Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

YLLÄPITO!!!

Hei - 04.05.2009 - 16:50

Saisikos tämän rasvahöyryn täältä pois terrorisoimasta koko palstaa? Ei itse lähde edes hyvällä.


VASTAUKSET:


Juu - 04.05.2009 - 18:06

ja että joku jaksaakin provosoitua Veijosta. Mitäs jos tämä hänen juttunsa on ihan oikeasti läpimurto. Muutaman vuoden päästä teitä hävettää, kun väititte ukkoa hulluksi ja olittekin itse väärässä?

Älkää lukeko ja jos luettekin niin älkää reagoiko. Tälläkin palstalla on MONTA ns. karppaajaa, jotka noudattavat pitkälti juuri tuota samaa dieettiä. Ymmärtääkseni jopa enemmän, kuin näitä "normaaleja" painonpudottajia


=) - 04.05.2009 - 18:26

Ei mua ainakaan itse veijon asia ärsytä vaan hänen tapansa tuputtaa ja "olla ainoana oikeassa". Jos vaikka olisikin läpimurto niin eiköhän se vähemmälläkin höyryämisellä selväksi käy sitten aikanaan kun näitä tutkimustuloksia tulee esiin enemmän. Nyt mun puolesta tämä ihme veikkonen saisi vaan tunkea sitä makkaraa suuhunsa ja olla jo hiljaa, asia on tullut jo selväksi.


Veijo - 04.05.2009 - 21:44

Kuulkaa nyt hyvät ystävät.
Se mitä jotku teistä kutsuu tuputukseksi sitä kutsutaa informatioksi.
Se mitä kirjoitan ja linkitän ei ole minun keksintöäni.
Asialla ovat maailman johtavat tieteelliset tutkimuslaitokset. Niin hurjalta kun se kuulostaakin on tilanne se mitä olen kertonut ja kuvannut. Valitettavasti suuri osa informaatiosta on eri kielillä Minä puhu sujuvasti kolme kieltä. Suomi, ruotsi ja englanti joten voin helposti seurata tapahtumia. Sairauden puhkeaminen korotti motivaatiota paljon. Minulla ei ole varaa sanoa "en mää viitti lukee".
"Jos vaikka olisi läpimurto". Se on läpimurto. Tutkimustulokst ja muu mihin olen linkittänyt on viimeisin tieto kymmenistä suurista tutkimuksista (puolueettomia, kansainvälisesti tunnustettuja) useamman vuoden ajalta. Tuloksena koko ajan kasvava kansainvälinen hyväksyntä.
Tiedän että jakso lääketieteen tarpeisiin on lyhyt. Vastustajien esiinsaama jakso on yhä lyhyempi Nolla vuotta, nolla puolueettomia, kansainvälisesti tunnustettuja raportteja.

Ei se haukkumalla hautaannu. Lähettäkää asiallisia vastauksia asiallisine kysymyksin ja perustelluin vastaväittein. Kaikki muu on pelkkää puhetta.

terveisin


hahaa, hauska mies - 04.05.2009 - 22:05

Täällä ihan niin kuin kuuluu jotain piipitystä jostain??? ai se olikin diabetesprohvessori vaan...


veijo - 04.05.2009 - 22:10

"Täällä ihan niin kuin kuuluu jotain piipitystä jostain??? ai se olikin diabetesprohvessori vaan... "

Kuten sanoin Kylähullutoimikunnan mielipiteet ovat mitä ovat. Onko teillä hätäkokous menossa?
Älä välitä siitä piipityksestä, ota pilleri niin se lopuu pariksi tunniksi, sitten otat seuraava, niitä punaisia.

terveisin


Kaapo - 04.05.2009 - 22:11

Niin meni tämäkin palsta pilalle ja vaan yhden Veijon takia!


Veijo - 04.05.2009 - 22:34

"Niin meni tämäkin palsta pilalle ja vaan yhden Veijon takia! "

Kokeile tätä, sopii ehkä paremmin.

http://www.mnwelldir.org/docs/history/health_care.htm

terveisin


Iso A - 05.05.2009 - 09:06

Ei munkaan mielestä palsta ole pilalle mennyt, vaan kivaa infoa on saatu ja mulle moni juttu jo karppi sivuston kautta tuttua.

Eikä Veijo ihan turhaan hehkuta. Esim mun mies sai viime syksynä reilussa kahdessa viikossa pois 8kg, joten ihan toimiva tuo on. Itellä nyt on vaan joku tökki tässä kehossa päällä. Viime viikonkin menin tarkasti, eikä mittään tapahtunut.

Mun mielestä ne jotka hyökkäs veijoa vastaan teki hallaa. Taisivat/taisi olla sama joka sai esim E82 pois täältä ja pari muuta

PS Muakin yritettiin mollata, mutta minähän en liiku mihinkään


esitän - 05.05.2009 - 09:09

eriävän mielipiteeni! Minunkin mielestäni veijo pilaa palstan hötkötyksillään. Eikä osaa edes kauniisti vastata vaan hyökkää. Ja haukkuu kaikki muut metodit.


Veijo - 05.05.2009 - 09:39

Iso A


Tarkista hiilihydraattimäärät fineli.fi

Salaattia? älä unohda kastiketta.

terveisin


Iso A - 05.05.2009 - 12:15

Juu fineli on tuttu ja käytössä. Pitkään menin 20g hiilaria päivässä. Sitten yrittänyt että 70-90g hiilaria päivässä. Jokin tökkii????

Esim tän päivän ruoka tähän mennessä; tanko parsaa voissa ja kermassa, nam


karppi - 05.05.2009 - 19:33

Iso A, mulla tökkii säännöllisin väliajoin, menee kuukausikin tai yli, ettei mitään tapahu ja sitten humpsista vaan vaaka näyttää suotuisampia lukemia Näin tuntuu käyvän joka 5-6 kilon tiputuksen jälkeen, joku jumi pakkaa päälle ja se turhauttaa.
Tällä hetkellä mulla hiilarit alle 70g/vrk, muuten en laske tai katto mitä suuhuni laitan. Noin kilon tahtia kuukaudessa pudotellaan, viimeisiä viedään
Tsemppiä!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|