Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Veijoseni

Painari - 04.05.2009 - 13:54

Ihan oikeasti, olin hetken matkoilla ja ajattelin, että oisit rauhoittunut, mutta ei kun pahemmaksi menee.
Musta sä alat jo häiriköidä täällä. Diabetes ei kuitenkaan maailman vakavin sairaus, sen kanssa VOI elää. Please, annathan muidenkin ilmaista täällä mielipiteitään ja kokemuksiaan, ei tarvitse joka kyssäriin vouhottaa omaa dieettiään. Pilaat hyvän palstan!!!! Vai sekö tarkoituksesi onkin? Kaipaatko huomiota?


VASTAUKSET:


Painari - 04.05.2009 - 14:07

Yksinkertainen ratkaisu, älä lue kirjoituksiani.

terveisin


Painari - 04.05.2009 - 14:34

En oikeasti luekaan kuin alun. Mutta eiköhän sun häiriköinti pian lopeteta täällä ihan palstan pitäjien toimesta.


terveisin


=) - 04.05.2009 - 15:03

Voi olen niin samaa mieltä ap:n kanssa! Jättäisinkin lukematta tän Veijon oudot sepustukset, mutta kun se tunkee niitä jokaiseen ketjuun, sellaisiinkin millä ei ole mitään tekemistä hänen rasvadieettinsä kanssa. Varmaan jos joku kysyisi, että laihduttaako tupakanpolton lopettaminen tai paljonko pitää liikkua päivässä laihtuakseen, niin vastaus olisi samaa vouhotusta jolla ei ole mitään tekemistä kysytyn asian kanssa ja typeriä linkkejä joita hän ei edes itse ole lukenut ja samat saamarin muka tutkitut tiedot toistettuna joka kohtaan.(missään ei kuitenkaan kerro mikä tutkimus ja kuka tutkija nämäkin hänen väitteensä on tutkinut, mutta niitä tutkimusten nimiä muilta kyllä kinuaa jos joku vastaväitteit esittää). Sitten teilataan toisten mielipiteet itsensä tappamiseksi ja kun joku kommentoi niin väitetään kirkkain silmin "enhän minä niin ole sanonut". Haukutaan sivistyssanojen käyttäjät kun ei ilmeisesti itse ymmärretä niitä niin täytyyhän sitä jollakin puolustautua. Vouhkataan siitä kuinka hänellä on diabetes ja lässyn lässyn, eikä muka ole tarvetta tuoda omaa itseään esille. Kuka viitsii kirjoituksesta toiseen märehtiä omaa sairauttaan? Hyvin Veijo tiedostaa, että tällä palstalla on pääsäntöisesti nuoria, jotka haluavat pudottaa painoaan, mutta silti pitää vouhottaa diabeteksestä (ainoa hieno sana minkä veijo osaa). Ei taida oikein kuitenkaan tajuta, että täällä tosiaan halutaan pudottaa sitä painoa eikä hoitaa diabetestä. Kun kysytän pienipisteisintä valmisruokaa, on pakko vouhottaa omasta menetelmästään siihenkin ketjuun. Siis haloo, kuka kysyi mitään veijon menetelmään liittyvää???!!! Veijo on päättänyt pelastaa maailman tältä kansansairaudelta ja tekee sen TÄÄLLÄ, laihdutuspalstalla jolla käy muutamia kymmeniä ihmisiä päivittäin. Kaikista naurettavimpia on nämä yritykset kumota jopa toisten käyttämät sanonnat paikkansa pitämättöminä. Eikö tosiaan ole pätemisen tarvetta, kun kaikki on kumottava mitä joku suustaan päästää??? Että pitää yrittää kumota jopa sanonta: niin kauas kuin pippuri kasvaa... Ihme hyypiö on kyllä tämä tyyppi! Ei siinä, asiansa on varmaan oikein hyvä, mutta järki ei leikkaa, kun ei tajua ettei se asia ihan joka ketjuun kuulu eikä kaikki muut ole kaikessa väärässä. No mutta, Veijoa pitää ymmärtää, onhan se sairas. Liian pitkäaikainen hiilareiden puute niin aivot ei enää toimi. Ja aiheuttaahan se sokeritauti itsessäänkin sekavuutta, taitaa ihan kestona olla sekavuus tällä hemmolla.


