Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Makeanhimo

Ä - 09.05.2009 - 00:01

Onko vinkkejä miten ihmeessä sais älyttömän makeanhimon kuriin?


VASTAUKSET:


Apua löytyy (ehkä) - 09.05.2009 - 00:09

Kannattaa korvata makea jollain muulla pienellä esim.jollain hedelmällä...Suosittelen menemään nukkumaan aikaisemmin erityisesti jos makeanhimo tulee yleensä iltaisin ja syömään vähintään 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa että kaikki ehtii sulaa.( viimeinen ei oikein vastannu kysymykseen...)


Veijo - 09.05.2009 - 00:19

Se on villi homma sokerin kanssa. Sokeri on nopeita hiilihydraatteja jotka antavat sinulle nopean energian nousun ja laskun. Vitsi on siinä että sinun omat aivosi jujuttavat sinua. Heti kun energia lähtee laskuun niin aivosi kertovat kropallesi että "hei, lisää makeaa tai muuta sapuskaa ja äkkiä".
Jos haluat pientä putravaa niin ota pähkinöitä tai juustoa ja tilanne on aivan toinen. Pahin vihollinen on luultavasti se mitä syöt ruokana. Liian paljon sokeria ja taas tuli makean- tai muuten vaan nälkä.

terveisin


Öö... - 09.05.2009 - 00:23

En itse suosittele pähkinöitä ja juustoa( sisältävät nimittäin molemmat ERITTÄIN paljon kaloreita vaikka pähkinät terveellisiä...) Minäkin suosittelen kalorilaskuri.fi:tä. Kokeiltu on ja toimii


Veijo - 09.05.2009 - 00:39

Öö

Riippuu sitä mitä syöt muuten. Jos syöt päivän mittaan ruokasi mukana tarpeettoman paljon sokeria niin väittämässäsi on perää. Jos syöt terveellisesti vähällä sokerilla ja sokerin sijasta rasvaa niin pähkinät ja juusto ovat erittäin hyvä vaihtoehto. Molemmissa on nimittäin , aivan oikein, rasvaa. Et saa samaa vaikutusta kuin esim. sokerista. Nimittäin että kohta tekee mieli lisää makeata.

terveisin


mie - 09.05.2009 - 10:48

makeanhimo vaimenee pikkuhiljaa, kun vaan jaksat kieltäytyä herkuista tarpeeksi usein. Napsi marjoja ja hedelmiä, mutta älä niitäkään älyttömiä määriä. Lopeta makeutettujen tuotteiden käyttö, kuten mehujuomat ja maustetut jogurtit. Vaikka ne olisikin makeutettu muulla kuin sokerilla, ne kuitenkin lisäävät yleistä makeanhimoa.


Veijolle - 09.05.2009 - 11:15

no..eihä noin laihdu,etä sokerit korvataan rasvalla.. paljos sie ite painatkaan????????????
paljoks sulla on esim. painoindeksi tällä hetkellä?


Painari - 09.05.2009 - 12:01

Painonvartijoiden ruokavaliolla parissa viikossa makeanhimo häippäsi. Juuri noita hedelmiä tuli popsittua, kun makeaa teki mieli.


Veijo - 09.05.2009 - 15:22

no..eihä noin laihdu,etä sokerit korvataan rasvalla.. paljos sie ite painatkaan????????????<

(Jos olit mukana ruotsin tunneilla niin luepa koko sivu.)

Montako esimerkkiä tarvitset?

http://www.kostdoktorn.se/viktnedgang

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4705606.ab

Minä olen laihtunut 18kg. Aika kaksi kuukautta ja yksi viikko. Siinä sivussa tietysti muutamien mielestä täysin mitätön lisä: Ravinto tekee sen että en tarvitse lääkitystä diabetekseeni. Mutta sehän ei ole mitään muutamien "asiantuntijoiden" ja "rakettiasiantuntioiden" mielestä.

terveisin


Veijo - 09.05.2009 - 15:23

Painari

Mitäpä hedelmiä suosittelet makeanhimon voittamiseen?

terveisin ystäväsi


Iso A - 09.05.2009 - 17:15

Itelle aikanaan auttoi tuo totaalinen viikko ilman mitään makeaa. Siis ei edes mitään ketsuppeja, salaatin kastikkeita, makeutusaineita, ei mittään missä oli makeeta.

