Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Nyt mitta täysi!

Miinus KG - 20.06.2009 - 08:01

Herkuttelua, herkuttelua, herkuttelua! Perkele! Eihän tästä mitään tule. Paino hipoo 90 kg - ja ikää vajaat 40 vuotta. Nyt tarttis saada tsemppiä!
Aamuisin pakko saada makeaa kaurapuuron jälkeen. Välipalallahan voi TODELLAKIN syödä keksin eikä välipalaa, iltapäivällä sentään ruokaa. Kahvihetki tottakai pullan kera. Illalla tekee karseesti taas mieli makeaa. Nyt ei auta! Namipäivä on jo, mutta miten arkiviikon hyvät pois?


VASTAUKSET:


ainut - 20.06.2009 - 08:16

neuvo, älä osta kotiin mitään herkkuja eli tyhjästä on paha nyhjästä
Stemppiä sulle, kyllä se paino siitä laskee.

nimimerkillä: saman asian kanssa taistellut ja voitin, kun tajusin olevani sokeriholisti.


Ralle - 20.06.2009 - 11:40

Juu, älä osta mitään herkkuja kotiin. Sit tohon iltamakeen syömiseen... Tällä palstalla joku joskus sanoi, että ajoissa nukkumaan, niin ei ole aikaa herkutella illalla
Tai sit toinen vaihtoehto, tee päivällä jääkaappiin valmiiksi hedelmäsalaatti, niin voit sitten napostella niitä illalla

Tsemppiä! Mulla kans tuo iltamakean syöminen on ongelma, työn alla kylläkin...


Elppa - 20.06.2009 - 11:43

Tervetuloa meidän joukkoomme! Nyt vaan niskasta kiinni ja kova tahto päälle, se on ainoa mikä vie eteenpäin. Hyvä neuvo oli tuo, ettei kotiin kannata hankkia yhtään mitään makeeta tms lihottavaa. Vaihda makeat ekaksi vaikka myslipatukoihin ja hetken päästä vaihdat ne porkkanaan. Makean himo ei kuulemma useinkaan ole sitä varsinaista makeanhimoa vaan himoa syödä ihan vaan jotain. Jossain lehdessä oli joskus vinkki, että makean himon iskiessä syö pala raakaa perunaa ja sen jälkeen sinnittele vartti niin himo katoaa. Tuota perunaa en ole kokeillut, mutta mä otin noi porkkanat käyttöön aloittaessani ja toimi mulla. Nyt ei enää tee säännöllisesti mieli makeaa ja pystyn sitä silloin tällöin syömään pieniä määriä ilman, että taytyisi ahmia koko keko herkkuja. Itse asiassa jos syön makeaa enemmän, kuin vähän, tulee aivan jumalattoman paha olo ja yleensä voin pahoin vielä seuraavan yönkin. Eli hyvä näin, pysyy kohtuudessa.


Elppa - 20.06.2009 - 11:48

Vielä pitää sanoa noista iltamakean syömisistä, että tee itsellesi ruoka-ajat. Päätät etukäteen, että syöt päivittäin vaikka klo 8, 11, 14, 17 ja 21. Jos ilta seitsemän aikaan alkaa tehdä mieli makeaa, tiedät että syöntiaika on vasta klo 21 ja ennen sitä et saa ottaa mitään, on helpompi pysyä erossa niistä ylimääräisistä syömisistä. Pari tuntia on ihan helppo sinnitellä ja sitten ruoka-ajan tultua voit itse tehdä päätöksen otatko sitä makeaa hiukan vai otatko tosi terveellistä ruokaa. Jos päädyt ottamaan makeaa, ei sekään ole niin paha kun otat vaan vähän, joka tapauksessa olet syönyt sinä päivänä makeaa todennäköisesti vähemmän, kuin jos olisit syönyt vapaasti koko illan ja napostellut tv:n ääressä.


mira - 20.06.2009 - 20:50

syö enemmän proteiinia niin ei tule ahmimiskohtauksia! Verensokeri ei laske liian alas eikä makeaa tee edes mieli.
Kokeiles karppausta!


Iso A - 22.06.2009 - 09:17

Mira jo suositti karppausta ja ite olen päässyt eroon "kiellettyjen" herkkujen otteesta.

Ite pidin aikanaan sen totaali kolmen päivän sokerittomuuden, ei ketsuppia, ei salaatin kastiketta, ei mitään missä sokeria (enää en käytä näitä ollenkaan). Sit olen tykästynyt tummaan yli 70% suklaaseen, jota tarvii nauttia vain se 1-2 palaa ja makenahimo on ohi.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|