Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Hei palstalaiset!

vekara - 18.05.2009 - 09:28

Alkoi ihan naurattaa kun taas luin jotain ketjua, jossa asiallinen aloitus sai vastauksekseen käsittämättömiä kommentteja ja siitä johtuvaa väittelyä

Luin ketjun läpi UUDEN palstalaisen silmin. Yrittäkää tekin! Ja miettikää. Ensimmäistä kertaa tänne kirjoittava ei välttämättä ole tutustunut aiempiin ketjuihin, eikä siis tiedä mitään tämän palstan taisteluista. On aika tyrmäävä vastaanotto nimittäin tällä nykyisellä tyylillä...

Emme kyllä tällä tavalla saa uusia keventäjiä mukaan "ryhmään"

Josko nyt jätettäisiin "uudet" rauhaan. Kinatkaa te ennestään tutut omissa ketjuissanne, mutta ei häädetä uusia pois vaan yritetään ottaa heidät mukaan remmiin ja kannustaa fiksusti painonhallintaan, jooko


VASTAUKSET:


hei vekara - 18.05.2009 - 09:34

millä lailla luulet tämän kerjun edesauttavan asiaa?
halusitko vaan saada "äänesi" kuuluviin?
asiasta oon samaa mieltä sun kanssas, mutta nää alotukset vaan lietsoo noita enemmän ja enemmän, onhan se nähty niin momnet kerrat. paras olis olla ihan vaan hiljaa. veijo ja iso aakin vois olla kokonaan vastaamatta, mutta ei taida ego antaa periksi, eli vikaa on heissäkin. kukaan kun ei yksinään riitele. jos ymmärrät. kun vastataan, niin paskan heitto vaan yltyy. jos kaikki vaan osais olla fiksuja ja olis täysin huomioimatta noita ikäviä kirjoituksia, teho olisi parempi. ja nämä alotukset sais myös unohtaa, hyvästä tarkoituksestasi huolimatta.


ja - 18.05.2009 - 09:36

ei koko ajan tuputettais sitä VHH tai karppausta. Siis AIVAN koko ajan. Normi keskusteluun täällä ei ainakaan Veijon kanssa pysty. Hän kun on AINA oikeassa, VHH on One And Only ja hyökkää päälle kun yleinen syyttäjä!


vekara - 18.05.2009 - 09:38

Eipä niin kukaan riitele yksinään. Ja kohta täällä ei enää ketään olekaan. Siihen pyrin aloituksellani, että ymmärrettäisiin, että tänne olisi varmasti tulossa uusiakin kirjoittelijoita, että josko ymmärrys riittäisi sen verran, ettei heitä tyrmättäisi heti alkuunsa.


D1 - 18.05.2009 - 09:39

Ja kaikenkukkuraksi tämä Veijo väittää tietävänsä hiilareista jotain Varsinkin diabeetikon kasviksien. Löytää varmaan jonkun tutkimustuloksen jossa päädytään, että tomaateissa, kurkuissa ym kasviksissa, mitä mä ja muut D1 saadaan syödä vapaasti (koska eivät sisällä hh eivätkä näinollen nosta verensokereita), on hirveesti hiilareita ja pitää tarkkaan laskea paljonko niitä syö Koomisia piirteitä saa tämäkin väittämä Onha vihanneksissa hiilareita kun Dosentti Veijo sanoo


Hyvä vekara - 18.05.2009 - 09:40

Ääntä pitää pitää ja nämä kaksi vastausta eivät kuulu tänne ollenkaan. Tuo sama kaveri joka kinaa joka ketujussa jonka näppiksessä ei ole edes isoja kirjaimia


sulle - 18.05.2009 - 10:02

edellinen tiedoksi, KYLLÄHÄN TÄSSÄKIN NÄPPÄIMISTÖSSÄ ON ISOT KIRJAIMET. mä en vaan jaksa välittää, sillä oikeesti mitä valiä sillä on täällä. jos satuit lukemaan, niin oon samaa mieltä kun vekara. mutta nää alotukset ku on ihan turhii siinä mielessä, että ne saa taas vaan enmmän ilkeilijöitä liikkeelle.
oon myös samaa mieltä tosta, että sitä veehoohoota ei tarttis ihan joka ketjuun tupata. kyllä se tieto on täällä jo ihan tarpeeksi monessa. jos puhutaan jostain muusta, niin menee maku, ku joku nimeltä mainitsematon tunkee tota yhtä ja samaa sinne.
veehoohoo on varmasti iahn tehokas. mutta kyl on muutki menetelmät. eikä nopee laihtuminen välttis oo aina ihan nii hyvä juttu.
ite en haluis ees elää ilman pullaa, karkkia ja jätskiä. en mä silti niitten voimalla elä. voihan niitäki syödä, kuha muistaa kohtuuden. eikä päivittäin.
enkä mä oo joka ketjussa likikään käyny kirjottamassa. kinaamisesta, voi v...., toisten mielipiteet on kinaamista, ja toisten sit taas jumalan sana niinkö?


sulla oli niitä - 18.05.2009 - 10:04

ongelmia parisuhdepuolella.....


Miimi83 - 18.05.2009 - 10:08

Ei veijo sitä vhh:ta tännekkään ole "tunkenut", kyllä sen aina joku muu nostaa tapetille. Kyllä täällä puhutaan muistakin laihdutuskeinoista, jos joku niistä kysyy. Tällä hetkellä vaan monessa aloituksessa kysellään vhh:sta. Eli jokaisesta itsestä kiinni. Eihän sitä tarvitse provosoitua niin helposti. Voi aina skipata asiattomat viestit ja vastata kysyjän kysymyksiin. Tervetuloa vaan uudetkin tälle palstalle, kyllä täältä saa vastuksia kaikkeen, jos vaan jaksaa pitää suodattimet päällä ja antaa asiattomien viestien mennä ohi


miimille - 18.05.2009 - 10:22

ei oo veijo vielä kerenny, ootas vaan! tai ehkä ei nyt tuukkaan ku tuli asiasta juttuu. kellä on ongelmia parisuhdepuolella? ei mulla ainaskaa. tarkotatko tota perhekerhon palstaa? mä en ees käy siellä.


Ja - 18.05.2009 - 12:53

tämänkin aloituksen olisi voinut jättää tekemättä. Täysin turhaa jeesustelua..


Veijo - 18.05.2009 - 14:34

"tämänkin aloituksen olisi voinut jättää tekemättä. Täysin turhaa jeesustelua.."

Ninpä niin, rääväsuut tietää mistä täällä pitäisi kirjoittaa ja miten.

terveisin


vekara - 18.05.2009 - 16:07

Mieluummin jeesustelija kuin piruilija, vaikken kumpaakaan "omakseni" tunnustakaan

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|