Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Mitä oli

Sivullinen - 18.05.2009 - 16:04

ennen Veijoo
Keijuu ja Flooraa! ja kaikilla iloinen mieli


VASTAUKSET:


Laihis - 18.05.2009 - 16:10

Joo, ärsyttävä inttääjä joka väittää yhtä sun toista mutta siellä, missä paljon on diabeetikoita, 1 ja 2-tyyppejä, siellä ollaan hiljaista poikaa ja nöyrää Tarvii näköjään akkalauman ympärilleen tuo ukko Jotta vois päteä!


Veijo - 18.05.2009 - 16:13

Jatkakaa vaan kaikessa rauhassa Keijujen ja Floorien syömistä.
Meilläkin päin tuholaiset pyritään myrkyttämään mahdollisimman nopeasti.

Voin suositella KeijunOmega3. Omega3 omn meille kaikille tarpeellista.

terveisin


ei oo totta - 18.05.2009 - 16:29

Mä olen syönyt Flooraa koko ikäni, niin kauan kuin muistan. Vielä en ole kuollut, päin vastoin, olen tervettäkin terveempi ihminen. Ehkä mä sulle veijoseni edustan tuholaista, mutta vakuutan, jos tulisit silmieni eteen tuon saman ilmaisemaan.........


ja unohdin - 18.05.2009 - 16:30

Ap:n kysymykseen vastata, eli että peesaan kympillä! Nyt tämäkin paikka on pers.....tä!


Veijo - 18.05.2009 - 16:41

Meinaatko ettei ollut heti lähtöön.

terveisin


meillä - 18.05.2009 - 18:05

syödäänki beceliä Joo, palsta olis kiva kun vois vaihtaa ajatuksia ja vinkkejä. Ilman veijomaisia mukanasevia, piruilevia vastauksia ja ala-arvoisia kommentteja kanssaihmisistään. Ei varppi pääse päteen kotona tai voi muuten vaan pahoin, kun purkaa sitä tänne. Sellainen perusjunttifanaatikko tuntuu olevan. MINÄ tiedän, MINÄ olen oikeassa jne. Hohhoijaaa.


Veijo - 18.05.2009 - 19:07

Ja millä tavalla Becel on parempaa kuin voi?
Nyt sinulls on tilaisuus vaihtaa ajatuksia hameen vaihdon välissä.

terveisin


mie - 18.05.2009 - 19:43

Becl on takuuvarmasti terveellisempää sydämelle kuin voi. Vaikka voi ei olisikaan niin pahasta kuin väitetään, se ei kuitenkaan ole hyväksi sydämelle. Vaikka uskoisimmekin kolesteroliväitteesi, niin verisuonten kovettumiseen näillä kahdella tuotteella on eroa.


Veijo - 18.05.2009 - 20:11

on VOI VOI VOI vi**u, niin säälittävä tapaus.


Ei - 18.05.2009 - 20:13

ole Veijon laittama
http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/date/20070118

ja
http://www.nutritionandmetabolism.com/content/pdf/1743-7075-4-3.pdf

???


Veijo - 18.05.2009 - 20:15

Becel tuomittu sakkoihin harhaanjohtavasta mainonnasta. koskien kolestrolia parantavaa tuotetta Becel Pro Active. (Kuluttajaneuvosto)

Kuluttaja neuvosto on varoittanut Beceliä 4kertaa.

”becel on tuote joka on sekoitus lääkettä ja ruokaa. Siksi pakkauksessa täytyy olla merkintä joka sanoo että tuote käy vain ihmisille joilla on liian korkea kolestroli. Ja haluavat laskea sitä, sanoo Sofie Krogh Holm, elintarvikevastaava kuluttajaneuvostossa.

Vahingollinen raskaana oleville naisille ja lapsille.

Pakkaus tarvitsee myös merkinnän että tuote on tarkoitettu ainoastaan edellämainitulle maaliryhmälle ja voi olla vaarallinen raskaana oleville naisille, pienille lapsille ja niille jotka syövät kolestrolia alentavia lääkkeitä.

”Ei ole vaikea kuvitella että kun tuote joutuu kotiin niin koko perhe käyttää sitä, jopa lapset” sanoo Sofie Krogh Holm.

