Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Tsemppiä kaipaan

nikittä tällä kertaa - 27.05.2009 - 17:16

Laihdutus junnaa paikoillaan, motivaatio hakusessa, halu päästä läskistä silti suuri! Liikuntaa pitäisi lisätä, tykkään liikkua, mutta kun tää alotus on taas niin hankalaa! Yrittäkääs nyt motivoida, ja en todellakaan ala vähähiilihydraattiseen, eli niitä neuvoja en kaipaa! Persuuksille potkimista lähinnä, ja henkistä tukea tähän jumivaiheeseen!
Kiitoksia etukäteen!


VASTAUKSET:


hei - 27.05.2009 - 17:48

Jos lenkille lähteminen ei innosta, niin itseä vaan niskasta kiinni ja ulos. Se muuttuu nopeasti mukavaksi vai oletko joskus lenkiltä palatessa manaillut, että hitsi kun piti lähteä Tosin jos tuntuu ikävältä vielä n. 10min kuluttua niin palaa kotiin. Ei pidä kiusata itseään. Aina ei voi olla hyvä päivä.


minä - 27.05.2009 - 18:48

Se juttu on korvien välissä, parhaiten onnistuu kun päätät, että lähdet heti vaan, kun on mahdollista.
Itse kävin 2 kertaa viikossa kuntosalilla heti aamusta, kun sen olin päättänyt. Töihin palattuani on vähän lepsunut mutta ainakin kerran käyn ja crossailen kotona. Ulkoilmaa saan töiden puolesta ja siinäkin liikuntaa.
Juuri aamulla ajattelin kuinka turhauttavaa on kun paino ei laske kokoajan vaan nousee välillä, laihdutettavaa minulla ei paljoa ole mutta kuitenkin...


Elppa - 27.05.2009 - 18:57

Minä lähetän täältä roppakaupalla tsemppiä ja potkuja persuksiin! Suorastaan mustelmilla on sun takamus niiden jälkeen Mulla oli pari viikkoa sitten muutaman viikon kestänyt totaalinen jumi, joka liittyi vielä reippaamman liikunnan aloittamiseen. Kyllä oli motivaatio tiukoilla. Mutta sitten kun se paino lähti tippumaan, se onkin mennyt hurjaa vauhtia alas. Kyllä kannatti motivaatiopulasta huolimatta sitkeesti joka päivä liikkua, se palkittiin niin ihanalla tavalla sitten kun jumi lähti liikkeelle. Mieti kumpaa haluat enemmän, jotain herkkuja ja helppoa elämää sohvalla istumisen muodossa vai sitä tunnetta, kun vaa'alle astuessa huomaa painon tippuneen. Sen ajatteleminen auttaa minua hurjasti heikkoina hetkinä.


Iso A - 27.05.2009 - 19:18

Tsemppiä, potkuja ja jos oikeen rajuksi tarttee mennä niin ruoskan iskujakin on tarjolla motivaation kiinni saamiseen takas

Elppa kirjoitti hienosti

Mä kiukuttelen täällä kipuja
Toi mun lapa meni kramppiin silloin viikko sitten su ja eka lääkäri tiennyt mittään ja nyt on selvinnyt että lonkassa on edelleen virhe asento (raskauksien jälestä) ja siitä kivut/krampit lapaan ja polvitaipeeseen. Murisen tolle kivulle, mutta se sillä pois mene ja pakko taas nappailla kolmio ja kipulääkkeitä...ja tietäähän sen..nestettä täynnä koko kroppa....ja menkatkin tulossa ja ne kipuilee (onneksi nykyään vähemmän). Mutta huoh jatketaan....

Sorri ap, kun "avauduin" sun ketjuun....


Miimi83 - 27.05.2009 - 20:22

tsemppiä kovasti! Mieti mikä olisi itsellesi mieluisin liikunta vaihtoehto.. Hypi vaikka trampalla jos se on mukavaa ja innostavaa. Itse rakastan reipasta(voimakävely) lenkkiä ja sit illalla venyttelen n. 1/2h kun katson tv:tä ja olo on hyvä. Jos joku päivä ei kiinnosta niin teen lenkin tai venytykset, en välttis molempia. Yritä pitää huoli et liikut edes sen puoli tuntia päivässä. Vaikka yhdellä jalalla pomppien Hyviä vinkkejä saa liikkumiseen

www.tuuli.net

Siellä on lihaskunto ja venyttelyohjeita yms.. paljon Tsemppi potkuja runsaasti sinulle!


minä - 27.05.2009 - 20:42

aloitin keventäjissä ja toimii! Ja hiilihydraateilla elän suurimmaks osaks.


Hitaasti - 28.05.2009 - 08:04

hyvä tulee, liikunnankin suhteen. Itse aloitin kovakuntoisen ystävän kannustuksella lenkkeilyn parisen kuukautta sitten ja nyt hölkkään 50 minuuttia 3 kertaa viikossa. Kertaakaan ei ole ollut häijy olo lenkillä, päinvastoin! Mp3 korviin ja menoksi. Aloita kävellen ja vaihda hölkkään, jos siltä tuntuu. Kuuntele kroppaa, mutta kyllä hengästyä ja väsyäkin saa. Ihan hissukseen aloittelemalla motivaatiota tulee lisää ja vältyt nivelkivuilta ja muilta krempoilta.

En olisi minäkään talvella uskonut, että hölkkäämään rupeisin, pidin sitä ihan paskahommana. Nyt olen jo 2 kiloa vailla tavoitepainon ja uskon jatkavani liikuntaa edelleen!


nikittä tällä kertaa - 28.05.2009 - 09:20

Kiitoksia kaikille! Ihania vastauksia! Tuo itsellä kaikki on tiedossa, mutta tarve kuulla se muiden suista on suuri! Kerron varmasti tuloksen, mutta kun tuli sen verran persuuksille potkuja, niin pakkohan se on ottaa itseään niskasta kiinni! En mä toista kertaa halua näin mustelmaista pyllyä!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|