Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

hei veijo väitelläänkö?

arjen tohtoris - 12.05.2009 - 16:33

Kun sulla riittää perusteita omalle hiilihydraatittomalle ruokavaliolle niin voisitko valaista asiaa eräiltä osin?

Lyhyesti olen tutkinut kirjoituksiasi ja jotkin seikat aiheutttivat lisätiedon tarvetta.

Avaan tähän ketjun, jolle poimin kysymyksiä kirjoituksistasi.

Ensinnäkin, oletko lukenut noiden kovasti peräänkuuluttamiesi artikkeleiden lisäksi biokemiaa, solubiologiaa, biologiaa tai muuta lääketieteellistä alaa joka auttaisi sinua myös itse käsittämään asiat joista saarnaat?

Esim insuliini sokerin polttajana on erikoinen termi, insuliinin vaikutus on vain ja ainoastaan saada sokeri solun sisälle, mitä tarkoitat polttamisella?

Solu toimii siten että esim sokerista otetaan energiaa tai jos ei ole tarvetta energia varastoidaan, esim maksan glykogeeniksi ja sitten myös kudosrasvaksi. Voihan solu käyttää energiaksi myös proteiinia ja rasvaa,, mutta näiden ravintoaineiden pilkkoutuminen ja mitokondrion toiminta ja solun energian tuotanto ovat ilmeisesti vielä pois tiedoistasi joita jatkuvasti korostat.

Väitätkö että rasvasta saatu energia olisi erilaista kuin hiilihydraateista saatu? näin kirjoitit jossain ketjussa.

Pidätkö lukijaa typeränä tuolla listalla jolla esität jokun argumentteja vääristä uskomuksista? Tottakai ihmiset yleensä tietävät että glukoosi voidaan muuttaa rasvaksi? Mutta aika moni argumenteista vaatii aika selvät perustelun, eikä pelkkä toisten veneessä oleminen ole uskottavaa, vaikutat lähes lahkolaiselta kun vain sanot että olet oikeassa etkä perustele kuitenkaan miksi.

Jatkamme myöhemmin,
velvollisuus kutsuu..


VASTAUKSET:


Tätä - 12.05.2009 - 16:54

Ketjua aion seurata tarkasti, haluan kuulla miten kaikkitietävä Veijonen vastaa tähän... Veijohan toistaa muiden juttuja ymmärtämättä niitä itsekäään.
Sen sijaan tämän ketun aloittaja taitaa tietää mistä puhuu!


D1 - 12.05.2009 - 17:35

Samaa mieltä edellisen kanssa ja mielenkiinnolla Veijon kommenttia odotan


korppilauma - 12.05.2009 - 19:46

hyökkää taas

Käykääs vääntään tämä asia esim karpit.netiin saatte hyvän väittelyn...voitte sit häntä koipien välissä palata kertoon meille


Miimi83 - 12.05.2009 - 19:48

Juu tai siis osoitehan on karppaus.info, mut suosittelen samaa. sieltä saat varmast kattavan vastauksen ja pääset väittelemään jos sitä kaipaat


hmm - 12.05.2009 - 20:15

ap aivan asiallisella asialla!


Ovat - 12.05.2009 - 20:19

nuo karpit yms hörhöt näköjään kaikki yhtä epäkohteliaita.
Asiallinen aloitus, harvinaisen asiallinen. Kerrankin jotain mielenkiintoista vhh:n liittyen. Vaan missä luuraa hörhö-vekke?


Miimi83 - 12.05.2009 - 20:33

Minun mielestäni ei ole vastaukseni lainkaan epäasiallinen. Minuakin kiinnostaa vastaus ja kun ap väittelystä puhui niin siellä voi saada sellaisen asiallisen käyntiin. Täällä en usko asialliseen väittelyyn. Itse en ainakaan osaa kysymykseen vastata ja tosiaan haluaisin kuulla asiasta. Yhtään väheksymättä ketään


Miimi83 - 12.05.2009 - 20:37

Itseänikin harmittaa (anteeksi menee asian vierestä) että täällä on nykyään niin asiatonta porukkaa ja tekstiä. Ennen täällä oli mukavaa jutustelua ja vinkkejä. Itsekään en enää pidä siitä että puhutaan vaan yhdestä tavasta ja paasataan ja v-illaan. Minusta on mukavaa lukea myös muista laihdutustavoista ja elintavoista vaikka itse olenkin karppi.


Onko - 12.05.2009 - 20:47

Tuo karppaus mennyt 'hiukan' överiksi joiltakin.. Luulisi että perheellisen ihmisen elämässä olisi muutakin mistä hehkuttaa ja paasata kuin karppaus, mutta joillekin täällä se on saavuttanut suoranaisesti uskonnon aseman.


