Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

JA tästä kaikille

hehheehheeheheheheh - 27.09.2009 - 21:56

http://ad.nushape.fi/annonse21/iltalehti/700124?A

Karppaajille ja muillekin. Kyllähän sitä uskoo vaik ja mitä, ku vain ois se ihmepilleri!! Eikä haitta vaik maksaa


VASTAUKSET:


--- - 28.09.2009 - 01:44

Voi ei... oikeen harmittaa miten ihmisiä huijataan tuollaisilla..


ap - 28.09.2009 - 10:04

Ihan vakavasti, olen samaa mieltä kuin edellinen. Oli tosi hämäävästi tuo mainos iltalehden sivuilla, luulin ensin että on oikeasti jokin uutinen. Vaan ei, tosi törkeää mainosta vain!!!!!!

Tarinani; oikeasti painonvartioissa 35kg laihtunut.... Hiukan jopa nälkää nähnyt, liikuntaakin lisännyt, entinen lihava. Paino pysynyt nyt viisi vuotta, mutta ei helpolla; laihduttaja olen lopun ikäni, mutta lihaviakin ymmärrän täydestä sydämestäni!!!!

Voimia kaikille kilojansa kanssa kamppaileville!!!


KunnonVeijo - 28.09.2009 - 11:21

"Tarinani; oikeasti painonvartioissa 35kg laihtunut.... Hiukan jopa nälkää nähnyt, liikuntaakin lisännyt, entinen lihava. Paino pysynyt nyt viisi vuotta, mutta ei helpolla;"

Kaikki nääntymiskuurit ovat "ei helppoja"
Miksi ei sen sijaan syödä itsensä kylläiseksi ja terveeksi ja samalla laihtua.
Minä vaan kysyn.


ja - 29.09.2009 - 14:26

epäkelvolle veijolle: jos joku kertoo nähneensä hiukan nälkääkin laihduttaessaan, niin kaikki eivät. ja kaikki muut laiohtumistavat eivät ole nääntymiskuureja, kuten sä kovasti yrität väittää.
Painonvartijoissa oon laihtunut 1,5 kilon viikkovauhtia näkemättä nälkää. Alkupaino silloin 71 kg ja pituus 168 cm. Eli selitys ei ole se että alkuun putoo enemmän, vaan tuo tahti jatkui koko ajan, eikä meinannut painon putoaminen loppua...
siks sä oot ärsyttävä, kun sä et myönnä, että joku muukin voi olla hyvä ja terveellinen tapa laihtua. vhh:ssa ei ole mitään vikaa itsessään, vaan sussa, epäkelpo yksilö.


KunnonVeijo - 29.09.2009 - 16:09

"siks sä oot ärsyttävä, kun sä et myönnä, että joku muukin voi olla hyvä ja terveellinen tapa laihtua. vhh:ssa ei ole mitään vikaa itsessään, vaan sussa, epäkelpo yksilö."

Jokainen saa minunpuolestani laihtu millä kuurilla haluaa.
Se että Atkins on osoittautut viimeismmissä testeissä tehokkaimmaksi ei muutu siitä.

Minä voin heittäytyä epäkelvoksikin ja vihjaista hieman miksi minä en pidä painonvartioiden bisneksestä, jos välttämättä haluat.


ap - 29.09.2009 - 21:53

Nälkää olen nähnyt siksi, että joskus täytyy karkkia syödä se on sitten muusta pois. Ja voihin ja kermaan en sitä vaihda, salmiakkkia sen olla pitää
'
Olen nääs sen tyylin laihduttaja, sopii minulle


KunnonVeijo - 30.09.2009 - 09:42

"Olen nääs sen tyylin laihduttaja, sopii minulle "

Minä tas olen huono olemaan nälässä. Onneksi LCHF/VHH ruokavaliolla ei tarvitse moisesta kärsiä. Sen vähän makeanhimon mikä on jäljellä hoidan itse valmistetulla tryffelillä (vispikermaa, voita, 86%marabou suklaa ja makeutukseksi korkillinen Fun Light mehua) sekä rahkan ja vispikerman sekoituksella pienellä määrällä esim. mansikoita maustettuna.


