Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

saakos sitä kysyä..?

Takapiru - 09.06.2009 - 13:41

Mä kovasti ihmettelen täällä yksinäni tätä, osaisko joku valaista mua?

Miten te jaksatte kokeilla eri dieettejä ja ruokavalioita, sitä ja tätä, vuodesta toiseen? Jos ei yksi toimi niin ostetaan eri pillerit/laihdutusjuomat ja taas toivotaan parasta.

Ei millään pahalla, mut miksi ette vaan liiku tarpeeksi ja syö porkkanaa, näin kärjitetysti esitettynä? Kävely/juoksu ei oo kallista ja jokaisella on lattia missä jumpata kotona, ei voi olla rahasta kiinni, aikaakin löytyy jos motivaatiota on.


VASTAUKSET:


Niin - 09.06.2009 - 13:58

laihduttaminen vaatii itsekuria ja kun se puuttuu ja repsahtaa (mikä on luonnollista) niin ikuinen laihduttajahan siinä on Kun jaksaaolla sinnikäs, ja tehdä elämäntapamuutoksen eli siis syödä terveellisesti koko loppuelämän niin kyllä se siitä lähtee. Mutta monet yrittää mennä aidan yli siitä mistä se on matalin. Eli luulevat että jotkut nutriletit ja pillerit laihduttaa ja ettei itse tarttis tehdä mitään sen eteen.


Kirsikka666 - 09.06.2009 - 14:00

Hih sun kanssas! Hyvä kysymys!

Mulla tuppaa joskus jäämään herkutteluvaihde päälle. Nykyään hallitsen sen kyllä jo paljon paremmin, mutta joskus tulee isompia repsahduksia vieläkin.

Liikunnasta, hmm, mä yritän ja yritän, mutta kun kaikki pitäis tehdä poikien päiväunien aikaan...toki poikien kanssa jumpataan, mutta sekin on oma juttunsa, kun kaksi kiipee niskaan...

No, enhän mä nyt laihduttaja olekaan, enkä kyllä ole kaikkea kokeillutkaan, muutama kilo silti sais lähteä. Mutta kiitti Takapiru, potkusta persuksille, tänään illalla mä lähden lenkille, nyt sen päätin! Jos ei tule vettä kuin aisaa, tihku ei haittaa!

Niin, yksinkertainen on ratkaisu, mutta matka siihen onkin ehkä karikkoinen, syystä tai toisesta, ihmisiä me vaan ollaan!


Takapiru - 09.06.2009 - 14:07

Nyt mie ihan hämmästyin Aattelin et vastaukseksi tulee kaikki selitykset vinosta lattiasta jossa käsi lipee punnertaessa jne Tai sit kauhee kiukku..


jusu - 10.06.2009 - 00:26

jep.Mullaki kaveri joka laihduttaa monta kertaa vuodessa syömällä tosi vähän. Sen seurauksena se lihoo karistetut kilot aina takasin korkojen kanssa, vähintään 25kg.Laihana ollessaan pitää meille norm.painosille hirveitä esitelmiä, ihminen on mitä se suuhunsa pistää ja laihdutin 5 viikossa 20 kiloo...VOIHAN VENÄJÄ!!!


Veijo - 10.06.2009 - 08:14

"ihminen on mitä se suuhunsa pistää ja laihdutin 5 viikossa 20 kiloo...VOIHAN VENÄJÄ!!!"

Mitäpä pistit suuhusi? Valehtelijoiden käsikirjan?

terveisin


Takapiru - 10.06.2009 - 09:30

Miten musta tuntuu että vähemmän itsekuria ja huomattavasti vähemmän vaivaa on siitä että saa syödä kaikkea mutta kohtuudella, kuin että rajoittaa ruokavalion tiettyihin aineisiin, mittaa ja laskee päivästä toiseen mitä suuhunsa pistää..

Mulla ainakin normaalilla syömisellä ja liikunnalla lähti raskauden 20 ylimääräistä kiloo 4 kk eikä mitään oo tullut takaisin vaikka söis mitä. Siltä pohjalta tätä aattelen.


nes - 10.06.2009 - 14:02

Samaa mieltä kuin edellinen, rajoitukset ne niitä mielitekoja vasta aiheuttavatkin. Liikunnalla ja kohtuusyömisellä myös minä pudottanut jo 20kg


kuule - 12.06.2009 - 16:12

takapiru, miten voitko kuvitella että on myös elämästä nautiskelijoita joilla kulinarismi on yksi elämän ainoista iloista ja ihminen on laiska ja ilman itsekuria kokonaan! Kyllä siinä nutriletti myyjät hieroo käsiään kun näkee näitä epätoivoisia kuin minä olen.. motivaatiosta ei ole täälläkään asia kiinni vaan uskon puutteesta

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|