Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Keitä täällä on?

S - 17.06.2009 - 23:26

Kertokaas vähän itsestänne.

Miten laihdutatte?

Paljonko olette painoa saanut alas ja onko vielä pitkä urakka edessä?

Minulla on vuodessa lähtenyt raskauskiloja n.25kg, mutta ihannepainoon on vielä piiitkä matka.Paino putoaa nyt niin hitaasti, että kohta pitää tsempata jotta sais vauhtia ja motivaatio pysyis paremmin.


VASTAUKSET:


v - 18.06.2009 - 07:59

Minä ainakin

Ihan kaloreita laskemalla olen pudottanut. Sain 10 kiloa pois viime vuonna alkuvuodesta ja sitten tulikin talven aikana pari takaisin

Nyt keväällä otin uuden spurtin ja kuutisen kiloa pudonnut matkalla Tavoite on jo puolentoista kilon päässä, mutta kuten tuonne ylemmäs kirjoitin, niin mulla alkaa tänään kesäloma ja tiedän, että ruokailurutiinit heittää häränpyllyä Että katsotaan, miten pitkälle tuo tavoite karkaa tässä loman aikana.

Ja kaikille virnuilijoille tiedoksi, yritän kyllä, ettei kiloja tule ainakaan lisää, mutta mistäs sen koskaan tietää

Ja tsemppiä sinulle! Täällä me punnitaan joka viikko, yleensä perjantaiaamuisin. Ja kyllä se vähän potkua antaa kun tavoitteena on saada viikko viikolta vähän miinusta Ja ne miinukset sitten motivoi jatkamaan.

Hieno pudotus sulla jo takana, nyt vain innolla eteenpäin Ja hyvää juhannusta, enemmän salaattia ja vähemmän makkaraa


vekara - 18.06.2009 - 08:00

Siis "vekara" tuo "v"


Iso A - 18.06.2009 - 08:10

(teillä vaan pikku aakkoset mulla ISO )

Teretulemast!
Mulla on lähtenyt imetyksen loputtua 15kg ja 1v3kk on mennyt. Tavoitteeseen on matkaa 5.5kg.

Minä etenen karppaamalla. Mulla loman alkuun on vielä vajaa kaksi viikkoa ja silloin mä taas odotan että saan oikeen kunnolla liikkua (minä aamuisin ja mies golfaa iltapäivisin), että mun paino putoo kunnolla

Hyvää juhannusta!


Elppa - 18.06.2009 - 10:22

Minä laihdutan syömisiä vahtimalla (kaloreita laskemalla) ja liikkumalla. Pudottanut olen nyt noin 14 kg, matkaa olisi tavoitteeseen vielä 12 kg. Ennen kun alotin pudottamaan painoa putosi synnytyksen jälkeen itsestään 9 kg, joten 23 kiloa olen keventynyt joulukuun alun jälkeen.


nes - 18.06.2009 - 18:37

Laihdutan syömällä fiksusti ja liikkumalla paljon (vaunuilua kahden "painolastin" kanssa) ja punttisalia välillä Vuodessa on lähtenyt nyt n.20kg, vielä muutama joutaisi pois. Tervetuloa!


Jätti - 19.06.2009 - 21:05

Minäkin uutena täällä. Kaksi viikkoa sitten syntyi poika ja raskauden aikana tuli 14kg joista 6kg vielä jäljellä (ja sen lisäksi ajattelin vielä tiputtaa 4 kg, eli 10kg yhteensä vielä painoa tiputettavana). Ajattelin palata normaali elämään tässä ja salilla jo käyty.. normaali elämä ennen raskautta sisälsi paljon proteiinipitoista ruokaa, kuntosali treeniä 6krt/vko sekä lenkkeilyä joka päivä. Nyt vielä ollut vähän saamaton ja salilla käynyt vasta pariin otteeseen mutta jospa tämä nyt lähtisi tästä käyntiin. Pituus 175 ja painoa nyt siis 75kg.. ja ensimmäinen tavoite on 5.7. jolloin on pojan ristiäiset ja silloin olisi tarkoitus mahtua 38 koon mekkoon.. tarkoittaa siis ainakin tuon 6kg:n hävittämistä siihen mennessä, katsotaan miten pullan käy.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|