Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Faktoja VHHn käytöstä

Lautasmallin ystävä - 05.06.2009 - 16:45

http://www.diabetes.fi/sivu.php?artikkeli_id=222 Tässä kumotaan aika hyvin Heikkilän typeriä väitteitä ja jopa niin, että ne ymmärtää. Ja näitähän löytyy pilvin pimein. Enkä ymmärrä että kirurgi ja ortopedi latelee ravintosuosituksia!!!


VASTAUKSET:


LY - 05.06.2009 - 16:50

http://www.diabetes.fi/sivu.php?artikkeli_id=5156 ja lisää asiaa Heikkilän paskapotaskapuheesta ja vihamielisyydestä.


Erittäin - 05.06.2009 - 16:57

hyvin kirjoittaa tuo Professori Helena Gylling.

Tietysti Veijo nyt VIISAAMPANA kuin rouva professori mitätöi tämän(kin) kirjoituksen. Eihän käy että kukaan kyseenalaistaisi hänen jumalansa Antti Heikkilän mielettömiä ja vaarallisia oppeja.

Hahahahaaa Veijo, älä itke sitten kun on verisuonet tukossa tuosta ylettömästä rasvansyönnistä Mä nauran sun haudalla.


'''''' - 05.06.2009 - 16:59

'Ei ole olemassa tieteellisesti päteviä pitkäaikaistutkimuksia, joiden perusteella voisi sanoa, että Heikkilän suosittelema hiilihydraattien saannin voimakas rajoittaminen olisi diabeetikoille pidemmän päälle turvallista ja hyödyllistä, Ilanne-Parikka huomauttaa. '


Jess - 05.06.2009 - 17:04

VIHDOIN asiaa Kyllä se on niin, että ASIANTUNTIJAT joilla tieteelliset tutkimukset tukenansa, tyrmäävät Heikkilän ja Veijon kaltaiset, vihamieliset kiihkoilijat. Mutta ainahan se menee niin, että näillä kiihkoilijoilla on kannattajansa mutta minkäs teet, jos omaa loppuuaan kohti sitten menevät??!! EläköönSuomen asiantuntijat!!!!!!!!!!!!!!


Kiinnostavaa.. - 05.06.2009 - 17:07

..nähdä, miten ja millä perustein Veijo kumoaa itse Diabetesliiton ylilääkäri Pirjo Ilanne-Parikkan kommentit liittyen diabetetksen hoitoon.

Toki me kaikki uskomme insinööri Veijoa ennemmin kuin liiton ylilääkäriä, vai mitä


Ei - 05.06.2009 - 17:29

tietenkään voi olla tieteellisesti toteutettua tutkimusta, koska tämä Heikkilä on "tapauksena" niin kovin tuore. Eli jos hänen dieettiään noudattaa, ei ole mahdollista tietää, mitä seurauksia siitä on esimerkiksi kun ikää kertyy joitakin kymmeniä vuosia. Koekaniiniksi ei todellakaan kannata lähteä.


Missä - 05.06.2009 - 17:35

viipyy Veijo näsäviisaiden vastaustensa kanssa? Missä pässinpääksi, räyhääjiksi,poloisiksi, tyhmiksi, häiriköiksi ja pikkupelleksi nimittelyt, 'jonkun kai täytyy pitää huoli raukkojen sivistämisestä' -kommentit.. ai ettttttä mä odotan Veijon höyryämistä!! Päivän naurut saamatta


Siis - 05.06.2009 - 18:29

nämähän oli jo aikaa sitten täällä ja tuo eka on vuodelta 2005.

Ja tuossa toisessa linkissä puhutaan ihan samoista hitaista hiilareista, ruoka määrien vähentämisestä, GI:stä, kuin mitä Veijo on kirjoittanut. Uusista suosituksista on ainut kiistan aihe tuo eläinrasvat ja kun Veijo on saanut komeesti painoa pois ja ehkäistyä sillä 2D:n, mikä H******** teidän ongelma on????

Veijo on laittanut noita linkkejä oman mahtavan painonpudotuksensa ja terveytensä parenemisen jälestä ja meille vinkiksi.

VIIMEISTÄÄN TÄNÄN ALOITUKSEN LAITTAJA JA KAIKKI EDELLISET KOMMENTOIJAT TODISTIVAT TYHMYYTENSÄ JA TIETÄMÄTTÖMYYTENSÄ, SEKÄ SEN ETTÄ OVAT KATEELLISIA VEIJON PAINONPUDOTUKSESTA !

