Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

ÄLÄ KOMMENTOI!!

:O) - 09.05.2009 - 11:12

Kun tuo Veijo viisastelee täällä, niin älää kommentoiko lainkaan = ilmaa hänen tekstit, jospa osaisi sitten lopettaa = sen verran äly pelaisi


VASTAUKSET:


Painari - 09.05.2009 - 12:05

Samaa mieltä. Toisaalta kun pikkasen painoa tippuu, saattaahan siitä joku seotakin välillisesti, heh.
Painoa voi jokainen tiputtaa tavallaan, itse asiassa se on helppoa. Kokemuksesta voin kertoa, että paljon vaikeampaa on saada se paino pysymään alhaalla, kyl sit viimestään vouhottaminen vähenee, kun huomaa, ettei tahdokaan enää pudottamassaan painossa pysyä.

Kannatetaan siis ehdotustasi.


Marakatti - 09.05.2009 - 15:20

Tää laihdutuspalsta oli vielä vähän aikaa sitten tosi hiljainen, hyvä jos oli muutama uusi aloitus viikossa. Nyt kun Veijo on tänne ilmestynyt, niin kyllä löytyy jo varmaan kymmenen ihan "uutta" kommentoijaa ja uusia aloituksia satelee koko ajan.

Missä te kaikki nimettömät kirjoittajat olitte ennen Veijoa? Miksette te kirjoitelleet ennen Veijoa tänne mitään? Vai oletteko te nimimerkeillä täällä muuten kirjoittavat ja laihduttavat henkilöt nyt nimettömänä haukkumassa Veijoa?

Siis kuka pakottaa teidät lukemaan noita Veijon kirjoituksia, jos noin käyvät sydämen päälle? Hypätkää yli ja antakaa olla. Musta toi teidän haukkuminen ja teidän kirjoitukset ne vasta rasittavaa luettavaa on! Kannattaa varmaan teidän ihan itse vaihtaa palstaa, niin ei Veijo eikä muutkaan ihmiset, joista ette tykkää, häiritse enää.

Itselläni ainakin vähähiilarinen dieetti toimii, painoa tippunut reilussa parissa kuukaudessa 7 kiloa. Jokainen tekee ja laihduttaa kuten itse parhaaksi näkee ja kaikki saavat täällä kertoa omasta tavastaan. Kuten sanoin, kaikkea ei ole pakko lukea!


!!! - 09.05.2009 - 16:13

Mutta kun monikaan ei sitä itse dieettiä ole haukkunut! Vaan näitä päättömiä veijon kirjoituksia. Myönnettäköön, että nyt on hivenen rauhoittunut, mutta ei se ole veijokaan osannut kyllä keskustella mistään muusta kuin omasta sairaudestaan ja omasta tavastaan. Kaikki muu on hänelle itsensä tappamista tai muuta paskaa. Minä en ainakaan arvosta tuollaista ihmistä yhtään, joka ei mitään muuta näe kuin oman napansa ja viitsii sitä vielä täällä päivästä toiseen mainostaa. Kirjoituksistaan voi nähdä sen, kuinka hän pitää itseään niin paljon parempana ihmisenä kuin kukaan muu. Kuvittelee, ettei kukaan muu tällä palstalla tiedä mistään mitään. Sellaiset ihmiset ovat mulle merkityksettömiä ja tarkoituksettomia! Että viitsiikin toistaa niitä samoja typeriä neuvojaan joka ketjuun, kyllä ne nyt jo on jokainen lukenut moneen kertaan. Pissaa sillä on pää täynnä!!!


Veijo - 09.05.2009 - 16:31

!!!

Vähemmyyskompleksi??

terveisin


juurikin - 09.05.2009 - 16:52

tyypillinen veijon ylimielinen vastaus. anteeksi, nyt "huomioin" tuon ida....n viestin.
En tule "esiin" nikilläni, sillä siitä ei kuitenkaan seuraa kuin harmia.


minä kans - 09.05.2009 - 17:26

ap:n kanssa samaa mieltä


Selkis! - 09.05.2009 - 18:28

Juu en kommentoi enää. Tää on pelkkää tätä karppivouhotusta nykyään koko palsta, nimensä sais muuttaa karppiaivokääpiöiden palstaksi. Heippa lopullisesti!


