Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Tarttis apua motivaatioon!!!

Sunny - 07.09.2009 - 22:48

Heippa vaan. Pakko on nyt myöntää että olen ylipainoinen enkä saa kiloja pois. Raskaudesta jäi ylimääräistä (5kg) ja paino tyssäsi imetyksen loputtua kuin seinään. Vauva nyt 10kk ja mulla mitat 162cm ja 72kg. Olen kurvikas nainen enkä mikään heiveröinen luustoltani joten mulle riittäis jos painaisin n. 60kg, olen sillon jo tosi kivan näköinen. Mutta motivaatio kateissa, mun turmio on iltasyöpöttely, saatan olla melkein koko päivän syömättä ja sit illalla napsin kun lapsi nukkuu. Liikuntaa tykkään harrastaa mut se on vaikeampaa nyt kun on lapsi. Mies on vähän kotona. Kaipaisin neuvoja et mistä se selkäranka laihduttamiseen löytyi teille muille? Tuntuu toivottomalta!


VASTAUKSET:


arkiliikuntaa lisää - 08.09.2009 - 10:19

Vaunulenkille ja kunnolliselle sellaiselle, vauhtia päällä ei siis mitään hidasta kävelyä. Jumppaa kotona, kun vauva nukkuu. Mutta pitää siis muistaa levätä. Arkiliikuntaa ja hyötyliikuntaa vaan lisää. Ja tärkeintähän on se ruokavalion tarkastaminen. Eli tuolla tavalla kuin itse kerrot syöväsi, ei tuloksia voi tulla mitenkään. Päivällä elimistösi menee säästölenkillä ja illalla saa kauhean pommin isoista annoksista ruokaa (herkkuja myös?). Säännölliset syömiset päivittäisiksi asioiksi, paljon hedelmiä kasviksia ja kuitupitoista ruokaa. Eli ruokaremontti ja liikunta, siinä minulle avainasiat painonpudotuksessa.


Hih - 08.09.2009 - 10:29

"heiveröinen luustoltani" Ehkä nämä selitykset kertovat miksi ap ei laihdu


idiootti kommentti - 08.09.2009 - 10:55

miksi pitää tulla tänne aukomaan, jos ei ole asiaa? Eikö sinulla tosiaan ole elämässä muuta kuin kytätä eri ketjuja ja kommentoida niihin jotain noin lapsellista.


Samalla meiningillä. - 08.09.2009 - 11:07

Joo, mulla on sama juttu ton painon kans. Oon melko saman pitunenki. Mulla vaan on etten imetä enää (muksu n.3kk), se jotenki tyssäs. Mulla ollu juttu et pitää olla joku mikä motivois esim. numerot. Vaa´an numerot, KUN luku tippuu, askelmittari ja stepperi missä numerot menee tietty askelten määrän mukaan. Et päiväs joku tietty luku, se tsemppaa oikeesti, kunhan ei aseta liikaa paineita itelleen. Sit jotain hyvää musaa, ni se pitää mielen ilosena. Sit on se arki liikunta, et jos kauppa on lähellä, ni sinne vois kävellä edes kerran viikossa.


laihis - 08.09.2009 - 16:32

Mä innostuin laskemaan p.vartioiden pisteitä katsomalla itseäni peilistä, sovittamalla ylipieniä vaatteita ja kuuntelemalla miehen puhetta :"Olisitpa yhtä laiha ku mennessäsi naimisiin".
En voi kehua et olisin onnistunut joka kerta yhtä hyvin aloitukses. Nyt olen laskenut tasan viikon pisteitä ja pysynyt hyvin päätöksessäni. En ole paljoa ehtinyt liikkua mut kuitenkin 3 kertaa viikos, mikä on minimi.( Toivon et pysyisin loppuun asti yhtä lujana! )Sitä on paljon energisempi ja hyväntuulisempikin ku on hoikka.
Se on motivaatiosta kiinni niinku kaikki muutkin asiat mitä aikoo tehdä . Että kovasti tsemppiä kaikille laihduttajille .