Hyvä Veijo!!!


Heheh - 05.06.2009 - 18:44

Missähän se veijo ukki nyt viipyy? Yleensä on täällä samantien pätemässä.

Ja nikkini aivan vain siksi, että Veijoseni, sinä niin tykkäät heheh, hihih nimimerkkien kirjoituksista.


heh - 05.06.2009 - 18:46

eka fanittaja saapuu..... Ja lue hieman tarkemmin kuule ja vaikka onkin v.2005 niin mikään ei juuri lautasmallissa muuttunut vuosien mittaan. On todettu niin hyväksi katsos. Eikä kukaan ole sanonut, ettei vhh olisi hyvä, HETKEN painonpudotukseen. Vaan pitkäaikaisesta käytöstä ei ole tuloksia eikä suositella. Blaah, lue vähän tarkemmin niin EHKÄ tajuat.


hehille - 05.06.2009 - 18:48

ja kuinka moni onkaan lihonut lautasmalilla ja joutuu käyttämään D2 lääkkeitä


heheh2 - 05.06.2009 - 18:55

Jos mukamas joku on lihonnut lautasmallilla niin eipä ole lautanen oikein täytetty Ja on käytetty liian ISOA lautasta! Meinaan oikein täyttämällä ei takuulla liho!!!!! Käytä pikkasen järkee jos sulla sitä on


jep - 05.06.2009 - 19:03

ap on oikealla asialla.12kg laihduin lautasmallilla ja paino on pysynyt tässä jo hyvän aikaa.Pelkästään liikuntaa lisäämällä ja lautasmallia apuna käyttäen on helppo laihduttaa
Kaikki rasvaiset ruuat ei vaan maistu.


toi - 05.06.2009 - 19:47

on perusongelma tässä väittelyssä. On tullut syötyä ihan mitä sattuu ja paisuttu turpeiksi palleroiksi ja sitten itketään, että liikapaino kertyi virallisten ruokavaliosuositusten takia. Kuuntelin tuon Heikkilän haastattelunkin ja siinä ainakin mies puhui koko ajan vain diabeteksesta, vaikka tarkoitti 2 tyypin diabetesta. Noilla on niin iso ero, että se tulisi aina muistaa. On se jännä, että tri Heikkilä tietää mistä "diabetes" johtuu, kun muu tiedemaailma ei sitä tiedä.


Niinpä - 05.06.2009 - 20:23

ja Heikkilä väittää että insuliini on myrkkyä... Onhan se tietysti sitä väärin käytettynä Siis kun sitä pistetään liikaa tai terveelle pistetään. Mutta diabeetikolle se on elinehto!


Veijo - 06.06.2009 - 19:49

Voi teitä lukutaidottomia raukkaparkoja.
Lautasmallin raato 60% sokerpitoisuuksineen on muutamaa lapiollista vaille kuopattu.

Virallinen ravintosuositus perustuu satukirjaan.

Tässä mitä kirjoitin aikaisemmin:

Pyytäkää jotakuta lukutaitoista jolla on ymmärrys jäljellä kertomaan.

Oletko sitä mieltä että virallinen ravintosuositus Suomessa olisi syytä romuttaa nyt kun vastaavan Ruotsissa on todettu rasvan vaarallisuuden kohdalla väärään tietoon perustuvaksi. Tästä seuraa että hiilihydraattien osuus on liian korkea, koska proteiinin osuutta ei haluttu terveydellisistä syistä nostaa, aiheuttaen mm. liikalihavuutta.
Samaan aikaan on myös todettu vähemmän hiilihydraatteja ja enemmän rasvaa sisältävästä ravinnosta olevan useita terveydellisiä hyötyjä.
Hiilihydraatien vähentäminen runsaammasa määrin on myös kaikissa viimeisimmissä testeissä osoittautunut parhaaksi laihutusmenetelmäksi. Honoiten on kaikissa näissä testeissä selvinnyt vähärasvainen dieetti.
Kaikkein eniten näistä ns. virallisista ravintosuosituksista on vahinkoa diabeetikoille, erityisesti diabetes2 sairastaville. Suurin osa heistä selviäisi todennäköisesti ilman lääkitystä vain hiilihydraatti/rasvatason säädöllä itselle sopivaksi.
Ruotsin elintarvikelaitoksen asiantuntijat onnistuivat useassa yhteydessä (TV, radio, sanomalehdet) väittämään että on tuhansia tutkinuksia jotka tukevat heidän väitettään rasvan vaarallisuudesta.
Kovan painostuksen jälkeen Elintarvikelaitoksen asiantuntijat kokosivat 72 tutkimusta jotka osoittavat että näin on.
Ryhmä tutkijoita joilla ei ollut mitään sidontaa elintarvikelaitokseen tarkistivat esitetyt tutkimukset ja tulos on seuraavassa artikkelissa Lääkärilehdessä. Otsikko on ”Elintarvike laitoksen on syytä lopettaa ravintoneuvojen antaminen”
http://www.dagensmedicin.se/asikter/debatt/2009/04/08/livsmedelsverket-b...
Tutkijaryhmän johtopäätös:
Kansalaisisille on tiedotettava että varoitukset tyydytettyjen rasvojen vaarallisuudesta on vailla kaikkea uskottavuutta.
On aika että vastuunalaiset viranomaiset päättävät

