Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

lohtusyöminen

Miinus KG - 20.06.2009 - 17:49

Kiitos aikaisemmista kannusteista! Kumpa osaisin olla ostamatta kotiin mitään- tai mitä hyötyä, kun jos ostan suklaata esim. niin ahmin sen kotiintulomatkalla tai salaa. Vetäsin taannoin koko pussillisen fani paloja- ja sitten tuli tosi huono omatunto.
No tänään tuli miehen kanssa riitaa, ja enkös heti keittänyt kahvit itelleni ja otin pipareita purkista 7-8 kappaletta ja niitä syödessäni mietin itseäni ja painoani ja inhotusta ja jätin 3 niistä syömättä. Mutta oikein ahmin ne muut.
HELP!


VASTAUKSET:


vai, että apua - 20.06.2009 - 20:40

tiedät ongelmasi, mutta mitään et sille tee. on oma vikasi jos olet selkärangaton läski.


Elppa - 20.06.2009 - 21:18

Se on tahto ja motivaatio mistä sun nyt pitää saada kiinni. Ellei ne ole kunnossa, ei laihdutus onnistu. Mietihän nyt ihan perusteellisesti haluatko todella laihtua ja miksi? Kun löydät syyt, löydät tahdon. Ahmiminen on ihan oma päätös, sitä ei voi sulta kukaan muu kieltää, se on itse päätettävä ettet ota. Muista ne porkkanat, kun tekee mieli syödä jotain hyvää. Porkkanoita ja vähärasvaista dippikastiketta.


miinus kg - 21.06.2009 - 08:35

taitaa jäädä tän palstan tuki vähäiselle, jos tulee tuollaisia ensimmäisen tyylisen vastauksia- ne jos mitkä laittaa maahan.
Miltä sinusta tuntuisi, jos sanoisin sinulle samallalailla tai vaikka joku läheisesi?
No, mitä väliä, elämä on syvältä.
Kiitos kuitenkin Elppa, kun kannustit!


Läski - 21.06.2009 - 09:50

mikä läski. "Lohtusyöminen", ei voi kuin nauraa! Selityksiä kyllä keksitään


M - 21.06.2009 - 10:47

Osaapa jotku olla ilkeitä. Kumpi parempi, olla läski, vai ilkeä jolla jostain muusta syystä huono itsetunto ja kurja olla?

Minäkin laihdutan ja tykkään myös herkuista. Mutta olen päässyt mahdottomasta herkuttelusta eroon. Pitää kääntää se asia niin, että miettii kumpaa enemmän haluaa; mussuttaa esim. keksejä kasapäin (olen itsekin tehnyt samaa ) ja saada siitä taas lisää harmitusta itselleen, kun sortuu. Lihoo ja lisää sairastumisriskejään...
Vai haluaako mieluummin laihtua, vähentää sairastumisriskejä, näyttää paremmalta ja saada hyvän mielen itselleen siitä, kun ei ahminukaan herkkuja.

Mä ymmärrän ton ns. lohtusyömisen. Sillä hakee edes hetkellistä mielihyvää itselleen, jos joku asia suututtaa, harmittaa tai on paha mieli. Mutta pitää kääntää se "kiukkuvoima" toisinpäin. Eli "enpäs syö, en varmana syö" tyyliin. Ja siitä tulee hyvä mieli! Ja ajanmyötä se herkuttelun"tarve" vähenee. On itseasias aikas helppo ja luonteva olla ilman keksejä ja suklaapatukoita. Niitä ei tee edes mieli, (tai noh, suklaata joskus ) ja sit joskus, jos ottaakin hyväskää niin pysyy kohtuudessa tai hyvinkin pienessä määrässä, kun tietää mitä eniten haluaa.

Mulle saa kirjottaa. tuiskale@luukku.com


koska - 21.06.2009 - 10:59

tiedostat ongelman, niin tee jotain sille!!! Älä mene aina aidan yli, mistä se on matalin!! Vähän itsekuria täytyy olla! Muuten et voi kun syyttää ittees...


älä - 21.06.2009 - 11:43

lannistu nyt heti
Nimimerkki M:llä on hyvä niksi, käännä kiukku voimaksi


LOHTUA RUUASTA... - 21.06.2009 - 16:48

Minulla sama probleema kuin ap:llä.Mutta vaikka välillä lankeaakin pitää kuitenkin aina uskoo itseensä,toivoa ei saa menetää.

Ja nuo ihmiset jotka täällä elvistelee,heillä on paha olo ja toiset jos ei pura sitä syömiseen niin sitten suun soittamiseen.


