ihan raivostumiseen saakka. Keittiön penkit on jo aikaa sitten jouduttu nostamaan pöydälle. Nyt hän on keksinyt hakea pyykkikorin ja kääntää sen nurinpäin ja nousee sen avulla korkeammalle. Joten ap: nauti tilanteesta vielä vähän aikaa. Kyllä se lapsi alkaa kiipeilemään kun sen aika tulee.


poikien äiti - 16.09.2009 - 14:03

Kaikki lapset eivät vaan pidä kiipeilystä. Esikoinen ei vieläkään tykkää kiivetä juuri minnekään. Mutta nuorempi, 1v4k, on kiivennyt jo puolen vuoden ajan. Koko ajan kiipee vaikeampiin paikkoihin ja korkeammalle. Eikä yhtään järkeä päässä. Monta kertaa olen saanut viime tipassa kiinni.


Sara - 16.09.2009 - 14:48

Meillä taas toisin päin, meidän kaksoset ovat 1v4kk ja todella aktiivisia kiipeilemään. Meillä on ihan samanlainen tilanne kuin Mette. Kiiveillään joka ikiseen paikkaan. En tiedä millä saisin heidät rauhoittumaan.


Nyt ilman - 16.09.2009 - 18:45

Kirjoitin jo tonne alemmas tästä "Onko muiden lapset villejÄ".
Mä voisin sanoa, että ole vain tyytyväinen. Tämä on hurjaa kun ei äiti ja isi saa hetkeäkään levähdystaukoa kun poika pitää taas käydä laskemasta alas.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|