Että sillä lailla. Terveellisesti syödään ja vältellään voita.

terveisin


Veijo - 18.05.2009 - 20:41

Koettakkas nyt kaikenmaailman heheet ja höhööt ymmrtää että Ruotsi on ollut koko ajan edellä tässä kevyttuote ja rasva on vaarallista hössötyksessä.
Nyt on tilanne kääntynyt siitä syystä että on tieteen voimalla vihdoin ja viimei ruvettu ottamaan selvää mikä pitä paikkansa.
Kaikki tulokset viittaavat samaan. Kevyttuotteet ovat vahingollisia meidän terveydelle ja rasvan vaarallisuus on pelkkä myytti. Olen aikaisemmin kirjoittanut että pelkällä maalaisjärjellä pitäisi selvitä. Se rasva mitä vuosi toisen jälkeen on väitetty vaaralliseksi on tyypiltään samaa rasvaa kuin se mitä oma elimistömme valmistaa sokerista. Se on myös saman tyypin rasvaa mitä on äidinmaidossa. Vaarallista? Olisiko luonto tehnyt semmoisen töppäyksen? Tuskin. Se selittää miksi tutkimustulokset ovat mitä ovat.
Näihin vanhoihin luuloihin perustuen on meille laadittu ravintosuosituksia ja lopputulos on se mikä on. Ihmiset vaan lihoo ja diabetes leviää kuin kulopalo. Liikunnan puutteella on turha yrittää selittää sitä kaikkea. Tämän päivän ravintosuositukset sisältää liikaa sokeria ja sitä suositellaan myös diabeetikoille. Yhtä hyvä olisi suositella Koskista alkoholisteille. Vaurioiden hoitamiseksihan löytyy lääkkeitä.
Ruotsi on myös edellä ravintosuositusten purkamisessa. Ei edes sosiaalihallitus joka päättää mitä lääkärit saavat suositella potilailleen pystynyt pistämään vastaan. Ei löytynyt mitään todisteita lautasmallin sokerin puolustamiseksi. Tänään saa diabeteshoitajat ja lääkärit suositella vhh ravintoa potilailleen.
Pripps suurin oluenvalmistaja on ollut nopea uuden mainoslauseensa kanssa: "vähemmän hiilihydraatteja".
Lehdistä saa lukea kuinka kaupan hyllyt tyhjenevät voista ja kermasta.
Useampi ja useampi lääkäri kyseenalaistaa julkisesti virallisen ravintosuosituspolitiikan.
Tämä ralli alkaa kohta Suomessakin toden teolla.

Muutamat kävynkeräilijät täällä saitilla ovat todennäköisesti luulleet että minä raivosta heolle vastailen. Valitettavasti hyvät pöllöt. Teitä on suuremman osan aikaa käytetty hyväksi todellisen tiedon levittämiseksi.

Minulle on aivan sama kuka uskoo ja mitä uskoo.
Katsoin kuitenkin velvollisuudekseni erityisesti diabetes2 potilait kohtaan kertoa että on muunkinlainen mahdollisuus kuin mitä hoitokeskuksessa tiedon puutteessa tarjotaan. Olisi varmaan tarjottu minullekin mutta onneksi löysin LCHF dieetin. Ja toimii. Ei lääkitystä vaan hyvää ruokaa. Sama dieetti on terveelisempi vaihtoehto myös terveille. Tietää mitä syö ja voi paremmin.

terveisin


heh - 18.05.2009 - 21:01

meneppä sitten oikeaan osoitteeseen paasaamaan jossa d2 on. Tiedät kyllä missä.


Veijo - 18.05.2009 - 21:04

"meneppä sitten oikeaan osoitteeseen paasaamaan jossa d2 on. Tiedät kyllä missä."

Menppä sinä takaisin sinne pehmusteetuun huoneeseesi.

terveisin ja kiitos avusta avuton.


hei veijo - 18.05.2009 - 22:19

Vesikin on vaarallista, kun sitä juo liikaa. Minkään terveellisyyttä ei voi perustella sillä, että elimistökin sitä tuottaa. Ymmärräthän sinäkin sen, että määrällä on suuri merkitys. Syö liikaa jotain, niin elimistön tasapaino järkkyy jne. Sinä paasaat liiasta hiilihydraatista, mutta olet vakaasti sitä mieltä, ettei ihminen voi syödä liikaa kovia rasvoja.


Veijo - 18.05.2009 - 22:39

"Sinä paasaat liiasta hiilihydraatista, mutta olet vakaasti sitä mieltä, ettei ihminen voi syödä liikaa kovia rasvoja."

Korjataampas vähän.

Minä en paasaa liiasta hiilihydraatista. Sen hoitavat tänäpäivänä ravintotieteilijät.