Oho - 09.05.2009 - 18:43

Selkis! sulla taitaa olla vaan agressiolasit ja huomaat vaan tuon asian...moni käyttää lautasmallia/pojoja ja laihtuu ja laittaa tuloksia....

taisit käydä vaan ärsyttään...


Ennemminkin.. - 09.05.2009 - 20:16

..niinpäin, että Veukalla huono itsetunto ( yleistä noinkin tuhdeilla ihmisillä) ja kaipaa huomiota, jota ei muutoin saa. Mulla myös perheenjäsen, joka hakee sairauksillaan huomiota, kun muuta ei ole.
Hyvä, jos Veikka täällä saa huomiota, lohduttanee häntä kuitenkin edes hetken.
Laihdutusmenetelmiin en nyt ota kantaa.
Erilaiset sairaudet aiheuttavat myös erilaisia ilmenemismuotoja myös yläpäässä, sekin aika helposti nähtävissä.


minä kans - 09.05.2009 - 21:53

sshhhhhhhhhhh......


Veijo - 10.05.2009 - 00:13

Kuulkaas nyt korppilauma. Ainut mitä onnistutte tekemään on että vahvistatte vanhan sanonnan, "joukossa tyhmyys tiivistyy".
Antakaa olla kommentoimatta asiat joita ette ymmärrä.
Kyllä minä sen ymmärrän että vaurio ei tarvitse olla iso jos se oon korvien välissä. Mutta olkaa rauhassa, lääketiede kehittyy koko ajan. Mahdollisuus on suuri attä teidän vaivaanne ratkaisu löytyy metsänhoito puolelta. Hehän ovat tekemisissä puun kanssa.

terveisin ja säälien ( ei vaineskaan)


hups - 10.05.2009 - 10:23

taas Veijo otti sairauden esille ja onpas selvännäkijäkin kun väittää ettei kukaan YMMÄRRÄ! Luulen että vika taitaa olla nyt Veijon korvien välissä!


Veijo - 10.05.2009 - 11:30

on todennäköisesti ihminen jonka sosiaalinen elämä rajoittuu tähän PERHEKERHO.netin laihdutuskeskustelupalstaan. Muualta hänet on jo naurettu pihalle niin ettei kehtaa rumaa nokkaansa näyttää.
Perhettä tuskin Veijolla on, kuka tuollaista fanaatikkoa huolisi. Joten hän riehuu tällä palstalla eläen mielikuvitusmaailmassaan.
Veijo kärsii pahemmanluokan messiassyndroomasta! Opetuslapsenaan Iso A joka myötäilee jokaista Veijon oikkua.


Iso A - 10.05.2009 - 14:09

Voi kun olisinkin opetuslapsi. Nyt viimeistään kävi selville,että nämä Veijon kiusaajat, ovat vain Veijon takia täällä, eivätkä ole seuranneet palstan historiaa (jäitte kiinni kiusan henget)

Olen karpannut jo 6-vuotta ja Heikkilä luettu paljon ennen Veijoa ja linkkejä Vähähiilarisesta. Koko tämän palstan olemassa olon olen antanut karppi vinkkejä kyselijöille ja kukaan ei ole koskaan teilannut, mutta Veijon myötä te olette alkaneet huuteleen "puskista".

Haa haa tulipas selväksi


gilda - 10.05.2009 - 18:48

ohoi, boorind, ladies Ja Veijo Vaihda säkin jo vaikka palstaa...


isoaalle - 10.05.2009 - 20:44

ei täällä kukaan ole teidän pee.....n vähähiilihydraattista dieettiänne teilannut, vaan ton veijon tyylin. Joku ehkä jo on kyllästynyt mutta sekin vaan ton veijon takia. Opettele säkin ymmärtämään lukemaasi. tässä ei tod hyökätä karppausta tai muita vastaavia vastaan, vaan veijon tuputtamista ja ilkeilyä, viisastelua..


ja - 10.05.2009 - 22:29

kaikkitietävyyttä ja ainoata oikeata tapaa. Siis yäks!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|