Iso A - 12.05.2009 - 20:56

Onko:lle...pitäskös tällä laihdutus palstalla meidän hehkuttaa, kun poika toi kolme 10 tänään koulusta ja kuinka ihanan päivän keskimmäinen vietti kummitätinsä kanssa ja kuinka hienosti meidän taapero on oppinut pottaan kakkaamaa????

Tämä on laihdutus palsta täällä saa PAASATA karppauksesta pojoista, ananasdietistä, zonesta, ihan mistä vaan vaikka hurmokseen asti kunhan se liittyy laihdutukseen.....


Miimi83 - 12.05.2009 - 20:58

Ja mun mielestä täällä ei ole kovin montaa ihmistä jotka paasaa. Suurin osaa vaihtaa ajatuksia ja heittää kysymyksiä ilmaan.


Veijo ainut ja oikea - 12.05.2009 - 22:25

Ajan autoa entarvitse olla automekaanikko ja tietää kuinka se toimii, jos tullee vika niin vien sen korjaamolle. Siellä on porukka jotka tietää.
Pitää kai vähän selittää ettei mene yli ymmärryksen.
Ei tarvitse itse kaikkea osata ja tietää. Täytyy osata kysyä ja käyttää hyväksi sitä tietoa mitä ne jotka hallitsevat alan pystyvät tarjoamaan
Montako kertaa olen täälä palstalla toistanut että LCHF ei ole minun keksintöni. Yritän vain välittää tietoa niille jotka ovat kiinnostuneita asiasta. Onneksi sinä tulit kuvaan mukaan.

Kun sinä nyt vaikutat olevan täysinoppintut niin kielivaikeudet eivät varmaan koske sinua.
Tässä tärkeimmät sivut mistä minä haen tietoni:

http://www.kostdoktorn.se/diabetes

http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/

http://kolhydrater.ifokus.se/

http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=10

Siitä vaan ammentamaan ja muista ketoa minullekin mitä virheitä löydät. Minä olemattomalla koulutuksellani en ole pystynyt löytämääm mitään. Kaikki on pitänyt paikkansa. Odotan jännityksellä. Jossai tällä palstalla löytyy myös amerikkalaisen sisätautiosaston päälikön luento. Älä unohda tarkistaa sitäkin. Myös siinä olevistavirheistä otan kiitollisena tiedon vastaan. Lääkeyhtiöt ja elintarvikevalmistajat odottavat shekkivihkon kanssa ja voit itse kirjoittaa summan kunhan ensin näytät toteen että se mitä ylläolevilta sivuilta ja luennosta löytyy ei pidä paikkaansa.

terveisin


voi veijo veijo.. - 12.05.2009 - 23:13

sinä sitten uskot jokaiseen tutkimukseen, jonka on tehnyt vaikkapa "amerikkalaisen sisätautiosaston päällikkö". Tutkimukset on tutkimuksia, ja tämän päivän "totuudet" saattavat kolmen vuoden päästä näyttää ihan toisilta. Vähän kriittisemmin kannattaisi suhtautua kuulemaansa ja lukemaansa.


Veijo - 12.05.2009 - 23:24

No, johan minä arvelin ettei siellä takana ollut kuin pierun verran lämmintä ilmaa.

Valitettavasti minulla on parempaa tekemistä nyt.

terveisin


ja - 13.05.2009 - 08:11

sama tyyli jatkuu! Ei Veijo siis tiedä mistä puhuu.. linkittää kyllä osaa


Paljon - 13.05.2009 - 08:42

fiksumapaa linkittää kuin kirjoittaa ne tänne uudestaan.

Ja paljon enemmän luottamusta herättää "amerikkalaisen sisätautiosaston päällikkön tutkimus, kuin kelan tekemä, lääkefirmojen makasama (menee oikeesti uskottavuus kun vedetään lääketeollisuus mukaan). Mutta bisnes on bisnestä, rahaa pitää ottaa sieltä, mihin sit tyhmät syytää.

Tämä erä Veijolle 10-0


Miksi - 13.05.2009 - 08:46

sinä olet veijo niin kamalan ilkeä, ylimielinen ja epäkohtelias?


Iso A - 13.05.2009 - 08:54

Huomenta vaan!

Öö laittakaan nyt näille mun läskin pehmentäville aivoille, missä kohtaa se Veijo on kamalan ilkeä, ylimielinen ja epäkohtelias? Kun ei osu mun silmään???


vaikeeta on - 13.05.2009 - 09:10

Ei ymmärtänyt veijukka kysymyksiä tai sitten ei vaan osaa vastata.


Katos - 13.05.2009 - 09:11

Sieltä se veijon fanaattinen pikkumarakatti (tai tuskin mikään pieni jos on 13 vuotta yrittänyt lahduttaa) huutelee Eikö veijo osaa puolustaa itseään kun sun pitää olla aina kommentoimassa jos joku kritisoi veijoa?

