Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Mistä lihotte?

Pulloposki - 18.09.2009 - 10:34

Nimi kertookin, että kasvoista. Olin nuorena hyvinkin hoikka, mutta kasvoista olen aina ollut pyöreähkö, kuulemma saa näyttämään nuorelta, mutta.. Nykyään tosin kiloja kertyy myös vyötärölle - kylkiin, mikä on uutta. Tuota kasvojen "lihavuutta" ei saane millään pois, olen ihan normaalipainoinen, toki laihtuessa kasvotkin kaventuvat, mutta suhteessa saisin kropaltani olla tosi tikku ennen kuin kasvot olisivat ok.

Esim. suurimmassa pudottajassa kovinkin lihavat ihmiset ovat usein nättejä kasvoiltaan, paino kertyy vartaloon. En sitten tiedä onko terveellisempää olla tällainen, inhottaa vaan välillä..

Mistä te lihotte? Niin, ja vinkkejä otan myös vastaan


VASTAUKSET:


minsku - 18.09.2009 - 10:50

Mä olen siinä mielessä "hyvässä asemassa", et mulla paino on jakautunut tasaisesti ympäri kroppaa. Tosin vatsan seudulla pikkusen enemmän tavaraa, ku esim. perseessä. Senkin huomaa vaan housukaupassa. Perse mahtuis ja vetskarikin menee kiinni mut sit jaa karseet röllyt vyötärönauhan yläpuolelle..


Pia - 18.09.2009 - 10:50

Mulla paino tulee lantio-perse-reidet-akselille. Ja sieltä se alkaa myös viimeisenä lähtemään... Mulla on sitten kiva geneettinenperimä kaksoisleukaan ja olin aatellut ettei sitä saa pois kun kirurginveitsellä, nyt kun oon saanu pois niin myös toi kaksoileuka on hävinnyt.Aikaisemmilla laihdutuksilla ei oo ikinä ollu vaikutusta ja oon ollu kevyempikin kun mitä nyt oon.
Mulla on kaveri joka on tosi hoikka, pienenä oli hieman pyöreempi, mutta teininä jo tosi hoikka ja nyt 3-kymppisenä edelleen hoikka, mutta kasvot on pyöreät. Mutta niin me vaan olla erilaisia kaikki. Eihän ylipainoa mitenkään tee ihmisestä rumaa, jotkut vaan on saanut kauniimmat kasvot kiloista viis... Mulla on ainakin hieman pyöreitä kamuja joilla tosi kauniit kasvot, sitten taas hoikkia kavereita joiden nassut on ihan tavallisia.


ap - 18.09.2009 - 11:01

Niin, tarkoitin kasvojen "nätteydellä" just sitä, että kaikilla kasvokuvasta ei yhtään huomaiskaan ylipainoa, mulla taas toisinpäin.
Jos sulla Pia kaksoisleuka lähti, ehkä mullakin on toivoa


t - 18.09.2009 - 11:46

Mahaan. Voi kun tuliskin tasaisesti, mutta ruma pelastusrengas ilmestyy ensimmäisenä ja lähtee viimeisenä. Vatsalihasliikkeetkin auttaa vaan tiettyyn pisteeseen. Mulla tuo keskivartalo on sopusuhtainen muuhun kroppaan vasta kun bmi on n. 20-21.


Iso A - 18.09.2009 - 12:21

Mulla on kanssa tämä läski tasaisesti joka puolella. Raskaus aikana kun olen lihonut niin se on sit aina jäänyt joka puolelle. Mutta jos nyt (kuten tällä viikolla) turvottaa on maha pömppö.

Mulla on naaman malli pyöreä ja mun kaksoisleuka lähti jo noin 6kg sitten.


Sipriina - 18.09.2009 - 12:56

Ennen kerääntyi läski lähinnä reisiin ja lantioon. Nyt, raskauden jälkeen vaikka painoindeksi on 21, on mulla ihan törkeet jenkkakahvat. ja muutenkin kerään läskit tätä nykyä aika pääsääntöisesti mahaan ja JENKKAKAHVOIHIN. Surkeaa.


meikä - 18.09.2009 - 23:42

mahasta aj kaikki näkyy vaikka olen muutenkin ylipainoinen


nps - 23.09.2009 - 10:24

Mulla on kanssa menossa tuo päärynä-muotometodi menossa, eli paino lisääntyy aikas tarkalleen tuonne mahaan, lantiolle, reisiin ja perseeseen. Allitkin alkaa kyllä olla sitä sorttia että saa varoa ettei vilkuttaessa jollekkin lähde lentoon kuin joku kainalo-Dumpo

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|