Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Hei kinaajat!

vekara - 27.04.2009 - 17:11

Itse suhtauduin aiemmin epäilevästi kaikkiin muihin menetelmin, paitsi "omaani". Painonpudotuksen idea on joka tapauksessa kuluttaa enemmän, kuin syö. Ja sehän on kaiken keventämisen lähtökohta

Se, millä tyylillä sen tekee, on kaiketi yhdentekevää. Olen tällä palstalla saanut paljon lisätietoa muistakin tavoista kuin omastani, (lasken kaloreita) ja hyvin perusteltuina olen ottanut niistä opikseni ja alkanut hyväksyä myös muita keinoja.

Omaa valintaansa saa toki puolustaa, mutta ei sitä tarvitse tehdä lyttäämällä muita. Monta asiaa voi tehdä monella tavalla ja painonpudotus on yksi niistä. Eikö tämänkin palstan idea ole kannustaa muita, eikä vain liiaksi puuttua toisten menetelmiin. Minä opin mielelläni uusia asioita, enkä väitä vastaan, jos saan hyvin perusteltua tietoa.

Jokainen jo tietää, kenestä puhutaan Kuinka moni on todella tutustunut Veijon linkkeihin ja tosiaan ymmärtää lukemansa. Osa kun on ruotsiksi. Minä voin kehuskella ymmärtäväni ja ihan asiaa hän kirjoittelee.

Myös painonvartijat on hyvin toimiva systeemi. Kummatkin näistä kahdesta (ja useammatkin) menetelmät vaativat pysyvää elämänmuutosta. Ei painonvartijoissa keventänytkään pysty palaamaan "entiseen" kuten eivät "hiilaridieetillä" olleetkaan.

Joten lopetetaan KINAAMINEN, perustellaan mielipiteemme ja annetaan kaikkien kukkien kukkia. Kannustustahan täältä haetaan ja sitä kuuluisaa vertaistukea. Ihanaa kevättä kaikille ja kevyttä kesänodottelua


VASTAUKSET:


Tulikukka75 - 27.04.2009 - 18:50

Samaa mieltä ja hienosti kirjoitettu!


Veijo - 27.04.2009 - 21:44

Olet oikeassa vekara. Kuten kirjoitin aikaisemmin niin yritän tiedotta asiallisesti. Joskus on vähän vaikeuksia joidenkin kanssa joilla ei ole mitään väitöksiensä tueksi., muuta kuin että periksi en anna.
Se mitä olen kirjoittanut on täysin tukeutuva tieteeseen

Kuten kijoitin aikaisemmin en ole ikinä ennen ollut kiinnostunut mistään dieetistä joten kun jotkut onnistuivat minut höynäämään vilkaisemaan heidän sivulleen niin totta kai reagoin.
Niin näyttää tehneen monet muutkin. Hetken selailu siitä mitä ihmiset täällä tykkää PV (Viktväktarna) tuotti silloin seuraavan tuloksen.
Ruotsin Psinovartiat eivät ole tietääkseni vaivautuneet vastaamaan. Ymmärretävistä syistä.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/vikt/article120346.ab

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/vikt/article120139.ab

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/vikt/article119970.ab

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article115394.ab


Lisätään sitten yhden maalikon henkilökohtainen näkemys ajastaan Painonvartioissa ja jatkosta LCHF metodilla.:

http://blogg.passagen.se/chakula/entry/sekt

Ja niille jotka ovat (ruotsinkielen taidolla varustettuna) kiinnostuneita edellee hyvä sivu LCHF

Edellinen kuvaus sivulta

http://chakula.wordpress.com/

terveisin


Huh - 28.04.2009 - 09:57

Eiköhän se ole ihan sama millä keinolla kukin laihduttaa. Tulokset puhuvat puolestaan. Itse olen mennyt ihan perinteisellä menetelmällä tähän asti (annosten pienentäminen + liikunnan lisääminen) ja ihan hyvällä lähes kilon viikkotahdilla. Nyt enää muutama viikko niin olen tavoitteessa eli 55 kiloa 163 cm.

Helppoa kuin heinänteko, vain kärsivällisyyttä ja itsekuria vaaditaan.


