Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

riisistä

+++ - 12.05.2009 - 13:13

Miljardit ihmiset syövät riisiä päivittäin. Japanilaisetkin PALJON! Ja onko terveempää kansaa? Voi ollakin, mutta varmasti ovat japanilaisetbterveytensä puolesta ihan huipulla maailman kansojen joukossa.

Riisi=hiilareita=sokeria


VASTAUKSET:


ne - 12.05.2009 - 13:22

myös syövät erittäin paljon kalaa ja toisaalta eivät juo alkoholia. Todennäköisesti syövät vähemmän sokereita päivässä kuin suomalaiset.


mitäs - 12.05.2009 - 13:31

se sake on, jos ei alkoholia?


Miimi83 - 12.05.2009 - 13:31

Joo eipä voi japanilaisia verrata suomalaisiin, syövät puhtaita luonnontuotteita, ei mitään lisäaineilla kyllästettyä ruokaa ja Paljon kalaa ja kasviksia.. Siksi varmasti pysyvat hoikkina ja terveinä. Heillä onkin täydellinen iho, eikä selluliitin selluliittiä vanhimmallakaan..


enpäs - 12.05.2009 - 13:43

mä tarkoittanutkaan verrata suomalaisiin. Kirjoitinko niin? Nyt tarkoitukseni oli herättää nuo VHH-ihmiset. Ei ainakaan Veijo ole hyökännyt muuta kuin hiialreita vastaan. Riisissähän ei paljoa olekaan..........
Kun Veijo väittää, että kaikki muut ruokavaliot ovat sairauksia aiheuttavia. Eipäs olekaan niin. Yksilöistä on kyse, aina. Joku sopii jollekin, toinen metodi taas toiselle. VHH ei ole kaikkien juttu, vaikka hyvä olisikin. PISTE.


ei - 12.05.2009 - 13:45

ole niin väittänyt, vaan on muistuttanut mm että jos on ollut munuaisongelmia, niin pitäisi neuvotella lääkärin kanssa.


Iso A - 12.05.2009 - 14:15

Siis kirjoitat että saat "haastaa riitaa"/herätellä???

Aasiassa asuneena tiedän että, siellä väki on normaalin kokoista niin kauan kun pysytään poissa länsimaisista ruoista.

Riisin syönti ja varsnkin niiden riisien mitä he syövät GI on hidas ja sopii hyvin hiilaritietoiselle ihmiselle

Ja juuri tuli tutkimus Japanista missä tuo vhh oli auttanut juuri japanilaisilla painonlaskuun merkittävästi.

PS Itsekkin söin riisiä jonkin verran, sillä Intialainen ruoka on tulista.


höh - 12.05.2009 - 14:25

iso aa, säkö päätät kuka haastaa riitaa? Keskustelua herättääkseni kysyin. Sä alat sitten heti urputtamaan. Riitele yksinäs.


Iso A - 12.05.2009 - 14:26

Hipsut, "" huomasitko hipsut


Miimi83 - 12.05.2009 - 15:28

Tosiaan se riisi on ihan toista, kun suomessa oleva riisi. Et tarkoittanut verrata suomalaisiin, mutta helpompi sitä on verrata. Ja japanilaiset syö muuten aika vhh vaikka riisiä syövätkin. Tiedän koska minulla on ystäviä japanissa. Mutta asiat tosiaan muuttumassa, kun heidänkin ruokavaliokin on nykyään länsimaistumassa ja kaikki maailman mäkit pilaa ruokavalion... Itse olen vhh ihminen, mutta en sano et se on yksi ja ainoa tapa syödä.. Kunhan kokonaisuudessaaan syö terveellisesti ja vähmmän sokeria, kuten japanilaiset. Kannatan esim.hyväkarppausta jossa syödään täysviljatuotteita. se on minusta jo erittäin hyvä ja terve linja jos vaihtaa kaikki valkoiset vehnät vähän tummempaan täysjyvään


länsimaisilla - 12.05.2009 - 23:16

ihmisillä on se perusvika, että kaikkea syödään ihan liikaa. Ei kai se mikään ihme ole, että sitten lihotaan. Ja kyllä suomalaisessa kulttuurissa toi voileipien mussutus (vaikka sitten ruisleipää) on ihan omaa luokkaansa. Ei Keski-Euroopassakaan ruuan kanssa mitään leipää syödä. En siis ole mikään karppaaja mutta ite laihduttaessa karsin kyllä ennen kaikkea leivät, kun ne mullakin on ollut sellainen heikko kohta.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|