Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Iso A

Käkky - 07.07.2009 - 09:29

Moikka!

Vastailit tuolla mulle aikaisemmin että kromi autttaa makeanhimoon.. Olen syönyt sitä nyt siitä lähtien ja uskomatonta miten se nimenomaan on hillinnyt syömistä -enää en onnistukaan vetää pussillista englanninlakuja ja päälle suklaalevy Riittää ihan vaan pari hassua namia.

Sitten itse asiaan.. Mä oon pättänyt nyt ainakin kokeilla tuota hiilihydraatitonta tai tosi vähähiilarista dieettiä. Nyt kun olen lopettelemassa imettämistäkin, niin uskaltaa kokeilla Anna mulle vinkkejä, miten päästä alkuun ja kerro samalla vaikka esimerkkejä mitä itse syöt! Mies ei tietenkään lähde mukaan, eli hänelle pitäis väsäillä normaaliruokaa ja mulle ilmeisesti sitte eriruokaa.. Olisin kiitollinen vinkeistä! Hauskaa kesänjatkoa anyways


VASTAUKSET:


Iso A:n - 07.07.2009 - 13:58

vinkkejä nyt ei kannata ottaa tosissaan, hänen laihdutustuloksensa ovat sen verran olemattomia oman kertomansa mukaan. Sen se tekee, kun rasvaa lappaa naamaansa, hahhah!

Parempi siis käyttää omaa maalaisjärkeä.

t. 163 cm ja 55 kiloa, perinteisellä tavalla 12 kiloa muutamassa kuukaudessa.


Käkky - 07.07.2009 - 18:13

Kiitos edelliselle kommentista, mutta kuitenkin suuntasin tämän kysymyksen Iso A:lle enkä jollekkin ilkeilijälle..


Pumpuli - 08.07.2009 - 18:06

Kaikissa karppaussuuntauksissa vältettäviä ruoka-aineita ovat ainakin kaikki raffinoidut eli pitkälle jalostetut hiilihydraatit kuten sokeri ja kuorittu vilja, joissa ei enää ole jäljellä juurikaan ihmiselle välttämättömiä mikroravinteita. Tämän lisäksi tärkkelyskasvit, kuten perunan ja maissin, voi jättää lautaseltaan pois. Näiden tilalle lautasen täytteeksi kannattaa valita runsaasti erilaisia, etenkin vihreitä vihanneksia.

Samalla kun hiilihydraattien määrä vähenee ja laatu paranee kannattaa kiinnittää huomiota ravinnon rasvoihin. Yhdistettyä hiilihydraattien vähentämistä ja rasvan karttelua ei pidetä hyvänä ideana. Teollisesti muokattujen margariinien tilalle karppiyhteisö suosittaa yleensä luonnollisia rasvoja mieluiten suoraan pähkinöistä, kalasta ja lihasta, mutta myös kookosöljynä, voina ja kasviöljyinä.

Kaikenlaiset kevyttuotteet ja einekset kannattaa jättää hyllyyn sillä niissä rasva on usein korvattu tärkkelyksillä ja lisäaineilla, einekset puolestaan sisältävät useimmiten kovetettua kasvisrasvaa, joka voi sisältää erityisen haitallisia teollisia transrasvoja. Parasta on ostaa perusraaka-aineita ja valmistaa ruokansa suurimmaksi osaksi itse.

Kopsattu karpit.netistä....tuolle yhdelle pellelle vaan pieni tietoisku, missä kohtaa sitä rasvaa oikein karppauksessa LAPATAAN naamaan?

Ja Käkky nyt tuolle sivustolle kans tutkimaan, sieltä löytää varmaan kaikkeen vastauksen
Nimimerkki. Itsekin juuri aloitin


Iso A - 08.07.2009 - 21:41

Moro Käkky ja kiva kuulla , että kromi auttaa.

Sorri että pääsen vastaileen vasta nyt, olin miehen kanssa viettämässä piiiitkä parisuhdeviikonloppua Lontoossa

Pumpuli jo hienosti kertoili. Ite olen tällä hetkellä hyväkarppina ja pidän hiilarit alle 100g/pv.

Mulla ruokavaliosta on pois viljat, sokeri, peruna ja riisi. Jos noista "lipsun" se on kerta, pari kuukauteen 100% ruisleipä. Mantelileipä tai kempeleestä tilattu karppileipä pitää meikäläisen leivän"himon" poissa.

Aamiaiseksi syön tuo minuuttisämpyn, joka siis tehty matelijauhosta, sokerijuurikkasta ja kanamunasta ja voista. Päällä oivariinia, kalkkuna ja juusto sekä kourallinen kurkkua,salaattia ja tomaattia.

Lounaalla syön yleensä salaatin tai wokvihannesten kera 150-200g lihaa/fetaa/kalaa/tai kanaa. Salaattiin keräilen jäävuorisalaatin lisäksi paprikaa, porkkanaa, selleriä ja kurkkua.

Päivälliseksi syön liki aina lämpimiä kasviksia, yleensä just wokvihanneksia (joko ite pilkon tai kaupan vamispussi) ja 100-150g lihaa/kalaa tai kanaa.

Kaffia juon joko mustana tai kerman kanssa, riippu miten olen muuten jo päivän aikana käyttänyt rasvaa.

Karpit.net :istä saa hyvin tiedot miten paljon rasvaa, proteiinia kandee minkäkin kokoisena käyttää, noitakaan ei liikaa kandee nauttia.

Ekalle vastaajalle; ei mua haittaa vaikka olenkin saanut 17kg pois hitaasti, eli 1v vajaa 4kk. Koko ajan olen saanut elää täysillä, nauttien elämästä, hyvästä ruoasta, perheestä.


IsoA:lle - 09.07.2009 - 14:21

Kyllä perinteistä lautasmallia käyttävät laihduttajat saavat elää myös täysillä, nauttien elämästä, hyvästä ruoasta, perheestä.Vai väitätkö muuta?

-12kg ja 6kk.Vuoden jo paino pysynyt 61kg:ssa.Ei heilahtele kilot ylös eikä alas


Iso A - 09.07.2009 - 16:04

Kyselijälle; en ole väittänyt enkä väitä muuta. Kuten varmaan olet huomannut, mua kohtaan käydään näitä hyökkäyksiä ja kertoilen miten menee (puolustaudun)

Moneen kertaan tällä palstalla olen tsemannut muita, ovat he laihduttaneet ihan millä tyylillä vain.( itekkin saanut aikanaan 12kg pois soppalla ja toisella kertaa paikkareissa pojoilla, ne vaan tulivat raskaus aikana takas)

Tsemiä olen saanut hyvin täällä, mutta en pysty ymmärtään näitä ketä fanittaa mua niin lujaa että pitää laittaa noita veettuilu viestejä...en tarkoita nyt tätä vikaa kyselijää.

Karppaus on ollut mun juttu jo kohta 7v ja vikassa raskaudessa ei tullut enää kiloja niin paljon kun olin löytnyt karppauksen. Karppaus ei ole pelkkää laihdutusta, kuten moni luulee. Se vaan sopii joillekin ja mä olen yksi jolle viljat, sokeri ja peruna (+ sianliha jota en myöskään syö ollenkaan) aiheuttaa ongelmia kehoon. Kehon kuuntelun olen oppinut tänä 7 vuotena.

Ikuinen laihduttja olen, mutta paino ei enää ikinä nouse, enkä aijo jojoilla

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|