Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

Perhep.hoito+kuravaatteet ym.

Piiperö - 26.08.2009 - 18:56

Neuvokaa nyt tyhmää. Meillä lapsi lähtee hoitoon ja nyt mietinkin et pitääkö kumpparit ja muut kuravaate-kassit roudata mukana joka päivä vai jätättekö ko. vaatteet hoitoon odottamaan. Jos näin, niin onko teillä sitten kotona toiset kumpparit+kuravaatteet?

Pienet on ongelmat mutta mietityttää silti


VASTAUKSET:


Salmari - 26.08.2009 - 19:17

Meillä kuravaatteet oli periaatteessa aina hoidossa odottamassa, koska iltaisin ei hirveesti tule oltua ulkona, ainakaan jos sataa kaatamalla. Toki tilanteen mukaan, joskus otettiin ja joskus ei.

Viikonlopuksi ne otettiin kotiin.

Vähän kun etukäteen katsoo säätiedotuksia, niin osaa ennakoida, milloin tarvii kurahousuja ja saappaita.


paarma - 26.08.2009 - 19:39

sääennustusten varaan ei kannata jättää ,vie vain hoitopaikkaan ne kuravaatteet, minä ainakin olen sitä mieltä ,ei sitten hoitajalla ole urputtamista jota me inhotaan.Jos kovin viikolla likaantuu niin voi käyttää kotona pesulla.
Usein olemme pihalla hakijoita odottamassa ja lapset ovat kuraisissa vaatteissaan joten kannattaa suojata auton penkit


ap - 26.08.2009 - 19:50

kiitos vastauksista ja auton suojaus-vinkistä!


Hope - 26.08.2009 - 22:08

Mä vien maanantai aamuna hoitokassin jos on vaipat ja varavaatteet. ja toisen kassin mis on kuravaatteet ja saappaat. perjantaina otan sit mukaan, meillä on kotona toiset kuravaatteet.


Hip - 27.08.2009 - 12:35

Meillä kulkee joka päivä mukana reppu, jossa kuravaatteiden lisäksi on vaipat ja vaihtovaatteet. Joka ilta helppo inventoida mitä on kulunut ja mitä tarvitaan lisää.


Jopu - 27.08.2009 - 13:29

Jos on Perhepäivähoitajalla hoidossa niin sovi hänen kanssaan kuravaatteista.Ite en ainakaan haluisi huoltaa kaikkien hoitolasten kuravaatteita kun oikein kura ja sadekelit alkaa.Eli toivoisin että vanhemmat tarpeen vaatiessa veisivät tosi kuraset vaatteet kotiin ja toisivat puhtaana takasin.
Ja itse ostaisin kahdet varusteet.


pph kans - 27.08.2009 - 13:56

meillä/ mulla se tyyli et vaipat ja rasvat voi olla hoitopaikassa, mulla kaapissa jossa lokero niitä varten, pyydän vanhempien tuomaan lisää ennen kuin loppuvat. ison paketin ovat kerralla tuoneet ja se riittää pitkälle n. kuukauden.

viikon saa olla varavaatteet ja muut roinat hoidossa, viikonlopuksi kaikki mukaan.
likavaatteet/pissavahinko vaatteet, lähtee samana päivänä kotiin muovipussissa. ja samalla pyydän lisää varavaatteita.

eli kurahousut, kurahanskat, sadetakki ja kumisaappaat saa olla viikolla hoidossa, mutta jos ne lähtiessä on päällä(ulkoa haku), silloin menevät kotiin huuhdeltaviksi.
jos haluaa sitten myös ne lenkkarit/toiset kengät mukaan kotiin, siitä on hyvä mainita jo aamulla kun tuotte lasta, koska minulla ei ainakaan ole mahdollista juosta hakemaan erikseen jokaisen tavaroita sisältä kun muutkin lapset on ulkona.
ja omatoiminen sisältä haku ei onnistu illalla koska mieheni ja perheeni on jo kotona ja haluaa omaa rauhaa(esim. käyvät suihkussa, ovat syömässä ym.), eikä ole kiva jos vanhemmat ravaa sisällä tavaroitaan hakemassa.
näin meillä.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|