terveisin


Veijo - 06.06.2009 - 19:52

Ja tässä se pieni pätkä joka jäi puuttumaan:

On aika että vastuunalaiset viranomaiset päättävät että Elintarvikelaitos välittömästi lopettaa ravintoneuvojen antamisen kansalaisille ja jättää vastuun niille joilla on tarvittava kliininen kokemus ja tarvittava, ajanmukainen koulutus.

Pitäkää hauskaa lautasienne kanssa mutta....

terveisin


hehehehehehehhe - 06.06.2009 - 20:16

Mahtoiko Veijo setä edes jaksaa lukea ap:n linkkiä?

En voi käsittää miten muka voisit olla joku hapan vanha ukko? Kasvu on käytäksestäsi päätellen jäänyt pahasti kesken! Vanha ukko vai pahainen teini?


ihan - 06.06.2009 - 20:20

sama mitä Veijo-neiti vikisee.Minulle on täkeintä, että laihduin tavoitepainooni ja siinä pysynyt.Lautasmalli rules

Ps.EN SAIRASTA DIABETESTÄ ja näillä riskitekiöillä en koskaan edes sairastu ko.tautiin


Veijo - 06.06.2009 - 20:25

"Ps.EN SAIRASTA DIABETESTÄ ja näillä riskitekiöillä en koskaan edes sairastu ko.tautiin"

Jaha sehän on mukava tietää kunnes......

Ja muuten, mitä vastauksellasi oli koko asian kanssa tekemistä???

tervisin


voi - 06.06.2009 - 20:30

veijo, millon sä opit, että sokeri on sokeria, tyhjiä kaloreita, mutta kaikki hiilihydraatit eivät ole samanlaisia.
Vanha suositus hiilareiden osuudeksi on 50-60 %, nyt suositellaannhieman vähemmän. Ehkä noin 45-55 %.
Lautasmalli on hyvä ja käyttökelpoinen suurimamlle osalle ihmisistä Montako % Suomen väestöstä sairastaa 2-tyypin diabetesta? Tuskin ainakaan suurin osa.....


Veijo - 06.06.2009 - 20:36

Joku mainitsi TAAS täällä että LCHF/VHH:sta ei ole pitkäaikaisia kokomuksia. Nykyisistä ravintosuosituksista on:

Liikalihavuusongelma kasvaa koko ajan.
Diabetes leviää kuin kulopalo, Suomi kärjessä
Kevyttuotteita ja terveystuotteita jopa lääkkeítä sekoitettuna ilmestyy enemmän ja enemmän markkinoille paikkaamaan niitä tuhoja mitä ravintosuosituksella saadaan aikaan.
Gymit, ravintoterapeutit, lääketehtaat ja margariinivalmistajat juhlii kansan terveyden kustannuksella.

Kauan eläköön puupäät sillä he eivät huku.

Tämän päivän ravintotiede on todennut että se mihin ravintosuositukse perustuu, rasvan vaarallisuus, on täyttä puppua.

