Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Veijolle

Hista - 13.05.2009 - 12:58

Ymmärrän tuskasi. Älä kuitenkaan tuhlaa voimiasi, kuuroille korville kaikuvat viisaat sanasi. Ihmisten typeryys on vallan käsittämätöntä.

Antaa niiden syödä leipää ja olla lihavia. Minä nauran makeasti kermakahvini, pihvini ja mansikkarahkani kera hoikkana ja hyvinvoivana.


VASTAUKSET:


Älä - 13.05.2009 - 13:05

jaksa! Ei nyt leipää syömällä liho!!! Ellei vetele kymmeniä paloja päivässä! Sopivasti ja monipuolisesti kaikkea niin sillähän pärjää hoikkana!


Niinpä - 13.05.2009 - 13:17

Itse syön päivittäin ruisleipää 3-4 palaa lisukkeineen. Päälle oivariinia. Voita käyttäisin, mutta kun se on niin kovaa, tai niin löysää. Kermaa en kahviini laittaisi vaikka siitä maksun saisinkin, kahvi kahvina, kerma menee kyllä rahkan joukossa minullakin. Pihviä ja kunnon makkaraa tulee nyt "kesäkautena" grillattua lähes päivittäin. Sen lisäksi herkuttelen jäätelöllä, pähkinöillä, suklaalla(ei pelkästään tummaa), joskus jopa leivonnaisia.
Lopputkaneetti, en ole lihava enkä voi huonosti. Olen terve, liikunnan myötä peruskuntoni on huippua ikäiselleni.
Hista, ei tämä sinunkaan aloituksesi ollut mitenkään fiksu ja mukava. Kategorioit kaikki leipää syövät lihaviksi. Mutta kertokoon se jotain sinun älykkyys ja empatiatasostasi. Muutenkin sävy oli taas jotain pilkkaavan ivaavaa, tuli todistetuksi, että hiilihydraatittomuus ei ainakaan ihmisten käytöstapoja paranna.


No niinpä niin - 13.05.2009 - 13:20

Siis toi on nyt täyttä paskaa et leipää syömällä lihoo... apua ja haloo... mä ainakin saan syödä leipää ihan mielin määrin ja ei kyllä ole paino-onkelmaa.

Ai niin... sehän on kyllä niin et saa sitä syödä vaikka sitten kokonaisen porsaan läskeineen ja sorkkineen ja ei liho, jos sen katsokaas kuluttaa.


Veijo - 13.05.2009 - 13:39

Hista

Kiitos.

Kyllä mielipiteitä, asiallisesti esitettyjä sietää mutta minulla ei ole mitään haluja leikkiä räkänokkien ja riidanhaluisten yksilöiden kanssa. He ovat täällä pelkästään rähjäämässä.
Saa nähdä montako sekuntti kestää ennenkuin seuraava ilmestyy.

terveisin


Eli - 13.05.2009 - 13:44

kaikki, jotka eivät ole veijon kanssa samaa mieltä ovat räkänokkia. Ja veijo ei muka ole vittumainen ja epäkohtelias. Huhhuh!
Tässä ketjussa vastaukset olivat ihan asiaa. Tuo yksi vähän rumia sanoja käytti, mutta asiaa hänkin kirjoitti. Leipää syömällä ei lihoa. Joku voi lihota, mutta sitä ei voi yleistää.
Minä varmasti olen listallasi seuraava riidanhaluinen räkänokka, mutta ei se minua haittaa, mitä joku nettiveijo miettii. Jos löydät tästä viestistä ilkeilyä tai jotain, joka ei ole asiaa, niin silloin on sinulla jotain vikaa.


Veijo - 13.05.2009 - 13:45

"kaikki, jotka eivät ole veijon kanssa samaa mieltä ovat räkänokkia. Ja veijo ei muka ole vittumainen ja epäkohtelias. Huhhuh"

Liekö mennyt 3minuuttia?

terveisin


niin - 13.05.2009 - 14:25

Tuon vaikutelman veijorakas sinun kirjoituksestasi sai. Vastaajat kaikki syövät hiilareita, eli eivät ole kanssasi samaa mieltä siitä, mikä on terveellistä. Ja träkänokiksi vain haukuit. Et suoraan, vaan sinulle tyypillisesti vihjaten. Sitten siellä kohauttelet olkiasi, että enhän minä...Ja Iso A peesaa, ei Veijo! Kerran jo päätin, etten enää sinulle vastaa, mutta tulipa tässäkin taas todistetuksi sinun luonteesi, ilkeä, ylimielinen, ty....!
Kiitos huonosta seurasta, tästä eteenpäin en sinulle vastaa.


