Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

crossailu

Elppa - 01.06.2009 - 14:35

Te jotka crosstrainerilla treenailette kotosalla tai salilla, kauanko teette kerralla ja montako kertaa viikossa? Ihan vaan uteliaana kyselen...


VASTAUKSET:


Iso A - 01.06.2009 - 20:26

Mulla on pari erilaista, ohjaajan kanssa tekemää juttua. Kun teen koko salitreenin aloitan 15min ja teen treenin välisä kaksi kertaa 15min ja lopuksi 15min.
Tosinaan teen tunnin (kiirulla puoli) erilaisella sykkeellä.

Jatkokysymys jos joku joka HIIT:aa crossilla, miten se sillä tehdään? Laitetaanko vastusta mahd raskaalle ja sit lujaa,vai normi vastus ja sit vaan lujaa? (olipas huonosti selitetty). Juoksumatolla se on helppo kun laittaa vaan "kierroksia" niin on pakko juosta lujaa, muuten putoo kyydistä.


Elppa - 01.06.2009 - 21:12

Mä oon crossarilla tehny HIIT:a laittamalla vastuksen kovalle ja sit polkenu niin pirusti. Se normivastus millä teen on liian kevyt nopeasti polkemiseen mulla, jalat vaan menee eteenpäin omalla painollaan, eikä tarvi tehdä tarpeeksi työtä ellei vastus ole kovalla. Toi HIIT on nyt kyllä vähän jäänyt...hyi mua! Mutta kun koen puolen tunnin treenistä aamuisin olevan enemmän hyötyä kuin muutaman minuutin treenistä. Mä siis teen joka aamu yleensä puolti tuntia ja iltaisin tunnin crossarilla. Yks lepopäivä viikossa. Joskus vaihtelee tietenkin että teen aamulla pidempään ja illalla vähemmän ja joskus on vaan joku treeni pakko jättää väliin niin kuin tulevana keskiviikkonakin, kun vien heti aamusta poikaa allergialääkärikäynnille. Illalla sit taas pidempään.


Jätti - 03.06.2009 - 07:23

Minä poljen crosstrainerilla sellasen 5-7krt/vko ja n.1h kerrallaan. Tosin olen raskaana nyt vko 38 joten tämä oikeastaan ainoa hien pintaan tuova liikuntamuoto jota enää jaksan lyllertää.
Normaali elämässä sellasen max. 2krt viikossa poljen sen tunnin ja muuten salilla sitten reenaan ihan painoilla.


minä - 03.06.2009 - 11:58

Kuinka joku viitsii crossailla tunninkin.
Minulle on 10min jo tarpeeksi. Mieluummin poljen useamman kerran päivässä pienen ajan.
Muutaman kerran viikossa poljen, salilla käyn 1-2 krt viikossa, siellä en crossaile.


Elppa - 03.06.2009 - 12:23

Minä en kyllä viitsi käydä suihkussa montaa kertaa päivässä, sen verran paljon hiki lentää jo kymmenessäkin minuutissa. Kyllä mulle on parempi tehdä aamuin ja illoin ja pidempi aika kerralla. Ja eikös se pitkäkestoinen liikunta polta kaloreita paremmin, kuin lyhytkestoinen vai oonko ihan väärin ymmärtänyt?


Jätti - 03.06.2009 - 20:34

Näin juuri.. jos siis haluaa polttaa rasvaa niin tällöin vähintään se tunnin aerobinen jumppa kerralla polttaa tehokkaimmin. Tosin minulla tämä polkeminen ihan tekemisen puutteen vuoksi. Aina tottunut liikkumaan paljon ja nyt kun ei enää kävely suju kun alkaa pistämään ja lihastreeniä käskivät neuvolassa nyt himmaamaan niin ei jää muuta tekemistä kuin tuo crosstrainer. Ja kyllähän sitä polkee kun on telkkari salilla mitä katsoa ja aika kuluu hyvin kun odottelen samalla että mies saa treenit tehtyä.


minä - 04.06.2009 - 13:03

Eipä lennä meikäläisellä hiki, ei tarvi mennä suihkuun.
Suosituksissa on liikkua päivässä yhtenä tai usempina jaksoina 30 minuuttia.


Liikuntahulluko - 14.07.2009 - 10:48

Moi. Eikös se ole niin että vähintään 10 minuutin jaksoissa pitäisi liikuntaa harrastaa- Kaikesta liikunnasta on hyötyä!
Ja itse pyrin crossailemaan joka pv 10min. Toivon että se tuottaisi jotain tulosta, kun yritän saada kiloja pois.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|