Täysin vapaata kaikille uskoa joko satukirjaan nimeltä "Virallinen ravintosuositus" tai siihen mitä TIEDETÄÄN.

terveisin


Ja - 06.06.2009 - 20:46

tämä nouseva liikalihavuusongelmako on seurausta nykyisestä ruokasuosituksesta? Hohhoijaa, eiköhän ne oo nää roskaruoka ketjut, einekset ja kiireinen elämäntapa nykyajan suurimmat lihavuuteen johtavat ongelmat! Tuskinpa kunnon kotiruoka perunoineen kaikkineen saisi kovinkaan montaa ihmistä sairaalloisen lihavaksi! Järki käteen!


sulle NeitoVeijo - 06.06.2009 - 20:52

Jaha sehän on mukava tietää kunnes......

Ja muuten, mitä vastauksellasi oli koko asian kanssa tekemistä???

Kuule neitiseni Veijo... ihan sitä vaan, että sun on ihan turha vikistä noista rasvoista mulle mitään.Sä olet sairas ihminen ja saat syödä voita niin paljon kun sun läskipäähän vaan mahtuu...ja sinnehän sitä uppoo.
Minä olen TERVE ja syön lautasmallilla edelleen.

Täysin vapaata kaikille uskoa joko satukirjaan nimeltä "LCHF/VHH" tai siihen mitä TIEDETÄÄN.


Veijo - 06.06.2009 - 20:53

"veijo, millon sä opit, että sokeri on sokeria, tyhjiä kaloreita, mutta kaikki hiilihydraatit eivät ole samanlaisia.
Vanha suositus hiilareiden osuudeksi on 50-60 %, nyt suositellaannhieman vähemmän. Ehkä noin 45-55 %. "

Ensinnäkin KAIKKI hh=sokeria

Vilkaisepas täältä. Lisätä voidaan että tyydytetyn rasvan ossuutta suunnitellaan vähennettäväksi.

Koeta nyt painaa sinne tyhjään tilaan korviesi välissä että kun rasvaa vähennetään nii ainoa paikka mihin voidaan lisätä on hiilihydraatteja. Vaikeaa??

http://www.ktl.fi/portal/suomi/tietoa_terveydesta/elintavat/ravitsemus/suositukset_ja_toimenpideohjelmat/ravitsemussuositukset/ravitsemussuositusten_tausta/

terveisin
syö - 06.06.2009 - 20:59

sinä Veijo rasvaa ja paljon.Me tullaan sitten nauramaan porukalla sun haudallesi ja sitä hauskaa hetkeä ei kauaa aikaa tarvi odotella.


Veijo - 06.06.2009 - 21:02

"Syö sinä Veijo rasvaa ja paljon.Me tullaan sitten nauramaan porukalla sun haudallesi ja sitä hauskaa hetkeä ei kauaa aikaa tarvi odotella"

Ettekö te vieläkään pysty parempaan??
Pelkkää jauhamista ei yhtään järkevää perusteltua vastaväitettä. Eikö teidän joukossa löydy yhtään joka saisi aikaan muuta kuin makeat naurut.

Minä menen saunaan nyt ja luultavasti minulla on yhtä hauskaa taidän toljailujenne kansa kun tulen takaisin.

terveisn


veijoooo - 06.06.2009 - 21:05

Mites se olikaan niitten kuitujen kanssa? Sunhan mielestä nekin on sokeria. Pyysin selvitystä miten kuidut muuttuvat läskiksi, mutta aika hiljaista on ollut.

Ja todellakin. Et sä voi olla tosissan ja väittää, että ihmiset on läskejä ruokasuositusten takia. Ne on läskejä, koska eivät ole noudattaneet ruokasuosituksia.


jep - 06.06.2009 - 21:05

Minä menen saunaan nyt ja luultavasti minulla on yhtä hauskaa taidän toljailujenne kansa kun tulen takaisin.


joo mene vaan ja me järjestellään sillä aikaa sun monttubileitä


Veijo - 06.06.2009 - 21:13

"Mites se olikaan niitten kuitujen kanssa? Sunhan mielestä nekin on sokeria."

Yksi tyhmä lisää taas.

Missä minä väitin että kuidut on sokeria.
Niiden yliarvostetusta tarpeellisuudesta sen sijaan tehdään uusia tutkimuksia.