Mutta nykyään kun karppaan, ei ole makeenhimoa. Järsi joskus iskee, mutta se hoituu just pähkinöillä ja yli 70% suklaalla


Veijo - 09.05.2009 - 17:52

IsoA

Niin se toimii.
Joidenkin kaaliin ei tahdo upota että hiilihydraatit on sokeria.
Makeata vstaan hedelmillä on karkeasti otettuna sama jos AA-kerhossa olisi vodkapullo joka pöydässä.
Valitttavasti pahin malli todellisuudesta on juuri lautasmalli (sorry painari, niin se vaan on). Se on kuin mopon tankkaisi Fotmula1 polttoaineella. Ei kerkeä tavallinen pulliainen polttamaan tavallisilla lenkkeilyillä. Se mikä ei pala muuttuu rasvaksi. Ja sitten huomenna uudestaan. Olisikohan aika vähän funtsia mistä johtuu että huolimatta kaikista "kevyttuotteista", hillittömästä jumppaamisesta ja liikunnasta ylipainoisten joukko kasvaa ja diabeetikkojen määrä nousee nopeammin ja nopeammin? Kemikaaleja pullollaan olevien "terveystuotteiden" valmistajat, liikuntavälineiden valmistajat, lääketehtaat, painonpudotuskerhot jne. elävät kultaaikaa. Maksavia jäseniä riittää.
Tälläkin saitilla löytyy muutamia jotka väittävät mielellän kirjoituksiani älyttömyyksiksi mutta kun pitäisi vastata siihen että mikä ei pidä paikkansa niin tulee hiljaista tai sitten yhtä älyvapaa vastaus siitä mikä minä olen. Täytyy kai toistaa vielä kerran: minä en ole LCHF keksinyt mutta hyväksi, monen muun kanssa havainnut.
Sitten saa jokainen minunpuolestani tehdä niinkuin huvittaa muuta älkää, jos ette ymmärrä tai halua ymmartää, heitelkö älyttömyyksiänne. Kai te nyt jo olette tajunneet että minun kantaani LCHFään ei pure mikään muu kuin tiede.

terveisin


Iso A - 09.05.2009 - 18:07

Tähän kohtaan tekis mieli laittaa aaaamen , niin hyvin Veijo kirjoitit

Mutta jatketaan keskusteluja


veijoveijo - 09.05.2009 - 18:12

se painoindeksisi oli..????

ethän sinä näköjään edes tuota tiedä itsestäsi
ja sitten täällä wiisaana ja wanhana keikut


Veijo - 09.05.2009 - 18:15

Laitetaan aamen.
Ajattelin ruveta saunan lämmitykseen.
Illalla ajttelin syödä oikeoppisen ruoan pitääkseni itseni terveenä.

Peuran sisäfilettä (voissa paistettu tietenkin) (sen minkä maistuu)
Suppilovahverokastike (ruutina voita ja kermaa)
Salaatti valkokaalia, tomaaattia , porkkanaa, ja paprikaa+hyvä majoneesi/creamfreshh kastike.
Jälkiruoaksi kahvi + Maraboun 86% suklaa.
Päälle pari konjakkia.

(Montakohan kertaa olen sanut kuulla että minä en noita kummallisia rasvaruokia rupea syömään??)

hyvää viikonloppua


Veijo - 09.05.2009 - 18:21

"se painoindeksisi oli..????

ethän sinä näköjään edes tuota tiedä itsestäsi
ja sitten täällä wiisaana ja wanhana keikut"


Olet sinä ystävä vähillä eväillä liikkeellä.
En ole ikinä laskenut kaloreita, en kokeillut mitään laihdutuskuuria enkä kuulunut mihinkään painonvahtikerhoon. Ei ole tarvinnut. Virhe minkä tein oli että luulin että lautasmalli on oikein ja että täytyy syödä monta kertaa päivässä. Ylimmillän paino kävi 123kg. tänä päivänä 95kg. Pituus 186cm , kengännumero 44 hatunnumeroa en tiedä.
Laske siitä.

terveisin


Ä - 10.05.2009 - 00:13

Kiitos vastauksistanne!!!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|