Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

onko fiksu ruokavalio laihduttajalle?

xlgirl - 08.05.2009 - 11:47

aamupala:
1dl jugurttia, ruisleipä (päällä niukasti voita ja siivu juustoa.)

lounas:
kasviskeitto, ruisleipä

välipala:
omena

päivällinen:
liharuoka ja tuoresalaatti, ruisleipä

iltapala: 1dl jugurttia

liikunta: 2x tunnin kävelylenkki/pv

miltä kuulostaa?


VASTAUKSET:


No joo. - 08.05.2009 - 11:53

Eihän tuo hassummalta kuulosta mutta eikö yksi lämmin ruoka päivässä riitä? Mietin vaan sitä, että sulla on päivällinen ja sitten vielä iltapala.. itse syön vain 3 kertaa päivässä:
-kuppi mustaa kahvia aamulla
- pari weetabiksia banaanilla ja maidolla kello yhdeksän paikkeilla
- lounas kello yhden-kahden aikaan
- iltapala (kuppi teetä ja yksi siivu leipää päällisineen) kuuden-seitsemän aikaan.

Tällä on pudonnut mukavasti paino eikä nälkäkään ole vaivannut. Mulla tosin noi ruoka-aikojen suunnittelut on helppoja, koska olen yrittäjä enkä riippuvainen mistään ruokatunneista.

Mutta kokeile aloittaa tuolla kirjoittamallasi tavalla, vähän myöhemmin voit jättää ehkä jotain poiskin, kun kroppa tottuu vähempään ruokaan. Liikut kyllä paljon, joten ihan minimaalisella dieetillä sun ei varmaan tarvi ollakaan.

Onnea!


Elppa - 08.05.2009 - 12:18

Mun mielestä ei pidä missään nimessä vähentää ruokailukertoja tuosta mitä nyt syöt. Tasaisin väliajoin pitää syödä 5-6 kertaa päivässä, annoskoko ja sisältö ratkaisee! Tuohon päivän syömisiin en oikein osaa kommentoida nyt mitään kun ei tiiä millasta jogurttia, mitä/miten tehtyä ruokaa ym. Muuta kuin, että mun korvaan kuullostaa aika vähältä tuo määrä mitä syöt.


jätä - 08.05.2009 - 12:27

ne ruisleivät pois normaaliaterioilta, ei niitä tarvita. Leivässä on paljon turhia kaloreita, vaikka et laittaisi juuri mitään päälle. 1-2 siivua päivässä riittää. Panosta proteiineihin (lihaa), jos meinaat liikkua noinkin runsaasti.


vekara - 08.05.2009 - 13:14

Minusta tuo kuullostaa hyvältä. Kiinnitä huomiota annoskokoon ja laita lautaselle ensin reilusti salaattia. Eikä santsata Hyvä vinkki on juoda iso lasillinen vettä ennen jokaista ateriaa. Saat riittävästi nestettä, eikä ruokaa mahdu niin paljon


-30kg - 09.05.2009 - 00:21

Kuulostaapi erittäin hyvältä mutta kannattaa myös katsoa ettei syö liian vähää. Oiva vinkki siihen on kalorilaskuri.fi ja sieltä yläsivulta linkki ruokapäiväkirja. Sieltä löytyy ohjeet ja kaikkea... Kokeile ihmeessä!


hei - 09.05.2009 - 11:16

lasium sulla jää ainaki liian vähälle, ellet ota lisäksi esim. lady vitaa?

lisää hedelmiä paljon päivääsi, poislukien banaani, mango, avocado..


ja miksei - 09.05.2009 - 14:43

muka banaania ja mangoa saisi syödä? Itse olen laihduttanut nyt 10 kiloa (tavoitteessa ollaan) ja joka päivä olen syönyt yhden banaanin ja viikossa 1-2 mangoa (muista hedelmistä en tykkää). Avocadon kyllä tajua, siinä on melkoisesti kaloreita.


äkkisilmäys - 10.05.2009 - 12:58

Jogurtin jättäisin aamupalalta pois (tavallinen sisältää aivan tolkuttomasti sokeria ja maidossa on yllättävän paljon rasvaa). Samoin joko margariini tai juusto leivältä pois. Aamupalaksi mieluummin 1 dl veteen keitettyä kaurapuuroa ja kuppi teetä tai kahvia ilman sokeria.

Rusileipä on okei, mutta vähentäisin sen määrää. Sipaisu margariinia päälle ja runsaasti kasviksia, ehkä sillointälloin hyvin vähärasvaista kinkkua ohuen ohut siivu. Lounaalle ja päivälliselle ei leipää tarvita.

Syö 3-4 h välein jotain. Jos syöt sekä lounaan että päivällisen, välipalat vain vihanneksia, hedelmissäkin on sitten sokeria eli kasvikset parempia. Louna sja päivällinen: yli puolet annoksesta salaattia ja kasviksia, perunaa, riisiä, pastaa käytä hyvin vähän ja pikku nokare vähärasvaista lihaa tai kalaa ja tietysti rasvattomasti valmistettuna. Huolehdi, että saat hyvä rasvahappoja esim. käyttämällä 1-2 ruokalusikallista rypsiölyä/vrk esim. salaatinkastikkeena.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|