Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Laihispalstaa?

Löytyykö? - 13.05.2009 - 09:34

Oliskos kellään tiedossa mistä löytyis sellanen laihdutuspalsta minne pitäis kirjautua? Painonvartijoita en kelpuuta, kun en sillä systeemillä ole. Tuntuu kaikki nää yleiset olevan niin täynnä tota karppaamista, joka palstalla on joku höyrypää, tahtoisin löytää ihan sellaisen palstan missä on omat osastonsa muillekin menetelmille.


VASTAUKSET:


Veijo - 13.05.2009 - 09:36

Höyrypäitä?

Käy saunassa ja liity joukkoon.

;=)) terveisin


- - - - - - 13.05.2009 - 09:39

Sulta en nyt kysynyt mitään, joten ole hyvä ja pysy tästä ketjusta pois!


samaa - 13.05.2009 - 09:39

kysyisin kuin aloittajakin.
ikävästi pilalla tämäkin tuon veijon ja seuralaistensa takia


nikittömänä - 13.05.2009 - 09:43

hyvä huudella. Monet nikilliset viihtyy ja pysyy.
Huomaa että ette ole olleet palstalla kauaa, toi pehesivuston mammadietti vosi sopia teille.


ei - 13.05.2009 - 09:44

näytä nikit paljon kommentointia parantavan joten ehkä niistä ei nyt apua tähän löydy


- - - - - - 13.05.2009 - 09:46

Kyllä minäkin olen ollut täällä jo ihan hyvän tovin. Äläpä sinä esitä arvioitasi, kun et asian oikeaa laitaa tiedä. Ethän itsekään nikkiäsi esille laittanut. Tämä sama karppitappelu vaan on käynnissä muillakin palstoilla millä olen pyörinyt (liekö samojen vai eri ihmisten toimesta, en tiedä) ja olen lopen kyllästynyt siihen. Haluaisin jo keskustella muustakin.


- - - - - 13.05.2009 - 09:47

edellinen kommentti siis "nikittömänä" nikille.


Käkky - 13.05.2009 - 10:00

Mä oon välillä käynyt aina vilkaisemassa tätä palstaa ja nyt tää on mennyt ihan lastentarhatason pelleilyksi. En ota kantaa siihen kenen tai keiden toimesta, mutta totuushan on että kukaan ei yksin riitele eikä kukaan ole 100% syyllinen siihen että palstan taso on näin surkea.

Ymmärrän että joillekin hiilihydraatittomuus on todella toimiva juttu. Ei kaikille, esim. Mulle ei. Mä toivoisin kanssa että tällä palstalla voitaisiin keskustella jostain, edes yksi aloitus ilman et siel ollaan paasaamassa hiilihydraatittomuuden puolesta. Tai sitä vastaan. Eikö laihduttamisessa ole kysymys paljon muustakin kuin hiilihydrateista?

Mä 'paasaan' liikunnan puolesta yhtä fanaattisesti kuin jotkut tuon hiilihydraatittomuuden puolesta Liikunta pitää ihmisen mielen ja kehon terveenä. Silloin voi syödäkin joka kaloria tai suupalaa laskematta, jos liikkuu jokapäivä. Itse olen ihan hirveä kulinaristi, rakastan ruokaa ja ruoanlaittoa. En pystyis elämään niin et joutuisin miettimään kaiken mitä suuhuni laitan.. Niimpä liikun paljon ja saan syödäkin sitten vapaammin.. Lisättäköön että kun liikkuu, kroppa pysyy timminätuunu - 13.05.2009 - 10:06

Käkkyä peesaan ihan täysin. Liikunta on kaiken terveyden kannalta se paras keino ja liikkua pitää (saa) aina, ei vain laihduttaessa.


Kirsikka666 - 13.05.2009 - 10:17

Juu, Käkkyä peesaan minäkin 100 %:sti!

Taas pääsin itsekin pitkästä aikaan vauhtiin, no joo, pojat ehkä vähän hidastaa, melkosiena tekosyynä heitä olen käyttänyt! Liikunnasta saa kyllä niin hyvän olon, eikä sen todellakaan tarvitse olla hampaat irvessä puurtamista, vaan monipuolista, ja kaikkein tärkeintä, että se on itsestä kivaa!

Mä eilen tein kotikuntopiirin, vau, mukavaa oli, HIIT jäi tältä aamulta, kun yö oli kovin levoton, en jaksanut, mutta sitäkään en aio jättää, lyhyt, tiukka puserrus, upeeta!

Niin, lihaksia kun saan vähän kehitettyä, niin ei tosiaan tarvitse minunkaan miettiä paljonko syön. Toki silloinkin on hyvä seurata laatua, ja nautiskella noita tyhjiä kaloreita harkiten. Tosin, kesä edessä, jäätelö ja mansikat, kannustaa vaan lenkekilemään!