Hiilihydraatti = sokeria muuttuu rasvaksi.

terveisin, sitten saunaan


lfjhg - 06.06.2009 - 21:16

kuitu=hiilihydraatti
Jos et edes sitä tiennyt, niin voisit lopettaa ton hiilihydraattivouhotuksesi kunnes opettelet edes perusteet.


oppi ikä kaikki - 06.06.2009 - 21:28

Tyydyttyneet rasvahapot


Tyydyttyneitä rasvahappoja sisältävä rasva on yleensä kiinteää, jonka vuoksi sitä kutsutaan myös kovaksi rasvaksi. Eläinkunnan rasvat ovat yleensä kovia. Kala on kuitenkin poikkeus: se ei sisällä kiinteitä rasvoja. Esimerkiksi voi on kovempaa kuin kasvikunnan raaka-aineista valmistettu margariini. Kookosrasva kuitenkin poikkeaa muista kasvikunnan rasvoista, sillä se on kiinteää ja sisältää paljon tyydyttyneitä rasvahappoja.


Eniten tyydyttyneitä rasvahappoja on maitorasvassa, lampaan- ja naudanrasvassa sekä kookosrasvassa. Runsaasti tyydyttyneitä rasvahappoja sisältävä ruokavalio nostaa veren kolesterolipitoisuutta ja verenpainetta sekä heikentää elimistön sokeriaineenvaihduntaa.


Kertatyydyttymättömät rasvahapot

Kertatyydyttymättömiä rasvahappoja on kaikissa yleisimmissä kasvi- ja eläinrasvoissa lähes yhtä paljon. Erityisen runsaasti niitä on oliivi- ja rypsiöljyssä. Näitä rasvahappoja on myös avokadossa, pähkinöissä ja siemenissä. Kertatyydyttymättömät rasvahapot alentavat veren kolesterolipitoisuutta sekä heikentävät elimistön sokeriaineenvaihduntaa.


Monityydyttymättömät rasvahapot

Monityydyttymättömiä rasvahappoja on runsaasti kasviöljyissä, margariineissa ja rasvaisessa kalassa. Eniten niitä on auringonkukka-, maissi-, soija- ja rypsiöljyissä sekä eräissä harvinaisemmissa ruokaöljyissä (esim. pellava-, vehnänalkio- ja seesamöljy). Monityydyttymättömät rasvahapot alentavat veren kolesterolipitoisuutta, verenpainetta ja parantavat elimistön sokeriaineenvaihduntaa.
jaa - 06.06.2009 - 21:36

ettäkö on vain rasvaa ja hiilareita? ja hei, kaikki hiilarit eivät ole yhtä "pahoja, yritä sä veijopölöseni tunkea se vaikka sinne hanuriisi. mihin unohdit proteiinit? ja kuka sanoi, että rasvaa pitäisi vähentää? voi vitt. sä veijo oon tyhmä.


Veijo - 06.06.2009 - 21:58

Runsaasti tyydyttyneitä rasvahappoja sisältävä ruokavalio nostaa veren kolesterolipitoisuutta ja verenpainetta sekä heikentää elimistön sokeriaineenvaihduntaa."

Puppua

terveisin


heh - 06.06.2009 - 21:59

puppeli olet Veijo.


koska - 06.06.2009 - 22:02

sinä Veijo olet valmistunut lääketieteellisestä tiedekunnasta?


Veijo - 06.06.2009 - 22:06

Mukava kun saa nauraa saunan päälle.
Ajattelin jatkaa rasvan syöntiä.

Tuossa saunan päälle pureskelin vähän itse kuivaamani peuranlihaa.

Nyt odotellessani lisää järkeviä mielipiteitänne ajattelin laitella vähän illallista itselleni.

Pala voisa ja mausteisen kera paistettua peuran sisäfilettä-
Pala kinkkua jota ei ole pilattu poistamalla näkyvä rasva,
Suuri määrä salaattia: sallattikaali, toaatti. kurkku, sipuli, hatticotverts ja oliiveja. Kastikkeeksi majoneesi/crenme Fraiche, mausteina valkosipuli/pippuri seos.

Kirjoittakaa jotakin hauskaa,

terveisin


työnnä - 06.06.2009 - 22:11

se peuranfile persereikääsi ja liukasteena voit käyttää voita.


Veijo - 06.06.2009 - 22:23

"Työnnäse peuranfile persereikääsi ja liukasteena voit käyttää voita."

