Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

2v ja äitiuhma-vuodatusta..

heikunkeikun - 28.08.2009 - 22:31

Onko muilla n.2v ikäisten äideillä kokemusta tästä.. Meillä poika on nyt kuukauden verran ottanut vaan isänsä omakseen ja äiti on jäädytetty totaalisesti ulos!! Äiti ei kelpaa enää mihinkään ja kaikki raivarit annetaan äidin nähtäväksi,isää vaan halitaan ja ollaan nätisti..
Meillä syntyi pikkuveli 6viikkoa sitten,mutta en tiedä onko tämä nyt sitten sisarkateutta vai?? Olisiko se alkanut jo aiemmin, koska isoveli hoitaa kovasti ja paijaa veljeä, eikä ole hoitotilanteissa tai imettäessäni yhtään mustasukkainen..eli käyttäytyminen pikkuveikkaa kohtaan on ollut mallikasta..
Olisi mukava kuulla millainen vaihe mahd.tämä on,koska oma oloni ei tällä hetkellä ole kehuttava. Kyllä se sydäntä särkee kun oma lapsi ns. ei kelpuuta sinua enää!!!
Ajatuksia ja kokemuksia, pliis!!


VASTAUKSET:


Pulla - 29.08.2009 - 01:05

mulla tyttö vasta 1v5kk, mutta kommentoimpa silti

mummolle ja papalle tyttö käyttäytyy hienosti, mutta äipälle kiukutaan. isän kanssa käyttäytyy kanssa nätisti. muille siis esitetään parhaat puolet, MUTTA sille rakkaimmalle uskalletaan näyttää myös harmistukset . näin minä sen ajattelen.

kaverin lapsella oli noin 2v. kova isä-kausi - äidin syli ei käynyt lohdutukseen, mutta isi oli kova juttu.

varmasti teillä voisi olla kyse myös mustasukkaisuudesta...ehkä lapsesta tuntuu, että uusi tulokas on tullut hänen ja sinun väliin ja hän tarvitsee nyt aikaa sopeutua uuteen tilanteeseen sekä ymmärtämiseen että äiti on edelleen myös häntä varten...?


mamma - 29.08.2009 - 23:41

Meillä poika 2v, isi on ykköstyyppi kun leikitään, mutta sit kun tulee nälkä tai jokin haaveri- äiti vain kelpaa. Kiukut yksinoikeudella vain äidille.. Hoitopäivän jälkeen illat ihan hirveitä, kaikki kielletty kokeillaan moneen kertaan. Tunnen itseni hirviöksi, kun joudun kieltämään, huutamaan, suuttumaan.. ja yhteinen aika illasta ei niin järin pitkä muutenkaan ole. Viikonloput sit rauhallisempia, kun ei tarvi kiukuta äidin poissaoloa... Ohi se menee... kunhan kestetään vielä noin 15 vuotta On se kyl toisaalta aika sööttikin vaihe tää "mä ite-vaihe" =)


no - 30.08.2009 - 11:58

jos on noin hiljattain saanut veljen, niin varmasti johtuu siitä.Olikohan se 3kk kun rupee mustasukkaisuus vähenee.Tsemppiä!


... - 30.08.2009 - 15:29

Neiti 2,5v ja valtaisa uhmaikä päällä...Hoitopäivät menee hyvin, mutta illat kanssa aikamoisia kun kaikki kielletty kokeillaan meilläkin. Lisäksi ohjelmanumerona mm. karkailua, pukemisen ja hampaiden pesun vastustamista, ruoat on pahoja, äiti on tyhmä jne muuta hauskaa...Itsellä kanssa välillä huono omatunto kun tuntee, että itseenkin jo tarttuu pahantuulisuus jatkuvasta vääntämisestä. Mutta aikansa kutakin ja ainakin oma kärsivällisyys tässä kasvaa

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|