Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Luikkiko Veijo..

Kyselee Hän - 15.06.2009 - 10:06

häntä koipien välissä karkuun täältä? Ei sillä että häntä kaipaisin, en TOD. mutta tekisi NIIIIIN mieli nauraa sille luuserille päin naamaa Että kukahan täällä oli se häirikkö, hänen typerät aloitukset poistettiin ylläpidon toimesta.
Olisi ihanaa nähdä se vauhkoileva apina nyt, kun tältäkin palstalta joutui häpeillen poistumaan.. Harmi että noita keskustelupalstoja riittää netissä, että eiköhän tuo löydä jonkun kohteen taas missä fanaattisesti vaahdota typerästä ruokavaliostaan.


VASTAUKSET:


Jooko??? - 15.06.2009 - 10:08

Ei viittis ny enää, kun on jo näin rauhallista...


no - 15.06.2009 - 16:01

seluikki karkuun koska on bannin saannut varmaan


Hihiii - 15.06.2009 - 16:18

Jotenkin se ärsytti aivan suunnattomasti koko ukko, mutta olihan se viihdyttäväkin kun ei ymmärtänyt alkuunkaan miksei KAIKKI halua alkaa samalle dieetille nytheti. Ja jos et ollut 100% samaa mieltä herran kanssa _aivan kaikesta_ olit korppilaumaa tai aivoton tai jotain muuta yhtä hienoa

Pakko kysyä Veijon bestikseltä Iso A:lta, vituttaako kun 'korppilauma' oli oikeassa, te kaksi (tai veijo enimmäkseen) olitte niitä todellisia häiriköitä..


Iso A - 15.06.2009 - 17:15

Ei.


Iso A:lle - 16.06.2009 - 07:49

Et missään vaiheessa ollut häirikkö, jatka samaa rataa, antaa noiden korppien raakkua..


heh - 16.06.2009 - 08:16

Veijo on muuttunut nikittömäkis, näemmä Täällä mitään korppilaumoja ole!!


Veijo - 16.06.2009 - 09:45

Näyttää olevan erittäin vilkasta keskustelua laihdutuksesta.
Minut suljettiin todennäköisesti akkalauman ja kylähullujen valituksen takia.
Olen pyytänyt selitystä moderaattorilta mutta ei ole kuulunut.
Toivotan hyvää jatkoa teille erilaiste jojo_laihdutus projektien parissa samoin kaiken kirkonkylä kioskilta hankitun "tiedon" soveltamisessa. Älkää unohtako käyttää kaikkia kevyt- ja ns. terveystuotteita ja "terveellisiä" margariineja. Täyttyhän teidän ajatella lääketeollisuuden parasta. Gymit ja erilaiset painonvartijajärjestöt tarvitsevat myös jäseniä pysyäkseen pystyssä.

koita IsoA jaksaa.

terveisin


heh - 16.06.2009 - 11:24

Ja vaan jaksat vaikka vieraalla koneella olet Vastausta saat odottaa hamaan tulevaisuuteen moderaattorilta! Se ei kuule juuuri kauheesti vastaile häiriköiden pyyntöihin! Hyvää loppuelämää sulle Veijo rasvojen parissa. Tulet kyllä äkkiä huomaamaan lopputuloksen, kun niitä käytät.


Kirsikka666 - 16.06.2009 - 11:40

Veijo hei, hieman oli asiaton kirjoituksesi! Muistathan, että varmasti suurin osa tämänkin palstan kävijöistä on ihan tavallisia, mukavia, asiallisia naisia. Joku ehkä jojoileekin, mutta tuskin kaikki.
Muutoinkin vähän turhan kärkkäästi omia metodejasi tungit joka paikkaan. Karppaus on ihan ok menetelmä, mutta ei sovi kaikille.
Palsta on aina ollut hiljaisempi kuin esim parkki, mutta taitaa nyt vasta olla palautumassa ennalleen. Moni jätti kirjoittamatta, kun sinä olit heti paikalla tuomitsemassa mm painonvartijat, joka toki on rahastusmeininkiä, mutta sopii joillekin. Itsekin aikoinaan kävin, ja laihduin liki 2 kilon viikkovauhtia, eikä tulleet kilot takaisin, sillä jatkoin samalla linjalla.
Kukin laihduttaa tavallaan, sehän ei ollut "mahdollista", kun sinä "kävit kimppuun". Asiaakin paljon kirjoitit, ja hyviä vinkkejä ja neuvojakin annoit. Kun olisit vain osannut hieman hillitymmin tuoda asioita esiin.
Kukin laihduttakoon tavallaan. Täällä on tarkoitus tsempata toisia, kannustaa menetelmästä huolimatta, ei arvostella! Muista se Veijo, jatkossa, niin elämäsi on siltä osin mukavampaa!
Hyviä vointeja ja jatkoja sinulle toivon!


Iso A - 16.06.2009 - 11:46

Terkkuja Veijo! Mukavat kesää!


HAHAHA - 16.06.2009 - 12:43

Ei malttanut olla Veijo-neiti poissa kauempaa

Eikö se helkkarin pässi jo tajua että häntä ei kaivata täällä!!? En ihan usko että ketään bannataan ihan ilman syytä

Mitä tulee laihdutuspalstan vilkkauteen, niin 100% vähemmän riitoja täällä kun Veijo ei ole jakamassa 'viisauttaan'.


minä - 16.06.2009 - 13:27

hittooko te veijon(kaan) perään huutelette, kun on kerrankin pois saatu täältä??


vierailija - 24.06.2009 - 19:48

Taustalata olen tätäkin palstaa seurannut ja ehkä joskus johonkin kommentoinut nikittömänä mutta asiallisesti. Näille hahahaa-tyypeille sen verran, että ennenkö ylistätte tämän palstan mahtavuutta nyt kun tämä Veijo-tapaus on poissa, niin lukekaapa noita monenmonia viestiketjuja tarkemmin.. useissa niistä haukutaan ihmisiä läskeiksi ja selkärangattomiksi, itsekurittomiksi luusereiksi... Että enpä kehuisi tätä palstaa edelleenkään, enkä ryhtyisi täältä myöskään kovin helposti etsimään tukea laihduttamiseen. Vaikka varmasti täällä on suurin osa järkeviä tyyppejä, niin aina mahtuu niitä, jotka eksyvät internetin ihmeelliseen maailmaan ja saavat nautintoa häiriköinnistä ja pilkkaamisesta.. Pitäisikin ehdottaa ylläpidolle, että muuttavat sivustoja siten, ettei keskusteluun voi osallistua ilman rekisteröitymistä. Sillon tästäkin palstasta olisi varmasti enemmän hyötyä ja tukea laihduttajille.

Hauskaa kesää kaikille!


huh - 30.06.2009 - 20:41

Huomasin tuossa että sama veijo saa vihoja niskaansa vähähiilihydraattisen dietin foorumilla suomi24 sivuilla :/..


huh - 30.06.2009 - 20:42

Pointtini: kannattaa opetella esittämään asiat mukavalla tavalla.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|