Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

karppaus

mamitsu - 30.09.2009 - 21:01

aikomuksenani on aloittaa karppaaminen ja koska olen hirveä sokeri hirmu ajattelin, että voiko sitä piettää viikossa yhen karkki päivän vai onko siitä jotenkin hirveästi haittaa? mitä kermaa te karppaajat käytätte rahkan seassa? voiko juoda nuita lihgt mehuja ja limukoita vai onko ne kiellettyjä?


VASTAUKSET:


Iso A - 30.09.2009 - 21:55

Teitä on monia ja kandee kokeilla ja kuunnella kehoa. Toiset sanoo että pari viikkoa ihan ilman kaikkea sokeria, esim ketsupit, salatin kastikkeet tms pois. Toiset että pitää sen karkkipäivän kerran viikossa tai parissa.

Jos käytän kermaa se on hyla vispikermaa, mun laktoosivaivan takia.

TUo light juttu kandee kokeilla, toisille sopii ja toisille kuten mulle, ne turvottaa ja on jossain tutkimuksessa todettu että nekin sekoittaa sokeriaineenvaihduntaa...Itse juon light juomia joskus kun tekee mieli.


KunnonVeijo - 30.09.2009 - 22:11

LCHF perusajatus yksinkertaistettuna:

1.Jätä pois kaikki turha monimutkaistaminen esim.kalorienlasku.

2.Poista ravinnostasi näkyvä sokeri. Vähennä hiilihydraatteja semmoiselle tasolle mikä sinusta tuntuu hyvältä. Syö lihaa, kalaa, kananmunia, jne. Ja vähän maanpälisiä vihanneksia. Lisää ravintoon rasvaa niin paljon että tulet kylläiseksi. Aidosta kermasta kastikkeet, voita, oliivi ja rapsiöljyä jne.

3.Jos ei tunnu toimivan niin siinä vaiheessa on aika tutustua paremmin yksityiskohtaisempiin ohjeisiin. Useimmat selviävä ylläkuvatulle yksinkertaisella menetelmällä.

Jos haluat pudottaa painoasi niin tutustu(ruotsinkielinen):

http://www.kostdoktorn.se/viktnedgang/svart-ga-ner-i-vikt

Hyvä suomalainen sivu:
http://www.anttiheikkila.com/

"mitä kermaa te karppaajat käytätte rahkan seassa? voiko juoda nuita lihgt mehuja ja limukoita vai onko ne kiellettyjä?"

Käytä ruokatarvikkeita jotka mummosi mummo olisi tunnistanut ruoaksi.

Vähähiilihydraattisen ravinnon tarkoituksena on saada hiilihydraatti terveelliselle tasolle samoin hiilihydratti=sokeri korvataan terveellisillä rasvoilla, esim eläinrasvoilla.
Tarkista ruokaaineiden hh pitoisuus osoitteesta: fineli.fi

kermana tietysti aito vispikerma
Limsat=karkkia
Hedelmiä: säästeliäästi, ehkä yksi päivässä jälkiruokana. Hedelmät sisältävät paljon sokeria eikä oikeastaan mitään todella hyödyllistä.

Ainoa kerta kun käytän Fun Light mehua on korkillinen makeutuksena esim. reiluun määrään kermavaahtoa ja rahkaa. Yleensä makeutan sen marjoilla, mieluiten vadelmilla (vähiten hh)

Ymmärtääkseni olet vielä terve ihminen joten älä tee terveellisemmälle ravinnolle siirtymistäsi turhaan vaikeaksi.


KunnonVeijo - 01.10.2009 - 23:48

http://www.bookplus.fi/kirjat/dahlqvist,_annika/karpin_tapaan-4345862


yllättynyt - 02.10.2009 - 09:09

Olen karpannut muutaman viikon. Painoa on lähtenyt pari kiloa. Suurin muutos: karkkia ja keksiä ei tee enää mieli!!! Oltiin risteilyllä, ja käytiin seisovassa pöydässä. Kauhulla ajattelin, että kuinka käy, lankeanko suloiseen jälkiruokapöytään? Mutta kas, otin maisitiaiseksi jäätelöä kinuskikastikkeella ja kakkua. EI MAISTUNUT!? Eikä donitsit, keksit... Oon ollut aina kamala sokerihirmu, ja nyt keksi maistuu ällöltä mun suussa! Tää on ihanaa!


mamitsu - 03.10.2009 - 14:48

kiitos vastauksista nyt on parin päivän aikana jo lähtenyt päälle kilo! aivan mahtavaa! kiitos paljon teille tämä on aivan mahtavaa


mama08 - 08.10.2009 - 11:18

Kirjoitin tuonne aloittamaani ketjuunkin tästä, mutta olen huomannut ihan saman asian: karkinhimo on kadonnut!
Ennen minulle tuli ylitsepääsemättömiä karkkihimoja, jotka loppuivat karppauksen aloittaessa. Olen luvannut itselleni yhden karkkipäivän viikossa, mutta monta kertaa olen sen ohittanut. Viimeksi kaupassa valitsin kauan aikaa, mitä karkkia oikeasti haluaisin ja päädyin colapurkkaan!! Nim. entinen Polly-karkkien suurkuluttaja

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|