'Kun sinä nyt vaikutat olevan täysinoppintut niin kielivaikeudet eivät varmaan koske sinua.'


'Siitä vaan ammentamaan ja muista ketoa minullekin mitä virheitä löydät. Minä olemattomalla koulutuksellani en ole pystynyt löytämääm mitään. Kaikki on pitänyt paikkansa. Odotan jännityksellä. Jossai tällä palstalla löytyy myös amerikkalaisen sisätautiosaston päälikön luento. Älä unohda tarkistaa sitäkin. Myös siinä olevistavirheistä otan kiitollisena tiedon vastaan. Lääkeyhtiöt ja elintarvikevalmistajat odottavat shekkivihkon kanssa ja voit itse kirjoittaa summan kunhan ensin näytät toteen että se mitä ylläolevilta sivuilta ja luennosta löytyy ei pidä paikkaansa.'

Jos nuo eivä mielestäsi ole alentuvia, ylimielisiä ja vittumaiseen sävyyn kirjoitettuja viestejä niin mitkä sitten on??


Veijo - 13.05.2009 - 09:17

"Jos nuo eivä mielestäsi ole alentuvia, ylimielisiä ja vittumaiseen sävyyn kirjoitettuja viestejä niin mitkä sitten on??"

Se on kamala kokemus kun väittää jotakin eikä pysty perustelemaan sitä millään tavalla.
Koskee myös teitä rakettitieteilijöitä ja tuulimyylyoperaattoreita.

Jos olette jotain klicheitä jostakin oppineet niin se ei kanna pitkälle.

Mitkä niistä lenkeistä joihun viittaan ovat väärässä.
Sana on vapaa. Tarkoitan tietysti asiallisia vastauksia enkä mitään muuta.

terveisinIso A - 13.05.2009 - 09:38

Ei en osaa lukea niittä veettuiluja sieltä rivien välistä, mutta aikaseminkin jo kirjoitin, että mulla täytyy olla estolasit tai sulla on vaan joku aggressio päällä että löydät tuolta....

Muutenkin on ihan mielialasta kiinni miten noita juttuja luet, kaikesta löydät negaa ja mä en mistään.

Ja kiitti taas uudesta lempinimestä ja naljailusta

Jos sulla ei ole mitään muutta tekemistä LAIHDUTUSPALSTALLA, kuin nalajilu...voisit häipyä. Palstan viihtyvyys on nollissa sun takia!!!


Iso A - 13.05.2009 - 09:39

PS En ollut puolustamassa, esitin kysymyksen johon et osannut vastata!


Kyllä - 13.05.2009 - 09:54

vastasin, mutta Iso A todella on niin tyhmä kuin miltä vaikuttaakin.

Te olette pilanneet aivonne vähähiilihydraattisella dieetillä. Jatkakaa samaan malliin..


Veijo - 13.05.2009 - 09:55


vastaukset löytyy niistä linkeistä mitä olen lähettänyt.
Vaatii vain kielitaitoa (valitettavasti suomenkieli ei ole tutkimusmaailman pääkieli) ja halua oppia uutta.

terveisin


Iso A - 13.05.2009 - 09:56

Hähäähihihiii sain päivän piristyksen...tän kerran sorrun "ilkkuun". Sää jäit sanattomaksi, et osaa muuta kuin haukkuaaa hahhhaaaahhhaaaaaa


tuunu - 13.05.2009 - 09:56

"Sieltä se veijon fanaattinen pikkumarakatti (tai tuskin mikään pieni jos on 13 vuotta yrittänyt lahduttaa) huutelee "

Ja sinä kehtaat valittaa ylimielisistä yms viesteistä. Olisko aika vilkasta peiliin?


kyllä - 13.05.2009 - 10:02

palstan viihtyvyys on nollissa kahden henkilön takia, toinen on Veijo ja toinen Iso A.


vaikeeta on - 13.05.2009 - 10:03

"vastaukset löytyy niistä linkeistä mitä olen lähettänyt.
Vaatii vain kielitaitoa (valitettavasti suomenkieli ei ole tutkimusmaailman pääkieli) ja halua oppia uutta."

Mistä linkistä löytyy vastaus ap:n ensimmäiseen kysymykseen, oletko lukenut biokemiaa tms?