En tosin ole viime aikoina täällä paljoa viihtynyt, käynyt aina silloin tällöin, joskus tuli enemmnäkin käytyä! Vaan eipä täällä viihdy, kun joka paikassa on väittelyä yms, ei kivaa!


Käkky - 13.05.2009 - 10:20

Kirsikka666 kerro mulle mikä on HIIT? Mun pitäis tehdä päivän pilates.. Oon kuulkaas nyt 3 viikkoa, melkein 4, tehnyt joka päivä 20min pilatesta! Tänään ei viittis.. Vaikka tiedän et olo on hyvä sen jälkeen ku on tehnyt sitä, (kuten Kirsikka tuos jo sano et kuntopiirin jälkeen olo oli hyvä) mut mut.. joskus laiskottaa


Kirsikka666 - 13.05.2009 - 10:28

Tuolla alempana on yhdessä ketjussa siitä;

HIIT

Katsokaas tämä - 05.05.2009 - 14:07

http://www.laihduttaminen.info/HIIT.html


raskasta on mutta toimii kun jaksaa puurtaa. Ja kun muutamia viikkoja jaksaa, niin sitten hiit sujuu jo kuin itsestään! Niin nopeasti kilot lähtevät ja kunto nousee!

Totta, joskus laiskottaa, mutta saahan laiskottaakin!


Käkky - 13.05.2009 - 10:56

Toi HIIT kuulostaa kiinnostavalta! Taidampa oikein ajan kanssa lukee tuon sivuston ja koittaa itsekin.. Kiitos Kirsikka


Iso A - 13.05.2009 - 11:19

Käkky, mulle liikunta on jo ihan oman ajan kannalta ehdoton. Olinkin miettinyt aamulla liikkumisgallua, mutta oli muuta puuhaa ulkona. Katotaan jos kerkeis.

Mä olen kanssa nyt viikon kokeillut HIITiä ja se on kivaa

Ps Mä olin eilen tuplajumpassa, aattelin että fittball ja terveselkä ois pala kakkua ja molemmissa tupla reidet ja selät ja nyt ne tossa huutelee mulle .


Kirsi Turja - 13.05.2009 - 11:30

Hih, siitäs sait, Iso A, kun haukkasit liian ison palan sitä kakkua! Aah, mulle käy myös liian usein noin, into on suurempi kuin tarve!
Kyllä ne paikat siitä sitten ajan kanssa palautuvat, helppo sanoa täällä, kun omat lihakset on vain hippasen aristelevat! Hyvä niinkin, että tuntuu siis, kevyesti yritän aloitella, jottei into hiipuisi, kuten niin monasti on käynyt!
Tsemppiä vaan meille kaikille liikkujille!


Iso A - 13.05.2009 - 11:41

Juu ja eiköhän ne tän ilatsella juoksu lenkillä sit aukee taas

Mutta se on jännä huomata kun jos "jämähtää" tekee joitain tiettyjä juttuja ja sit tule jotain uutta, niin aina ne lihakset huutelee.

Esim just monta viikkoa sunnuntain selkäjumpassa on ollut aslkelkyykkyä ja pilatestyyppisiä vatsoja, eip mittään tuntemuksia. Nyt eilen sit ihan reilut kyykyt, tuplana ja vatsat pallon päällä, tuplana, niin johan huutelevat


- - - - - - 13.05.2009 - 13:14

Ei tainnut löytyä vastausta kysymykseeni täältä. Pitäneepä jatkaa etsimistä. Toisaalta, enpä minäkään täällä ääneen sanois jos oisin löytänyt vielä toimivan foorumin, ettei sinnekin ryntäis riidanhaastajat, ne kummatkin osapuolet. Jokusen olen tuossa käynyt katsomassa mulle uuden palstan, kaikkialla tämä sama meno. Parempi vissiin heittää tämä kone seinään ja viettää sekin aika lenkillä, liikuntaa minäkin kannatan kaikissa muodoissaan ja aatetta: syö vähemmän kuin kulutat niin laihtuu.


viivoille - 13.05.2009 - 13:19

Perusta oma foorumi ja kutsu sinne väkeä täältä ja muualtakin. Sieltä voi huonosti käyttäytyvät heittää ulos.


- - - - - - 13.05.2009 - 13:19

En mä vaan tiiä miten semmonen tehdään, ei riitä taito siihen...


liity - 13.05.2009 - 14:09

Kiloklubiin, se on ilmainen. Voit tutustua ilman kirjautumista foorumiin ym.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|