Iso A - 22.06.2009 - 09:21

Tuo on niin kurjaa ja kaverillani on mun mielestä liki pahin versio...on ollut paha päivä niin herää yöllä vartavasten ja syö sen koko fazun sinisen

Ite olen joskus kirjoitellut, että olen tunne syöppö. Syön iloon, huonoon oloon, pahaan oloon, yksin ja yhdessä...

Nyt kuitenkin olen sinut tuon tunnesyömisen kanssa ja alas päin mennään. Täytyy löytää jotain muuta siihen. Kirjoittaminen tunteista itelleen on kuulema hyvä.

Voimia ja tervetuloa mukaan!


linkki - 22.06.2009 - 16:46

tunnesyömisestä


http://www.iltalehti.fi/laihdutus/200906229809209_lh.shtml


Iso A - 22.06.2009 - 17:22

Tosi hyvä tuo iltalehden juttu.

Mulla tuon tasapainon löytymiseen on tuo karppaus auttanut, ei ole puutoksia eikä nälkä


mulla - 22.06.2009 - 18:50

taas paras keino oli lautasmalli ja liikunta


toinen M - 22.06.2009 - 23:18

Hei ap! kurkistelen tuolta odottajien keskusteluista ihan mielenkiinnosta, millaista on meno muilla keskustelupalstoilla. voin lohduttaa, että noita saatanan idiootteja provoviestien lähettäjiä on sielläki. jotku saa jotain sairasta tyydytystä haukkuessaan ventovieraita ihmisiä ihan syyttä suotta ja tietysti nikittömänä. mä oon ite aatellu heittää hyvästi koko perhekerho.net:lle, koska täällä on niin paljo häiriköitä.. Tämä ei oo välttämättä paras saitti löytää tukea, ehkä kannattaa etsiä joku semmonen sivusto, johon pitää rekisteröityä. Tuosta ongelmastasi sen verran, että tiedän todellakin tunteen, etkä ole asian kanssa yksin. Oletko lukenut BED:stä? "oireesi" viittaa vähän siihen suuntaan, kannattaa etsiä tietoa netistä. ahmimisongelma on psyykkinen ongelma, ja usein siihen nimenomaan ei auta pelkkä itsekuri. kannattaa hakea apua, jos koet että tuo lohtusyöminen hankaloittaa elämääsi! Tsemppiä sinulle, ja älä välitä noista kusipäistä, ne on säälittäviä, elämättömiä paskoja joila on paljon suurempia ongelmia kun yhdelläkään lohtusyöjällä!


Stina - 23.06.2009 - 21:13

Käy lukemassa kiloklubin sivuilla juttuja, jos haluat itse kirjoittaa pitää kirjautua. Siellä voit pitää ruokapäiväkirjaa.


**Mirkku** - 24.06.2009 - 08:22

täällä tosiaan kirjoittelee kaikki mulkuinpien MULKUT!! Tarkoitan tällä niitä jotka näsäviisaasti kirjoittavat ilkeyksiä toisille. Mitäs jos oppisivat KUNNIOITTAMAAN muita ihmisiä ja heidän kirjoituksiaan?? Jos tämä on liian vaikeaa voisitte oppia ainakin olla lukematta toisten kirjoituksia!! Eikö noille mulkuille olis joku oma törkypalsta jonne nakata kaikki pas** mitä suusta kirjoittavat??!! On jäänyt vanhemmilta hyvien käytöstapojen opettaminen väliin. Tjaa, taitavat olla niitä vapaankasvatuksen hedelmiä

Lohtusyöminen on oikeesti vaikea asia josta pois OPPIMINEN vie aikaa. Koitas karppausta. Ei tee mieli mitään ja kilot katoaa Hyvää jatkoa sinulle ja kaikille noille säälittäville ilkeilijöillekin hyvää kesää


mikäs - 24.06.2009 - 08:59

mirkulle? VÄärällä jalalla herätty? Kelle sä riehut? Vai päästitkös vaan höyryt


Vinkiksi - 24.06.2009 - 10:28

ap:lle, että kannattaa satsata johonkin hyvään ja terveelliseen. Minä esim.pidän paaaljon vesimelonista ja verigreipeistä ja kun makeanhimo yllättää niin voi rauhassa mässätä itsensä vaikka ähkyyn


M - 24.06.2009 - 21:50

Ja mun herkkua on nykyään profeelin cottifrutti. Tykkään raejuustosta ja rahkasta. Käy mulle herkusta oikein hyvin.


Höpö - 27.06.2009 - 08:52

löpö möpö, taitaa joku olla PUUTTEESSA

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|