Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

VITSIT ETTÄ

TYMPIIII - 10.09.2009 - 09:41

Ei tipu paino, ei vaan NOUSEE. En nyt mitää miljoonan kilon pudotusta odottanut, mutta oon ollut nyt reilu viikon tiukalla kuurilla jolla syön terveellisesti mutta vain 1000-1300 kaloria päivässä. Lisäksi lenkkeilen jokapäivä. Ja otin nesteenpoisto tabletteja avuksi poistamaan tätä hillitöntä turvotusta (kerään nestettä helposti kroppaani ) enkä ajatellut popsia näitä luonnontuotteista valmistettuja nesteenpoistolääkkeitä muuta kuin nyt pari päivää, että sais pahimmat nesteet liikkeelle.

No, olis ees pysynyt samana paino,mutta oli viikossa noussut 300g. Masentaa!!!


VASTAUKSET:


KunnonVeijo - 10.09.2009 - 10:03

http://www.kostdoktorn.se/viktnedgang

http://jama.ama-assn.org/cgi/content/full/297/9/969

http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/?anchor=my_lowcarb_dietary_programe_in

terveisin


hei - 10.09.2009 - 10:16

veijo, älä jaksa!


hei hei - 10.09.2009 - 10:34

"veijo, älä jaksa!"

Vastaatko sinä kaikkien puolesta??


Elppa - 10.09.2009 - 10:53

Oletko lenkkeillyt jo ennen kuin nyt kun aloitit laihduttamaan? Mä olen nyt kaksi kertaa huomannut, silloin kun aloitin reippaamman liikunnan ja nyt kesätauon jälkeen, että aloittaessa kunnollisen liikunnan, paino ei vähään aikaan laske vaan nousee. Johtunee siitä, että neste kertyy lihaksiin jotka eivät ole tottuneet liikuntaan. Mutta kun jaksaa vaan yrittää, niin parin viikon päästä se paino alkaa taas tippua.

Tämä laihdutusprojekti kun on jo jatkunut jonkin aikaa, niin on oppinut itsestänsä kaikenlaisia asioita. Toinen on se, että jos minä syön liian vähän, niin paino ei tasan varmasti laske. Yllätys on suuri, kun alkaa syödä enemmän ja paino tipahtaakin alas. Mutta tuo sun syömä kalorimäärä tietysti kuullostaa ihan hyvältä, kunhan vaan muistat sen syödä täyteen. Tai riippuu nuo kalorimäärätkin tietysti painostasi ja aktiivisuudestasi.

Ja sit vielä se naisten onni, onko menkat alkamassa? Mulla ei varmana laske paino myöskään sillä viikolla kun menkat alkaa, mutta seuraavalla sitten tipahtaa reilummin.

Tässä oli nyt vaan muutamia havaintoja omasta itsestäni, olisiko näistä joku syynä sinullakin? Älä luovuta vaikkei heti tapahdu, ajan kanssa lähtee liikkeelle!


Ap - 10.09.2009 - 14:32

Veijo, vaikka kuinka tyrkytät, en pienessä mielessänikään voisi kuvitella alkaa sinun suosittelemallesi ruokavaliolle. En vain pidä rasvasta ym epäterveellisesti niin paljon.


Lilli - 10.09.2009 - 15:10

Mulla kävi sama juttu. Todellakin vähensin ruokailua ja popsin enenmmän vihanneksia. Vatsa siitä uudesta ruokavaliosta meni niin jumiin, että näytti ettei mitään laihtumista tapahtunut.
Muutenkin kannattaa jatkaa sitkeästi kyllä se paino alkaa ajan kanssa laskemaan jos syö tuon kalorimäärän vain. Kehokin joutuu opettelemaan uuteen kun laihduttamisen aloittaa.


Ap:lle - 10.09.2009 - 15:16

Oletko löytänyt mitään mikä todistaa että eläinrasvat ovat vaarallisia tai epäterveellisiä.
Minä en, eikä nekään (tämän päivän ravintosuositukset)jotka väittävät moista.

Jokainen valitsee itse mitä syö.


hei hei:lle - 10.09.2009 - 17:31

Mielestäni oman mielipiteen esitin. En väittänyt, että kaikki muuta ovat samaa mieltä. Onko sulla ymmärryksessä jotain vikaa?


oletko - 11.09.2009 - 08:43

ap varma ettet syö liian vähän? Sehän vaan saa elimistön säästöliekille ja sitten ei tapahdu mitään.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|