Veijo - 28.04.2009 - 10:32

Huh

Se on täsmälleen sama millä keinolla. Tarkoitus on kai tiedoittaa eri mahdollisuuksista. Samnlaista tiedottamista on myös haittapuolien mukaan ottaminen eri metodeissa. Kaikki voi valittaa ja haukkua mutta silloin on paras olla todisteita. Mökinmummon itsepäisyys ei riitä. Jossain vaiheessa tulee takaisin. Niiltä joilla ei ole mitään kerrottavaa ja jotka ovat sivulla vain pelleilemässä on parempi lyöda jalat alta. Kaikkei paras olisi jos sivulla olisi moderaattori joka hoitaa homman. Semmoisiakin sivuja on ja keskustelu pysyy asiallisena.
Toistan vielä kerra, minä tiedotan LCHfstä koska TIEDÄN että se toimii. Jos joku haluaa kuitata sen jonkunlaisena muotiilmiönä niin on ehkä syytä tarkistaa faktat. Ravintosuositukset ovat samat kuin englannissa 1917. Nyt on vaan saatu tieteen tuki asialle.

terveisin


mikä on - 28.04.2009 - 10:38

LCHF?


minä myös - 28.04.2009 - 11:28

Lue aikaisempia kirjoituksia palstalla niin saat tarkan tiedon.
Erityisesti Veijo Ruotsista nimimerkit lue: hän meitä on valistanut asiasta hyvinkin tarkkaan.


Veijo - 28.04.2009 - 11:36

Kiitos minä myös


Painari - 28.04.2009 - 19:37

Saiskos vielä vähän tietoa lisää rasvadieetistä, kun on niin epäselväksi jäänyt? Höystettynä muutamalla tieteen proffan mielipiteellä ja parilla kymmenellä tilastolla.
On olemassa myös ohjelmia, jotka ei tarvitse lausuntoja yms. tuekseen.
Eikös muuten usein jotain höpöhöpö-laihispillereitäkin tue mainoslehtisten mukaan vähintään useampi "terveystieteiden" tohtori, joita sitten yllätys-yllätys ei yleensä olekaan.
Jokainen saa kuitenkin laihduttaa kuten tahtoo, mutta liika höyryäminen vie turhaan asialta uskottavuuttá, valitettavasti.


Veijo - 28.04.2009 - 21:36

Painari

Ne jotka haluavat ovat täysin vapaita lihottamaan Painonvartioiden kassakirstua minun puolestani. LCHF ei maksa mitään.
Ruotsalainen Liktväktarna ja suomalainen painonvartijat ovat samajärjestö emona amerikkalainen Weightwatchers.

Hommaa naapurikylastä joku kielitaitoinen hengenheimolaisesi ja pyydä kääntämään seuraava kriittinen tarkastus ruotsalaisesta sisarjärjestöstä.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/vikt/article120346.ab

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/vikt/article120139.ab

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/vikt/article119970.ab

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article115394.ab

Tämä on viimeinen vastaus sinulle minulta. Toivottavasti sinunlaisiasi luupäitä ei ilmesty liian monta palstalle. Siitä on vain vahinkoa, muuta sinähän sitä et ymmärrä. Sinusta on kiva soittaa suuta, jopa semmoisesta josta et mitään ymmärrä.

hauskaa painonvartiointia.

PS. Sinulla ja avaruustieteilijä kollegallasi on vielä vastaamatta kysymyksiini:

Montako painonvartioiden diabeetikkojäsenistä on voinut luopua tablettettien tai insuliinin käytöstä?

Mikä ei pidä paikkaansa LCHF dieetissä?


huh - 28.04.2009 - 23:00

Kyllä sä veijo sieltä pölömaasta oot sitten himmee! Millä oikeudella haukut toista luupääksi?

Sun juttus on ehkä ihan ok, mutta eipä täällä ole tarkoitus kirjailijaksi kenenkään ruveta, ei jaksa sun juttujas ees lukee.

Mutta et oot sitten vielä noin epäkohteliaskin? Toivottavasti tälle palstalle ei tule enempää sinunlaisiasi! Ja sinäkin saat mun puolesta vaikka häipyy, ei tuu ikävä.


mervimus - 29.04.2009 - 08:40

heh, tämähän on kuin lukisi kiihkouskovaisten lahkojen välisiä kinoja...


Painari - 29.04.2009 - 15:52

Joo, sorry, mä vähän innostuin, mutta en kiusausta voinut vastustaa, kun oli niin hauskaa toisen kustannuksella enkä todellakaan ollut edes tosissaan. Mä en ihan oikeesti ota näitä juttuja vakavissani, kunhan leikilläni kiusoittelin. Ei kannata ottaa vakavissaan. Rasvadieetti on rasvadieetti ja painarit on painarit, ei sen kummempaa. Joku kuitenkin vastasi, että tämä on laihispalsta, jokainen laihduttelee omalla tavallaan, vaikka kiviä syömällä, ei vaan aina ole yhtä oikeaa tapaa päästä samaan lopputulokseen, näin se vaan menee. Juu, ei saa pilailla toisten kustannuksella, muistetaan


Veijo - 29.04.2009 - 21:42

Painari

Ei siinä mitään muuta muuta jos ihmiset ei käsitä miten vakava sairaus diabets on ja kuinka oleelinen ja tärkeä osa laihdutus on hoitona niin minä en näe mitään estettä omalta osaltani siirtyä palstalle missä toivottavasti on enemmän aikuisia.

Kiitos seurasta.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|