Minä en sano että rasva voi syödä rajattomasti. Vaan siitä että läpi aikojen toitotettu rasvavaara ei pidä paikkaansa. Ei minun keksintö sekään.
Rasvakin varmasti lihottaa jos sitä syö liikaa. Siinä pitää vanha totuus paikkansa. Hienointa tässä on kuitenkin että kun ei ahmimalla syö niin ei tarvitse kaloreita laskeskella. Lopettaa kun on kylläinen.
Nälkä pysyy huomattavasti paremmin poissa kuin virallisella suositusmallilla. Ei myöskäään minun väitöksiä. Kaikki kevyttuotteet on roskaa. Ei myöskään minun väitöksiä. Diabetes2 potilaista erittäin suuri osa selviää ilman lääkitystä ja diabetes1 sairastava selviävät vähemmällä insuliinilla ja pinemmillä heittelyillä veren sokerin suhteen. Ei minun väitös mutta oma kokema että nain on.
Lopputotuus, Ei myöskään minun väitös, on se että ravintosuositukset jotja on pitkääle laadittu perättömän rasvan vaarallisuuden takia, ovat pielessä. Liikaa hiilihydraatteja=sokeria. Ihminen on kautta aikain syönyt huomattavasti vähempi hiilihydraattipitoista ruokaa.
jne.

terveisin


hah - 18.05.2009 - 23:35

vai diabetes rehottaa kun nykyisin syödään niin pal hiilareita! Kuule, kerronpa salaisuuden; kukaan ei ole vielä keksinyt, MISTÄ syystä diabetekseen sairastutaan. On todettu erinäisiä seikkoja mitä en jaksa alkaan selittään. Löydät ne googlesta. Joten turha vaahdota, että diabetekseen sairastutaan ravinnon vuokis! Ja onko herra kuullut käytöstavoista mitään?? Ja jos becel on vaarallista ihmiselle niin luuletko että sitä olisi myynnissä??!! Kohtuullisesti vähän kaikkea. Kuten myös elämää, niin avot


Veijo - 18.05.2009 - 23:42

hah olet idiootti

terveisin


hah - 18.05.2009 - 23:42

Kas kun et muuta enään keksinyt sitten


Veijo - 18.05.2009 - 23:44

Tapanani on kirjoittaa vain se mikä on totta.

terveisin


sanonta - 19.05.2009 - 07:09

että joukossa tyhmyys tiivistyy onkin nykyään, että Veijossa tyhmyys tiivistyy.


Veijo - 19.05.2009 - 07:25

"että joukossa tyhmyys tiivistyy onkin nykyään, että Veijossa tyhmyys tiivistyy."

Ei sinun enää tarvitse todistaa enempää sitä mitä aikaisemmin kirjoitin.
Kaikki uskoo jo.

terveisin


jep - 19.05.2009 - 07:30


"Ei sinun enää tarvitse todistaa enempää sitä mitä aikaisemmin kirjoitin.
Kaikki uskoo jo."

ihan samoin sanoin sinulle Veijo


Veijo - 19.05.2009 - 07:32

"ihan samoin sanoin sinulle Veijo"

Kuules nyt puupää.

Ero meidän välillä os se että minä pystyn todistamaan sen mitä kirjoitan ja sinä pystyt todistamaan vain oman tyhmyytesi ja kuten näyttää useampaan kertaan.

terveisin


jep - 19.05.2009 - 07:38

"Kuules nyt puupää.

Ero meidän välillä os se että minä pystyn todistamaan sen mitä kirjoitan ja sinä pystyt todistamaan vain oman tyhmyytesi ja kuten näyttää useampaan kertaan."

Ihansamoin sanoin sinulle Veijo

PS.ai jaa, mä kuvittelin sinun olevan mies.
No, ei meitä sitten mikään erota, jos sullakaan ei ole penistä
ja ruotsalaiset erottaa vain rautakangella


Håkan - 19.05.2009 - 08:08

såsåsåså små barn, lika barn leka bäst Heh, Veijo menikin sanattomax


hei Veijo - 19.05.2009 - 10:21

"Minä en paasaa liiasta hiilihydraatista. Sen hoitavat tänäpäivänä ravintotieteilijät."

Mitä sinä sitten mielestäsi tällä palstalla teet?
Ne ravintotieteilijät eivät tällä palstalla vieraile, joten kyllä, juuri SINÄ paasaat ja väität asioita. Sinä et ole niitä hokemiasi alunperin keksinyt, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että sinä näitä väittämiä esität.


Veijo - 19.05.2009 - 11:28

"Mitä sinä sitten mielestäsi tällä palstalla teet?
Ne ravintotieteilijät eivät tällä palstalla vieraile, joten kyllä, juuri SINÄ paasaat ja väität asioita. Sinä et ole niitä"

Ja jällen petti järki.

terveisin


hei Veijo - 19.05.2009 - 11:41

Vaikutit alkuun ihan järkevältä, mutta tämä jatkuva vääntäminen on saanut sinustakin esiin ikäviä piirteitä. Mietipä hetki edellistä kirjoitustani ja kerro sitten, missä kohtaa järki petti.

Voiko sinun mielestäsi siis esimerkiksi uskonnon paasaamista puolustaa sanomalla, että en minä paasaa, vaan Matteus/Markus/Luukas jne.