Painari - 04.05.2009 - 16:08

Olen vain miettinyt, että tarkoitus onkin tahallaan ärsyttää jengiä täällä ehkä. Pahinta oisi ehkä Veikalle, että kukaan ei vastaisi tai noteeraisi mitenkään hänen höyryymiseensä, niin eiköhän aikanaan kyllästyisi. Ellei sitten kohta ylläpito jo puutu.


Veijo - 04.05.2009 - 16:34

Painari
ja rakettitieteilijä

Tarkoitus ei ole ärsyttää.


Minä vain valitan että et osaa käyttää konettasi.
WHOlla, ADAlla ja muilla suurilla järjestöillä ie näytä olevan vaikeuksi löytää eikä lukea tutkimusraportteja jotka löytyvät osoitteista jotka sinäkin olet saanut.
Odota, ei kestä kauan kun samat tiedot ilmestyvät myös sinun luettavakesi. Lautasmalli on kaatumassa ja syystä.

terveisin

terveisin.


Veijo - 04.05.2009 - 16:39

Rakettiteteilijä

Ehkä tä on vähän helpompi lukea.
Viittaan omaan kirjoitukseeni aikaisemmin "Rasvan vaarallisuudesta ei löydy mitään tieteellistä todistusta.
Mitenkähän minä sain nämäkin tutkijat huijattua samaan ajatukseen.

http://www.ravitsemusjaterveys.fi/tiedekatsaus-osoitti-valtion-rasvavalistuksen-perusteettomaksi.html

terveisin


Terveisiä itelles - 04.05.2009 - 18:22

Veijo on osoittanut tyhmyytensä niin monta kertaa, ettei noita sen linkkejä kukaan viitti edes katsoa. Jos olis fiksumpi ihminen kertomassa niin vois ollakin vaikutusta muihin. Nyt vaan ärsyttää muita ja on saanut vähätkin kiinnostuneet kääntymään asiaa vastaan. Reppanahan tuo on, ei muuta.


Miimi83 - 04.05.2009 - 21:12

Nä katson useinkin Veijon linkkejä, koska itse noudatan kyseistä ruokavaliota. Itse vaan olen laiska etsimään artikkeleja asiaa koskien ja siksipä useinkin katson Veijon linkit. Saan täältä helposti tukea omaan näkemyksiin ja saan joskus näytettyä sitä muille(vanhemmille yms..) Joiden mielestä on hullua syödä rasvaa jne.. Tosin itse annan vinkkejä ruokavaliota koskien, mutta olen sitä mieltä että yksi laihduttaa yhdellä tavalla ja toinen toisella. Se suotakoon meille Kaikille ei varmasti sovi samat ruokavaliot ja dietit.


Veijo - 04.05.2009 - 21:29

Rakkat räkänokat, missä on teidän lisänne keskusteluun.
Täällä puhutaan laihduttamisesta. Laihduttaminen on erittäin tärkeä osa diabetshoitoa. Sen takia ajattelin pysytellä täällä teidän suruksenne ja ehkä jonkun diabetikon iloksi. Noin vuoden päästä tulee tilanne Suomessakin olemaan täysin toinen. Lautasmallia haudataan täyttä vauhtia mikä on erittäin hyvä asia diabetikon kohdalla. Toistan vaan sen mitä teidän umpiluulla on vaikea hyväksyä. Ei se mitään, hyvässä seurassahan te olette. Kysykää Diabetesyhdistykseltä ja siellä ollaan varmasti samaa mieltä teidän kanssanne (aplodeja) mutta valitettavasti he ovat väärässä.
Odotellaan, karusellin vayhti ei kun kiihtyy ja hiilihydraatit lentävät vauhdin hurmassa diabeetikon ruokavaliosta koska ei ole mitään todisteita jotka saisivat ne pysymään. Sokeria sokeritautiselle, ja sitten tietysti pillerit perään. Tosi nerokasta muutamien "asiantuntijoiden" ja teidänlaistenne "en mää jaksa lukee, en mää ymmärrä mitään" yksilöiden mielestä.
Se että LCHF on myös laihdutusdieettinä lyömätön on tietysti vain pieni pikantti lisä koko asiassa. 20kg kahdessa kuukaudessa ilman liikunnan lisäystä. Ei koskaan nälkä, hyvät raakaineet-hyvää ruokaa ja vointi parempi kuin 10 vuoteen. Niin siinä sivussa tietysti sokeriarvot ovat nykyisin normaalit.
Pikkujuttuja kylähullutoimikunnan mielestä. Toimikunnalla on oma vaihtoehto joka on parempi mutta se on salainen.
"Ihmediettejä, jotka menee ja tulee" tuumasi rakettitieteilijä. "Ei noita sun juttujas jaksa lukee, tuumasia tuulimyllynrasvari: "Ei mee jakeluun" sanoi naapuri, "mutta enpä viitsi lukeakkaan".
Räkätys jatkuu teidän osalta mutta missä on teidän antinne muuten.