ap - 09.09.2009 - 11:00

Joo kiitos vaan vinkeistä, näinhän se on. Liikuntaa lisää ja ruokaa vähemmän. Mulla arkiliikuntaa on jo reippaasti kun meillä ei ole autoa ja minä käyn kaupassa lähes päivittäin ja koiran kans lenkillä lähes päivittäin... Mut se on se iltaherkuttelu/syöpöttely... Miks kaikki hyvä on NIIN lihottavaa...
Olispa joku hypnoosi millä sais kaiken hyvän maistuu pahalle


samat täällä - 09.09.2009 - 14:38

tai siis oli, nyt laihiksella ja elämäntaparemontilla aikani olleena voin sanoa voivani huomattavasti paremmin.

Muistan kun vauvan ollessa pieni, teimme mieheni kanssa melkein joka ilta jotain lämpimiä voileipiä tai pitsaa pakastepitsapohjista. Söimme sipsejä, karkkia, joimme sokerisia mehuja, limppaa yms. Tämä tuntui niin normaalilta, kun päivän oli pakertanut vauvan kanssa. Sitä olevinaan ei kerinnyt syödä kunnolla ja palkitsi itseään jotenki illalla. Istahti sohvalle ja alko kauhomaan ruokaa suuta kohti.

Nyt tuo takana ja parempi olo kaikenkaikkiaan.

Tsemppiä sinulle! Onnistut, kun otat tuon asiaksesi!!! Usko pois ja vahva pitää olla! Mieti 20s ennenkuin sorrut ja huomaat kohta, ettei sinun tee mieli enää herkkuja. Syöppä viikko terveellisesti ja huomaa ero!


pikkuVINKKI - 10.09.2009 - 09:46

toi luuston koolla läskien selittely on jo vähän säälittävää.


Mun mielestä - 10.09.2009 - 10:59

Minäkään en nyt lähtisi sillä luuston koolla painoa selittämään, mutta puolustuksena sanon: luu painaa todella vähän ja pitkästä pätkästä luuta ei kerry kuin pieni määrä painoa. Luustot voi kuitenkin olla eri tyyliset eri ihmisillä, joillakin leveät hartiat ja lantio, pitkät jalat ym, kun taas toiset on pieniä kuin kirput, kapeaharteisia, lantiota ei nimeksikään jne. Saman pituinen ihminen voi olla tällainen leveäharteinen tai kapeaharteinen ym. Ja kun luut on jollakulla isommat kuin toisella, vaikkei ne luut sitä painoa tuokaan, niin se muu kodos mitä siihen luiden ympärille tarvitaan, tuo sitä painoa. Kyllä se ihan totta on, että leveäharteinen, leveälanteinen ihminen saa painaa enemmän kuin pieni ja siroluinen, olematta silti lihava/ylipainoinen.


Iso A - 10.09.2009 - 12:30

Voiko joku oikeesti olla tietämättä miten eri kokoisia ihmisia on? Ei me kaikki olla siroja, vaikka miten päin oltas "pieniä".
Johan nuo lapset ovat eri luisia ja kokoisia.

Ite olen joskus tehnyt testin (löytyy varmaan netistä) missä mitataan lantio, olkavarsi, olkapäästä olkapäähän ja ranteen ympärys ja mun tulos on isoluinen.

Onneksi en siroksi ole pyrkimässäkään


minä - 11.09.2009 - 20:23

Muista syödä päivän aikana niin ei tule himoa iltasyöpöttelyyn.


Iso A - 13.09.2009 - 16:18

Mulle tämä pieneneminen on hyvä motivaatio
Etsin mustia housuja ja lidex ja seppälän kerkesin eilen käydä koluamassa. 42 olivat pääsääntösesti isoja, mutta 40 oli viel vähän tiukka. Täytyy löytää malli että tykkään...no ti mennään ideaparkkiin shoppaileen.

Kivointa oli se, kun isojen tyttöjen osaston vaatteet oli jo isoja

Se valokuvajuttu on kanssa tosi motivoiva!

Mukavaa viikon alkua kaikille!!
Mä lähden tuplajumpille!!!


 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|