Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

kun ei huvita

toivoton - 26.07.2009 - 23:15

olen käynyt teitä laihistelijoita kurkkimassa täällä aina välillä ja aina ajattelen että huomenna alkaa minunkin laihari! mutta kun aamulla nousen ja syötän vauvan (6kk) on itselläänkin jo kova nälkä ja äkkiä siinä vain jotain omaankin suuhun ja sitten päivällä tulee syötyä mitä sattuu ja motivaatiosta laihtua ei ole taas tietoakaan mikä ihme olisi hyvä konsti pitää motivaatio yllä??? minulla siis pudotettavaa n.20kg. motivaatio aina välillä siis iskee mutta kun sen ylläpitäminen vaan on niin H A N K A L A A !!!!!! olisin niin kiitollinen jos joltain löytyisi toimiva vinkki.. auttakaa.. kiitos jo etukäteen


VASTAUKSET:


t - 26.07.2009 - 23:46

Et tarvitse mitään motivaatiota tai muutakaan ihmekonstia vaan siivoat jääkaappisi ja muut kaappisi kaikesta moskasta ja syöt huomisaamusta lähtien äkkiä jotakin terveellistä ja sitten päivällä syöt mitä sattuu terveellistä Eli hedelmiä ja kasviksia aina valmiina tarjolla, maustamatonta jogurttia, tuorepuuroa. Jos leipää uppoaa liikaa niin kokeilepa elää kokonaan ilman leipää vähän aikaa. On pakko keksiä jotain muuta syötävää.


otapa - 27.07.2009 - 10:11

Nyt ylös KAIKKI mitä syöt. Kirjoita paperille joka suupala. Sitten alat googlettaa jonkin kalorilaskurin, lasket kalorit. Muutaman päivän, viikon kun seuraat mitä syöt, alkaa sudenkuopat paljastua! Toimi minulla.


elms - 27.07.2009 - 10:11

Voi kuule tiedän tunteen!!Itsellä 13kg pudotusta edessä ja motivaatio välissä ihan nollissa. Sitä tuntuu keksivän itselleen tekosyitä jotta välttyisi rankoilta liikuntasessioilta ja jotta voisi ottaa herkkua edes vähäsen (ja usko pois olen mestari herkku-tekosyissä).
Pari päivää onnistun seurailemaan paremmin mitä syön mutta sitten sitä taas laiskistuu..Meillä kun ei kaikkea moskaa voi heittää poiskaan kun mies kätkee itselleen herkkuja


liimaa - 27.07.2009 - 10:38

jääkaapin seinään kuva itsestäsi läskinä ja mahdollisimman vähissä vaatteissa. Eiköhän tehoa, kun seuraavan kerran menet hakemaan mässättävää kaapista.


Peiliin - 27.07.2009 - 11:31

katsominen motivoi minua ainakin kummasti


ap - 27.07.2009 - 14:21

kiitos vinkeistä
ehkä tuo jääkaapin siivous tekisi hyvää... olen kirjautunut tuohon kiloklubiinkin mutta ei sinne tule merkkailtua syömisiä, ehkä sitten toimisi paperilla paremmin..mutta siinä on taas itse laskettava kaikki mahdolliset kalorit, kuidut jne... ja tuntuu etten edes tajua niistäkään mitään kunnolla noh, ehkäpä tästä ryömin siivoomaan tuota jääkaappia ja lähden itse kauppaan vihannes ja hedelmäostoksille kun mies tulee kotiin


B - 27.07.2009 - 17:18

Sinuna mä antaisin itseleni reilusti luvan syödä. Et vaan syö mitä sattuu ja milloin sattuu. Syö aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Aamiainen vaikka klo 8, lounas klo 12, päivällinen klo 16 ja iltapala klo 20. Saat syödä mahan täyteen neljän tunnin välein! ( Mahdollisesti välipala.) Ei ole kovin pitkä väli seuraavaan ateriaan ja naposteluhimo on helpompi välttää.

Vauvan kanssa voi olla hankalaa valmistaa aterioita ja väsyneenä ei meinaa jaksaakaan. Mutta tee pakastimeen valmiiksi annoksia, niistä saat ruisleivän, vihanneksien ja vaikkapa raejuuston kanssa nopeasti täyttävän ja ravitsevan aterian.

Samoin katso, että satunnaisia naposteluhimikohtauksia varten sulla on kaapissa valmiina aina esim. rypäleitä, pähkinöitä, porkkana- ja kurkkutikkuja, kirsikkatomaatteja, omenalohkoja, hapankorppuja jne. Mutta missään nimessä sun ei tarvitse syödä lihduttaessa pelkkiä rehuja ja hedelmiä! Ajattele mieluummin koko loppuelämän kestävää elämäntapojen muutosta. Syö kunnon aterioita, lihaa, kalaa, kanaa, vihanneksia, ruisleipää, öljyjä....

Mulle itselle joskus kuntoa kohentaessa(ei niinkään laihduttaessa) paras motivointikeino oli jakaa kuukausi viikon pätkiin ja tsempata aina se yksi viikko kerrallaan. Ei kannata ajatella turhaan liian pitkälle. Sitten kun viikko kerrallaan onnistuu tsemppaamaan ja huomaa kehityksen parempaan suuntaan, mikään ei ole parempi motivaattori!


ap - 27.07.2009 - 22:22

kiitos B vastauksestasi, tuli oikein hyvä mieli tekstistäsi juu tottahan tuo on että kun söisi säännöllisesti niin ei tulisi sitä makean himoa yllärinä... se on kyllä isoin muutos että nyt yritän alkaa ostamaan kaupasta aina vihanneksia, hedelmiä ja lihaa joita "valmistan" jo valmiiksi jääkaappin esim mainitsemiasi kurkku/porkkanatikkuja nyt on taas hyvä fiilis asian suhteen ja toivottavasti se pysyykin!!

kiitos kaikille!


Stina - 28.07.2009 - 10:45

Minä laihduttelen pisteillä ja olen merkinnyt maaliskuusta lähtien syömiseni vihkoon, Kiloklubiin merkkailen painoni, en oikein ole päässyt siihen sisälle ja merkkaamiset tuntuu niin työläältä.

Tänä aamuna vaaka näytti tavoitepainoa, katsotaan nyt mitä perjantain punnitus sanoo...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|