terveisin


hei veijo - 04.05.2009 - 22:08

etkö sä yksinkertasesti tajua että me muut ei kaikki olla diabeetikkoja eikä me pidetä hiilareita myrkkynä?? normaalit ihmiset voi syödä mitä tahansa, kunhan syö kohtuudella ja säännöllisesti! ja lautasmallissa ei oo mitään vikaa, jos ei sairasta mitään! tavallinen terve ihminen tarvitsee ravinnostaan vähän sitä ja vähän tätä, on vaan hyvä syödä monipuolisesti vähän kaikkea!

ja jos sä et täällä paasais kun parahin pastori joku saattaiskin ottaa onkeensa, muttakun sä tunget joka himputin keskusteluketjuun nimenomaan tuputtamalla tuputtamaan omia oppejas, ei kukaan siitä jaksa kiinnostua! jos sun tekee mieli paasata niin alota oma paasausketju johon voit tunkea kaikki neuvos ja niksis, ja anna muille ihmisille mahollisuus esittää omia kysymyksiä, ja anna ihmisten vastata omilla vastauksilla!

sitäpaitsi se että hehkutat jollain 20 kilon laihtumisella 2 kk, mun mielestä se ei ole mikään saavutus ilman liikuntaa, voin vaan kuvitella miten nahka roikkuu kun lihakset surkastuu.. yök! liikunta on tärkeetä ihan jokaiselle ihmiselle, että sais edes peruskunnon pysymään kohillaan, ja etenkin laihduttajille, jotta kroppa kiinteytyisi laihtumisen mukana, ettei nahat jää roikkumaan niinku liito oravilla!

sinun, ainoastaan sinun takiasi olen jättänyt tämän palstan lähes kokonaan, nytkin tulin tsekkaamaan, että joko se ois lopettanu vaahtoomisen, mutta ei. ei sitten, pakko oli kirjottaa mielipide, tämänkin palstan kuolemisen takia, joka on kyllä sun kaltaistesi ansiota!


Hei nimetön - 04.05.2009 - 22:27

"etkö sä yksinkertasesti tajua että me muut ei kaikki olla diabeetikkoja" Diabetekseen sairastuvien määrä kasvaa koko ajan länsimaissa joten vannomatta paras.

"normaalit ihmiset voi syödä mitä tahansa, kunhan syö kohtuudella ja säännöllisesti! ja lautasmallissa ei oo mitään vikaa, jos ei sairasta mitään!"
Kyllä jos on eliittiurheilija (Suomalainen ravintoasiantuntija)

"tavallinen terve ihminen tarvitsee ravinnostaan vähän sitä ja vähän tätä, on vaan hyvä syödä monipuolisesti vähän kaikkea!"
Mikä jää saamatta LCHF dietissä?

"alota oma paasausketju johon voit tunkea kaikki neuvos ja niksis, ja anna muille ihmisille mahollisuus esittää omia kysymyksiä, ja anna ihmisten vastata omilla vastauksilla!" Ei onnistu näillä asenteilla.