Yöks! - 30.09.2009 - 09:49

On se hyvä jos tää palsta tosiaan kaatuu niin kuin huhutaan, ei tarvii enää ton typerän papparaisen höpötyksiä lukea. Toivottavasti sen kaikki koneet räjähtää samalla eikä pääse koskaan enää kirjoittamaan minnekään mitään!


KunnonVeijo - 30.09.2009 - 13:13

"On se hyvä jos tää palsta tosiaan kaatuu niin kuin huhutaan, ei tarvii enää ton typerän papparaisen höpötyksiä lukea."

Totuus kirpaisee, vai??

Mitä sinä halusit tekstilläsi sanoa laihdutuksesta vai oletko väärässä paikassa?


Yöks! - 30.09.2009 - 13:27

Ihan yhtä paljon ne liittyy laihdutukseen kun sun tyhjänpäiväset höpinät! Joku toinen tuolla jo kyselikin mihin siirryt jos tämä palsta kaatuisi, todellakin sen haluaisin tietää, niin en sinne tulisi mistään hinnasta. Ärsyttää, kun sun piti tulla pilaamaan tämä hyvä palsta etkä edes ymmärtänyt pysyä poissa vaikka sut bannattiin. Miten tyhmä pitää ihmisen silloin olla???


KunnonVeijo - 30.09.2009 - 14:53

"etkä edes ymmärtänyt pysyä poissa vaikka sut bannattiin. Miten tyhmä pitää ihmisen silloin olla??? "

Vilkaise peiliin.


Yöks! - 30.09.2009 - 15:03

Mua ei oo bannattu! Joten ei auta tohon asiaan nyt peiliin katsominen.


KunnonVeijo - 30.09.2009 - 16:00

"Mua ei oo bannattu! Joten ei auta tohon asiaan nyt peiliin katsominen."

Tiedän ettei se auta mutta se vastaa täysin edelliseen kysymykseesi.


Yöks! - 30.09.2009 - 18:52

Hmmm...ei se nyt kyllä siihen vastaa miten tyhmä sinä olet. Nyt ei ollut kyse minusta, kyllä minä tiedän hyvinkin mitä olen ja mitä en, mutta peiliin katsomalla en näe miten tyhmä sinä olet. Sori, mun kristallipallo on huollossa, ei nyt ole siitäkään apua kertomaan miten tyhmä sinä olet. Mutta ehkä tää sun luulos, että peilistä näkee muut ihmiset, selittää sun juttus. Kun katsot itse peiliin, luulet että sieltä sua katsoo joku muu ja että ne kaikki muut ihmiset ketä sieltä sua millonkin katsoo, on samanlaisia säälittäviä tapauksia kuin sinä ja se oikeuttaa sut saarnaamaan elimistösi myrkyttämisen hienoutta kaikille. Kokeilepas ens kerralla pyllistää sille peilille

Voi hyvä ihme miten pitää olla papparaisen tyhmä! Onneksi ei tarvi tuntea sua oikeassa elämässä, tuntisin varmasti niin suurta häpeää sun seurassa.


KunnonVeijo - 30.09.2009 - 21:54

"oi hyvä ihme miten pitää olla papparaisen tyhmä! Onneksi ei tarvi tuntea sua oikeassa elämässä, tuntisin varmasti niin suurta häpeää sun seurassa."

Sitten kun virkkaukseltasi joudat niin istuppas alas ja mieti tai pyydä samassa hoitolaitoksessa oleviltaapua selittämään sinulle mitä syytä sinulla on hyppiä minun kimpussani?
Täälä on tarkoitus keskustella laihdukseen liityvistä asioista. Häpeä mummohöpäkkö.


Yöks! - 30.09.2009 - 22:01

Pyydä sinä siellä omassa hoitolaitoksessas, että antavat vähän enemmän niitä sinisiä nappeja ja punaisia voi vähentää. Ja niitä juttutuokioita sen psykiatrisedän kanssa vois vähän lisätä...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|