Yksi idiootti lisää vauhdissa.
Mitä sinä söit tänää rasvanpelossasi??

terveisin


jep - 06.06.2009 - 22:26

Yksi idiootti lisää vauhdissa

kuin myös Veijo


Veijo - 06.06.2009 - 22:57

"lfjhg - 06.06.2009 - 21:16
kuitu=hiilihydraatti
Jos et edes sitä tiennyt, niin voisit lopettaa ton hiilihydraattivouhotuksesi kunnes opettelet edes perusteet."

Tiedän vaan tämän verran plus sen että sillä mitä väitän rasvanpelosta ja hiilihydraateista ei ole mitään tejkemistä kuituosuuden kanssa. Katso mitä söin tänä illtan ja voit väittää myös että salaattini sisältää hiilihydraatteja. Niin tekee, mutta silläkään ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Nyt meni liian vaikeaksi vai mitä??

Ravintokuitu
Ravintokuitu käsittää kasviperäisten elintarvikkeiden tai vastaavien hiilihydraattien ne osat, jotka eivät imeydy ihmisen ohutsuolessa ja jotka osittain tai kokonaan fermentoituvat paksusuolessa. Ravintokuitu sisältää pitkäketjuisia hiilihydraatteja, ligniiniä tai muita kasvin aineita esim. beetaglukaania. KTM:n asetuksella 855/2003 on muutettu kuidun määritelmää siten, että kuitua ovat kaikki resistantit oligo- ja polysakkaridit, ei siis enää pelkästään kasviperäiset. Asetus antaa mahdollisuuden laskea pakkausmerkinnöissä ilmoitetun kuidun määrä uudelleen niissä elintarvikkeissa, joissa on luontaisesti tai joihin on lisätty resistantteja oligo- tai polysakkarideja.
Kuitu voi siis olla liukenematonta tai liukenevaa. Tämä jako ei ole kuitenkaan aina ihan selvä johtuen mm. liukoisen kuidun molekyylipainosta ja miten se on kiinnittynyt muuhun kasvimateriaaliin. Mielenkiintoinen uusi liukoisten kuitujen ryhmä ovat hyvin pienimolekyyliset, erittäin liukoiset ja vain vähän viskoosit frukto-oligosakkaridit (esim. inuliini).
Liukoisilla kuiduilla voidaan lisätä elintarvikkeiden kuitupitoisuutta vaikuttamatta kovinkaan paljoa makuun tai väriin. Vaikuttavatko nämä kuidut fysiologisesti samalla tavoin kuin täysjyväviljan kuitu vaatii vielä paljon tutkimuksia.

Joten odotellaan tutkiuksia.

terveisin


Faktoja - 06.06.2009 - 23:25

Missä ne faktat viipyy??

terveisin


kuitu - 07.06.2009 - 08:06

"sillä mitä väitän rasvanpelosta ja hiilihydraateista ei ole mitään tejkemistä kuituosuuden kanssa"

No tämä on kyllä moneen otteeseen huomattu, mutta et voi väittää että hiilihydraatit ovat yhtä kuin sokeria, koska se ei pidä paikkaansa. Se, että sinä et tarkoita hiilihydraateilla muuta kuin sokereita ja tärkkelystä ei muuta sitä faktaa, että myös kuidut ovat hiilihydraatteja. Puhuisit siis tärkkelyksestä ja sokerista.

Eli ei mennyt liian vaikeaksi. Pidetään faktat faktoina eikä oiota mutkia suoriksi jatkuvasti, niin muutkin saattavat oppia jotakin.


Veijo - 07.06.2009 - 09:24

"No tämä on kyllä moneen otteeseen huomattu, mutta et voi väittää että hiilihydraatit ovat yhtä kuin sokeria, koska se ei pidä paikkaansa."

http://www.kuntolehti.com/main.php?id=148

Ilman että joka mökinmummon tarvitsee näyttää lääketieteen tuntemustaan niin palataan ruutuu A.

1: Viralliset ravintosuositukset ovat pielessä koska ne perustuvat satukirjoihin rasvan vaarallisuudesta.

2: Vähähiilihydraattine ravinto lyö testeissä vähärasvaisen ravinnon mennen tullen. (Tämähän on laihdutuspalsta)

3: Kaikki kevyttuotteet, terveystuoteet (ruokatavaroissa) ja margariinit ovat tarpettomia. Mitään näyttöä ei löydy tuotteiden hyödyllisyydelle. Sitä vastoin löytyy erittäi huolestuttavia raportteja vahingollisuudesta ja väärästä mainostuksesta.

terveisin

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|