Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAPSET


| Vastaa viestiin | LAPSET |

yhtä huutoa puistosta lähteminen

katjus - 25.08.2009 - 20:17

vinkkejä kaivataan!2-vuotias poika ja nykyään ei puistosta huutamatta/rimpuilematta yms. saa lähtemään pois.onko siihen mitään apuja?en oo keksiny tarpeeksi hyvää porkkanaa millä saisin houkuteltua pari tuntia puistoilua takana ja syömään ja päikkäreille sit menossa.ei oo kyse väsymyksestä kun sama toistuu aina myös muuhun aikaan.uhmakas kaveri on.testaakohan vai mitä lie?


VASTAUKSET:


Vierailija - 25.08.2009 - 20:22

Meillä ihan sama juttu joka kerta! Tyttö 1,5v ja sitä omaa tahtoa näyttää riittävän
Ei meillä oo mikään auttanut joten tyttö raivoo hetken ja sitten mököttää loppu matkan kotiin


Hope - 25.08.2009 - 21:00

meillä samanlaista huutoa jos vaan hänen mielestään ei olla oltu tarpeeksi kauan. se on sitä uhmaa ja omaa tahtoa, luulisin. monesti meillä puhumalla(paljon) saa mielen muuttumaan tai kertomalla mitä kotona odottaa tai sit mennään ihan huutaen ja rimpuillen mutta sellaista elämä on.


Vieras - 25.08.2009 - 22:00

Antaa huutaa, kyllä tähän maailmaan ääntä mahtuu. Pikkuhiljaa huomannee, että äiti päättää asioista. Ei kannata antaa lapselle valtaa. Meilläkään ei pian 2v neitiä puhumalla sisälle saa, vaan kainaloon on napattava jos hänet mielii sisälle saada. Ihan uhmaa mun mielstä on.


Aino - 26.08.2009 - 09:10

Meillä alkavaan kiukutteluun auttaa se, kun kertoo, että tullaan sitten taas uudestaan ja se, kun muistuttaa jostain kotona olevasta kivasta (tällä hetkellä Muumitalosta). Kiukku loppuu siihen.


hei - 26.08.2009 - 09:42

anna vaan huutaa!!!!! älä kauheesti porkkanoilla houkuttele, koska jos on lähdettävä pois, niin silloin mennään, eikä meinata


Salmari - 26.08.2009 - 10:20

Isompiin ainakin auttaa, että pikkusen aikasemmin sanoo, mitä tuleman pitää: kohta lähdetään kotiin. Lapsi osaa valmistautua siihen ja ehkä leikkiä sen hetkisen leikin loppuun.
Toki 2v on vielä pieni ja tuo kuuluu ikäänkin, mutta ainahan sitä voi kokeilla.


Maisa8 - 26.08.2009 - 10:38

Meillä nyt ei puistoja ole, mutta ulkoa ja kavereiden luota pois lähteminen on huutoa. poika on kolme vuotias ja on tätä ainakin vuoden ollut vaikkei periksi olla annettu vaan, kun sanotaan, että mennään kotiin niin silloin mennään. Alan aina hyvissä ajoin puhumaan kotiin lähdöstä, mutta ei auta.. kyllä se joskus vielä loppuu ...toivottavasti!


raisa - 27.08.2009 - 13:44

meilläkin samaa havaittavissa. puhun etukäteen, että mennään, sanon vaikka että vielä 5 kertaa vauhtia keinussa ja sitten mennään. joskus on auttanut, että sanoo jotain "nallellla on nälkä" jos nalle on mukana tai muuta kieroilua. välillä sitten kainaloon ja huutamalla kotiin jos ei muu auta, mutta ensin yritetään muuten.ja houkuttelu ei mielestäni mikään paha juttu.niin ja kanssa usein sanon, että voidaan tulla huomenna/illalla uudestaan

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|