"sitäpaitsi se että hehkutat jollain 20 kilon laihtumisella 2 kk, mun mielestä se ei ole mikään saavutus ilman liikuntaa, voin vaan kuvitella miten nahka roikkuu kun lihakset surkastuu.."
Jatka kuvittelua. Ei roiku eikä lihakset surkastu. Kirjoitin liikuntaa lisäämättä. Liikun töissä melko paljon ja sen lisäksi koiran kanssa 4km lenkki joka päivä. Lauantai sunnuntai kaksi lenkkijä. Riitäväst signaalin saamiseksi aivoille rasvan eikä lihasten polttamiseksi. Paljonko sinä liikut?

"sinun, ainoastaan sinun takiasi olen jättänyt tämän palstan lähes kokonaan, nytkin tulin tsekkaamaan, että joko se ois lopettanu vaahtoomisen, mutta ei. ei sitten, pakko oli kirjottaa mielipide, tämänkin palstan kuolemisen takia, joka on kyllä sun kaltaistesi ansiota!"
If You cannot take the heat so stay the hell out of the kitchen. (bara för att briljera med mina språkkunskaper)


terveisin ;=))


no - 04.05.2009 - 22:32

oot varmaan onnellinen ku kohta saat olla täällä yksin...mä myös häivyn! Diabeteksestäkin tiesin jo ihan tarpeeksi ennenkin, mulla ei ole, mutta parhaalla ystävälläni on. Tämä on


NO - 04.05.2009 - 22:33

lähti karkuun......

LAIHDUTUSPALSTA, mä en ainakaan jaksa, kun sun paasausta on kohta kaikki paikat täynnä. laihdun muutenkin. Harmi vaan ku täällä OLI niin kiva tunnelma!


Miimi83 - 04.05.2009 - 22:40

Komppaan edelleen Veijoa tossa lautasmallissa, et onneksi se kohta lentää jorpakkoon, koska se ei vaan ole terveellinen. Paljon sokeria.. Ei pelkästään diabeetikoille vaan ihan kaikille. Siitä puuttuu rasvat joita nykyään ihmiset pelkää.. Ja kaikki kevyt tuotteet yms.. on hirveetä shaissea.. Kyllä hiilihydraatittomalla laihtuu nopeasti ja hyvin ja olo on hyvä, mutta en edelleen usko et on yksi ainut tapa laihduttaa. Mutta kuitenkin kannustan siinä et nykyiset VT:t(virallisterveelliset) suositukset saisi heittää romukoppaan. Kuunnelkaan ihmiset kehoanne.


Veijo - 04.05.2009 - 22:42

"lähti karkuun......"

Ei lähtenyt. Piti tarkistaa pörssi välillä. NYt se hurjii taas)

Tämä saitti näytti useamman päivän ajan melskein kuolleelta. Nyt on vauhtia. Paljon puhetta mutta olemattomasti asiaa.
Vaikuttaa että kaikkilla joilla ei ole mitään sanomista on asiaa minulla.
Ei minulla ole enempää aikaa tuhlata turhanpäiväiseen jaaritukseen. Ehkä jollakin on jossain vaiheessa järkeväkin kysymys.
Maapallo on yhä edellen litteä.

Hauskaa kokouksen jatkoa.