Hista - 14.05.2009 - 12:18

Koska tämä on laihdutuspalsta, oletan että suurin osa tätä lukevista on enemmän tai vähemmän tyytymättömiä elopainoonsa.

Huvittaa vaan suuren suuresti kun ihmiset valittaa, (ihan yleisesti siis, ei pelkästään tällä palstalla) että voi voi kun on painoa päässy kertymään ja millään ei laihdu vaikka syö vain leipää, hedelmiä, kaurapuuroa ja kevytmargariinia ja kaikkea RASVATONTA ja käy joka päivä sauvakävelemässä vähintään 5km jos vaan ehtii. Ja sitten kun joku tulee kertomaan helposta ja nautinnollisesta tavasta syödä hyvin ja laihtua nopeasti jopa hyvin vähäisellä liikunnalla (esim minä olen laihtunut 6kk 12kg minimaalisella hyötyliikunnalla ja herkuttelemalla joka päivä) niin ihmiset joko täysin kieltäytyvät kuuntelemasta "humpuukijuttuja jostain tappavan vaarallisesta ATKINSSONIN dieetistä" tai sitten nousevat barrikaadeille ja lyttäävät jokaisen argumentin ilman pienintäkään pureskelua sanomalla vain että "KAIKKIHAN SEN TIETÄÄ ETTÄ RASVA LIHOTTAA JA TUKKII VERISUONET". No, joskus uskottiin varsin vakaasti että telluspallo on litteä. Laaja uskomus ei muuta asiaa faktaksi.

Aloitukseni oli tarkoituksella kärjistetty, en tosin väittänyt kaikkien leipää syövien olevan lihavia. Mutta todella eräässä kahvipöytäkeskustelussa hoikistunutta ulkomuotoani hämmästeltiin, kerroin laihtuneeni vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, noin 120kiloinen nainen sanoi että ei hän voisi elää ilman LEIPÄÄ, kysyin sitten että haluaako hän olla hoikka ja hyvinvoiva vai mielummin syödä leipää ja hän vastasi syövänsä mielummin leipää. Asia selvä.

Osoitin tämän ketjun myötätunnosta veijolle, koska muita ketjuja pikaisesti selattuani huomasin että hänen kimppuunsa oli hyökätty käsittämättömällä raivolla ja ivaten hänen argumenttejaan vaikka ne ovat tosia. Todisteeksi ei riitä kymmenkunta linkkiä tutkimuksiin jos ei osaa aukottomasti biokemian tasolla fiineillä sanamuodoilla vastata joka kysymykseen joita joku älypää keksii esittää. Jos yhteen kysymykseen ei osaa vastata, ei selvästikään tiedä MISTÄÄN MITÄÄN. OTTAKAA ASIOISTA ITSE SELVÄÄ. Olin itsekin ensin epäluuloinen, mutta haettuani tietoa eri lähteistä ja tutustuttuani tutkimuksiin jne uskon nyt tietäväni asioista paljon enemmän kuin koulun terveystiedontuntien jälkeen.


Hista - 14.05.2009 - 12:26

ja Niinpä: ei, en ole huomannut muutosta käytöstavoissani söinpä miten hyvänsä. Olen aina ollut huonostikäyttäytyvä rääväsuu, tuttavallisemmin kusipää. Empatiaa en tuhlaa niille jotka eivät sitä ansaitse, älykkyydestä en sano mitään


Niinpä niin - 14.05.2009 - 12:27

Edelleen, suurin osa veijoon kohdistuvista hyökkäyksistä ei johdu vhh:sta vaan veijosta! Tyhmä ihminen, itteään täynnä, ei muuta.


nn - 15.05.2009 - 12:50

nn

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|