Veijo - 13.05.2009 - 10:11

"Mistä linkistä löytyy vastaus ap:n ensimmäiseen kysymykseen, oletko lukenut biokemiaa tms? "

Tavoitteletko tyhmyyden piirimestaruutta?
Vastaus lötyy tietysti vastauksestani hänen kysymykseensä. Käytä niitä harvoja harmaita soluja joita sinulla ehkä vielä on jäljellä. Täysin riippumatta mitä syöt tai juot niin lopeta se. Vaikutukset näkyvät.

terveisin


Ai - 13.05.2009 - 10:13

ei ole veijo vittumainen ja inhottava.. huh huh. sääliksi käy jos on noin paha olla että pitää oloaan parantaakseen vittuilla muille.


heh - 13.05.2009 - 10:46

Veijo ei ole vastannut ap kysymyksiin mitenkään..ja kyse EI OLLUT Veijo siitä, ettei sun linkeissäs jos ne avaa, olisi oikeeta tietoo!!! Voi pyhä Sylvi miten aivonystyröät on tai niitä ei ole lainkaan...


vaikeeta on - 13.05.2009 - 10:47

Ei siinä kyllä sitä vastausta ole, mutta lienee liian vaikea kysymys sinulle.


huhuu - 13.05.2009 - 10:56

Rautalangasta. Veijo ei tiedä, mutta sanoo, ettei hänen tarvitsekaan tietää, kun muut alaan vihkiytyneet tekevät sen hänen puolestaan. Noista linkeistä löytyy titetoa myös ap:n esittämiin kysymyksiin solubiologiasta.


Nii-in - 13.05.2009 - 10:59

Niin sanoo ettei tiedä, muttei vastaa yksinkertaiseen kysymykseen ONKO LUKENUT SOLUBIOLOGIAA???!!! Ei varmaan tiedä sitäkään onko lukenut vai ei...


veijo - 13.05.2009 - 11:13

"Niin sanoo ettei tiedä, muttei vastaa yksinkertaiseen kysymykseen ONKO LUKENUT SOLUBIOLOGIAA???!!! Ei varmaan tiedä sitäkään onko lukenut vai ei..."

Minkä verran sinä olet lukenut, ja mikä tärkeintä ymmärtänyt?

Ei minä en ple lukenut solubiologiaa. Olisi pitäny selvitä jo ensimmäisestä vastauksesta. Mutta jos on vaan rähjäämässä niin on selvä että silloin ei mitkään vastaukset riitä.

Voin kuitenkin luvata että jonkunmoista kokemusta on käsitellä tietellisiä tutkimusrapoertteja.
Tuossa seinällä roikkuu Thaimaan hallituksen kitos tekemistäni palveluksista. Myös kuvia Egyptistä toimiessani siellä kahden ja puolen vuoden ajanasiantuntijana amerikkalaisessa avustusohjelmassa. Lisää vahinkoa olen ennättänyt tehdä Puolassa ja Norjassa. Samoin kouluttaessani Vietnamilaisia ja Kiinalaisia.
30 vuoden kokemus yhteistyöstä tämäm alan huippuosaajien kanssa tekee myös osansa.

Nyt tästä elämä syntyi mutta palstaa ei voi ainakaan väittää kuolleeksi. Söli vaan että suurin osa teksteistä on ruohon kasvutason alapuolella.

terveisinIso A - 13.05.2009 - 11:24

Oho mä olen koko laihdutus palstan olemassa olon tänne kirjoitetllut ja nyt tässä viestissä mut lytätään.

Haluisin kyllä oikeesti perusteluja (mitä muuten en missään ketjussa ole saanut), mitä olen tehnyt väärin tällä pasltalla????

Herkkänahkaiseksikin haukuttu, mutta tuo että en edes tiedä miksi muka musta johtuu tuo....

PS Vai onko vaan kateellisen panettelua kun mun paino on mennyt alkas (vaikkakin hitaasti) ja tuolla haukkujalla ei

Mutta älä pelkää, mä en täältä lähde


........ - 13.05.2009 - 12:05

eip taida iso a saada perusteluja kun ei niitä ole
Hyvä, pysy täällä ja älä välitä noista huutelijoista!


oooooo..... - 13.05.2009 - 12:54

ooooo.....vähän lisäpönkitystä siihen omaan paremmuuteen, kyl sä vaan veijo oot sitten hyvä ja niiiiin paljon parempi kun me muut!!! Sääliksi kyllä käy!


Veijo - 13.05.2009 - 12:57

"ooooo.....vähän lisäpönkitystä siihen omaan paremmuuteen, kyl sä vaan veijo oot sitten hyvä ja niiiiin paljon parempi kun"

Kuten sanottua. Rähjät on mitään ymmätämättömiä rähjiä.

terv


g - 13.05.2009 - 13:28

;D Ja paino putoaa...........


paljonkos - 13.05.2009 - 13:40

se iso aan painoindeksi olikaan?


Iso A - 13.05.2009 - 13:43

JOs selaisit edes pikkasen alaspäin noita viestejä niin tuohonkin kysymykseesi löytyisi vastaus. Ja miten se tähän liittyy????

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|