terveisin


Veijo - 04.05.2009 - 23:12

Miimi83

Kiitos. Pahoittelen kielenkäyttöäni sinulle en niille joille olen vastannut asiattomuuksiin.
Tämmöinen palsta on hyvä ainoastaa joskunnioitetaan toisen mielipiteitä ja perehdytään siihen mitä sanotaan.
Minua itse asiassa ihmetyttää kaikkein eniten se että korkeasti koulutetut lääkärit, tohtorit ja professorit ovat vuodesta toiseen toistaneet samaa asiaa rasvan vaaroista. Miksi ei kukaan ole saanut sinä aikana päähänsä tarkistaa väitteen paikkansa pitävyyttä. Ei yksikään. Tietämättömyyden ympärille on rakennettu jättiläismäinen teollisuus tuottamaan mm. "kevyttuotteita" jotka ovat täynnä lisäaineita. Nyt rapisee. Becel riisuttin valepuvustaan viimeksi ja nyt markkinoille odotettava KeijuOmega3 on jo valmiiksi sahattu. Totta kai laihdutustapoja on monia ja jokainen valitkoon omansa. Minä kerron pelkästään siitä mitä minulle tapahtui. En ole aikaisemmin ollut kiinnostunut mistään dietteistä. Olen aina liikkunut paljon maastossa mutta painoa vain kertyi parhaimmillaan 123 kg. Hotelliruoka oli varmasti kaikkien taiteen sääntöjen mukaan mutta siitä huolimatta. Ruokailuajat jäivät aika epäsäännöllisiki ja se oli ehkä eräänä syynä painon nousuun. Piti opetella syömään säännöllisesti koska ruoansulatusjärjestelmä on siitä kummallinen että jos ei ruokaa tule säännällisesti niin kroppa alkaa rakntamaan rasvavarastoja. Kolmen neljän vuoden aikana opin säännöllisen syömisen. LCHF / VHH kanssa tilanne muuttui yhtäkkiä. Ei jaksa enää syödä välipaloja, korkeintaan jonkun pienen palan juustoa tai parapähkinän.
Nyt elän LCHF dieetillä loppuikäni. Niiden ystävllisten vastaiskujen mukaan mitä olen saanut täällä minun pitäisi tietysti lopettaa "ihmekuuri" ja ruveta syömään lautasmallin = 60% sokeria mukaan. Onhan lääkkeet keksitty kaikkine sivuvaikutuksineen. Kaikki mitä LCHF dieetin laatija kuvaa on pitänyt täysin paikkansa, ylimenovaiheen (sokerista-rasvaan) kuvausta myöten. Muita sivuvaikutuksia vessassakäyntikertojen puoliutumisen lisäksi ei ole ollut. Olo on kuin nuorella leijonalla. Sokeri arvot normaalit. Bonuksena erittäin tärkeä painoputoaminen.
Kuten aikaisemmin kirjoitin olen diabeteshoitajani ja lääkärini valvonnassa (heilläkään ei aluksi meinannut usko riittää) säännöliseti otettavine kokeineen.
Jatkuu.. seuraavien koetulosten jälkeen

terveisin
Miimi83 - 04.05.2009 - 23:30

Veijolle

Olen kuullutkin useilta tahoilta ällistyttävistä tuloksista niin ylipainon, diabeteksen, kolesterolin ja jopa psorin hoidossa vhh/lchf käytettynä. Sitäkin edelleen ihmettelen, että ihmisiä patistetaan syömään 2h välein pieniä annoksia. No vhh:lla en sisääni saa niin paljon ruokaa ja näin hampaat säästyyy. Tosta 2h välein syömisestä tosiaan hammaslääkärit älähtää Mulle riittää ruokaa napaan 3krt/pvä ja olen täysi ja tyytyväinen


Veijo - 05.05.2009 - 00:40

Miimi83

Ällistyttäviä tuloksia löytyy. Minun täytyy tunnustaa että jos olisi eksynyt ensimmäisenä näille sivuille kun etsin vaihtoehtoa lääkkeiden syönnille
niin olisin kuitannut homma humpuukina. Onneksi löysin ensimmäisenä tohtori Dahlqvistin pääsivun ja sillä tiellä ollaan.

http://www.kostdoktorn.se/viktnedgang

http://www.kostdoktorn.se/kategori/viktnedgang/vikthistorier

Menetelmää ei tarvitse mainostaa missään. Käyttäjät hoitavat sen puolen omilla kertomuksillaan kokemuksistaan. Lopusta pitää tosiasiat huolen. Ei jäsenyyttä /ei jäsenmaksuja.

terveisin


mie - 05.05.2009 - 09:02

Täytyy myöntää, että tuo keino on osoittautunut hyväksi monelle tutulle. Varsinkin, jos ylipainoa on kertynyt jo aika lailla, niin LCHF näyttää tuottavan nopeita ja pysyviä tuloksia.

Tästä huolimatta pidän itse luupääni ja syön kuten ennenkin, pääasiassa kevyttä kasvisruokaa. MInulle tämä sopii parhaiten, saan syödä mitä haluan ja paino pysyy kurissa. Olen siis normaalipainoinen ja täällä pyörin vain, koska pyrin pudottamaan pari kiloa ja hieman kiinteyttämään kroppaani raskauden jälkeen.

Nopeita hiilareita pitäisi kaikkien välttää, noudatti sitten mitä diettiä tahansa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|