Veijo - 19.05.2009 - 11:43

"Mitä sinä sitten mielestäsi tällä palstalla teet?
Ne ravintotieteilijät eivät tällä palstalla vieraile, joten kyllä, juuri SINÄ paasaat ja väität asioita."

Eikö nämä palstat ole tiedoittamista varten. Eikö sen tiedon mitä välittää ole syytä olla asiallista.
Kutsu sitä paasamiseksi. Järkevät kutsuu sitä siksi mitä se on, tiedoittamista.

terveisin


virve - 19.05.2009 - 11:52

Veijo hei, eikö olisi jo aika tehdä rikosilmotus noista nikeistä jotka sinua koko ajan mollaavat ja haukkuvat suoraan?


Veijo virvelle - 19.05.2009 - 11:55

Oletko kokeillut tehdä rikosilmoituksen stand up koomikoista tai sirkuksen clowneista.

Ei ne minua häiritse tuleepahan toistettua joitakin asioita.
Paha vaan kun hyvätkin ketjut menee puuroksi (liian paljon hh)

;=)) terveisin


voi herran pieksut - 19.05.2009 - 12:50

sentään!! Ensinnäkin, tää on KESKUSTELUPALSTA, ei tiedotuspalsta. Toisekseen, olipa veto virveltä Veijoko ei toimi samoin kun hänelle toimitaan??!!


virvelle - 19.05.2009 - 13:22

RIKOSILMOITUS??? Ootko tosissas??? Poliisit naurais ko rikosilmoituksen tekijän suohon!


Veijo - 19.05.2009 - 13:30

Poliisit ei nauraisi yhtään enempää kuin mitä teille nauretaan nappulat.

terveisin


otantoja .. - 19.05.2009 - 14:07

...tuholaiset...
...Menppä sinä takaisin sinne pehmusteetuun huoneeseesi...

...terveisin ja kiitos avusta avuton....

...hah olet idiootti...

...Kuules nyt puupää...

ei varmaan Veijo ole mikään edes ilmoitusta tekemään kun omat herjat on tätä luokkaa


Veijo - 19.05.2009 - 14:36

Metsä vastaa ninkuin sinne huutaa.
Minulla on liian paljon kokemusta niistä joilla ei ole muuta kuin ruikutettavaa sanottavana.

Jos haluat listailla niin katsopas vastauksia asiallisiin vastaväitöksiin ja kysymyksiin ja kopio ne myös. Ne joilla ei ole muuta sanottavaa kuin ääh, öööh jne tulevat saamaan yhtä kohteliaita(epä) vastauksia jatkossakin.

terveisin


jep - 19.05.2009 - 17:26

"Metsä vastaa ninkuin sinne huutaa.
Minulla on liian paljon kokemusta niistä joilla ei ole muuta kuin ruikutettavaa sanottavana."

samoin sanoin sinulle Veijo


Veijolle - 21.05.2009 - 01:23

Tiedä että täällä on myös todennäköisesti suuri joukko (kuten myös minä) sinun "puolellasi". Tarkoitan siis että kyllä fiksut näkee kokonaisuuden. Vastaathan sinä asiallisiin viesteihin asiallisesti ja tarjoat tietoa ja näiden pönttöjen kanssa leikit. Monet hyvät naurut olen kyllä saanut.

Ja Veijo ei täällä ole alunperin ketään haukkunut vaan tuonut omaa tietoaan esille, mistä tämä useamman päivän sota on lähtenyt. Kyllä kun ketjuja on seurannut niin harva vastaa Veijolle asiallisesti. Kokoajan saa lukea näitä oot tyhmä, joulupukki ym. idioottimaisia kirjoituksia. Miksei Veijo siis voisi heille vastata samalla tavalla. Ainakin sen kielen he ymmärtävät.

Ja minä en sano mitään siitä mistä Veijo täällä puhuu, koska minulla ei ole tarpeeksi tietoa ilmeisesti. Itsekkin elänyt uskossa rasvan vaarallisuudesta. En voi sanoa tuohon juuta tai jaata ainakaan vielä, mutta se mikä on hienoa että kaikesta sonnasta huolimatta Veijo tuo esille asiaa minkä siis täysin uskoo oikeaksi. Jokainenhan voi jättää lukematta jos ei kiinnosta mutta olisipa moni muukin noin järkähtämätön mielipiteissään ja ennenkaikkea ottaisi juurta jaksaen selvää niinkuin Veijo tuntuu tekevän. Minulla ei siis edelleenkään ole riittävästi tietoa niinkuin ei nähtävästi monella muullakaan mutta ei voi kun ihmetellä näitä kiusaajia jotka ei perustele mielipiteitään vaan haukkuu puskista kuin pikku ipanat.

Kiitos, oli pakko avautua!


sonja - 01.08.2009 - 14:02

sonja.vankila.sonja.kiinni

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|