Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Pienipisteisin valmisruoka?

hilma - 23.04.2009 - 22:10

Heips! Joskus haluan laiskotella ja ostaa valmisruokaa evääksi töihin. ( yleensä syön eril. salatteja) Missä valmisruoassa on vähän pisteitä vaiko ei missään? Kaikki valmiit keitot mua tökkii, kun niitä on tullut joskus liikaa syötyä. Pakasteetkin käy- Kiitos jo etukäteen.


VASTAUKSET:


Veijo Ruotsista - 24.04.2009 - 13:42

Vilkaisepa hilma lisäineitten määrä niissä valmisruoissa.

terveisin


hilma - 24.04.2009 - 19:47

heh heh veke. lisäaineitten määrää en kysyny, vaan painareiden pisteitä, kuten kysymyksestä ilmenee.


hilima - 24.04.2009 - 22:06

Anteeksi että häiritsin mutta ymmärät varmaan että m inua vähän hymyilyttää kaikki pistesysteemit ja jojopanttaukset. Olen 60 enkä ikinä aikaisemmin kokeillut minkäänlaista kuuria. Nyt tuli pakkovalinta. Tabletit, ehkä insuliini tai sitten sokeriarvot kuntoon ja painoa pois. Se tilanne tuli 2 kk sitten.
Nyt on paino pudonnut 19 kg ja äsken mittasin verensokerin 2 tuntia syönnin jälkeen. Tulos 6,1 mmol.
Hehe hilima. Mikään ei laihduta yhtä hyvin kuin rasvan syönti. Eikä tarvitse olla nälässä. Pikemminkin päinvastoin.

Hyvää viikonloppua.


Kirsikka666 - 25.04.2009 - 09:42

Pakko nyt todeta, ettei se rasvan syönti ja hiilareiden välttäminen toimi ihan kaikilla! Nimimerkillä kokemusta on! Ihana ruokavalio, mutta ei vaan toiminut, harmittaa kyllä! Toisaalta, rakastan kunnon ruisleipää ja jäätelöä, eli hyvä näin! Painoaan voi pudottaa ihan vain ruokavaliolla muutenkin, vaikka hiilareita söisikin! Nimimerkillä kokemusta siitäkin! Mutta ei missään nimessä ilman rasvaa!


hilma - 25.04.2009 - 12:22

Kiitos vastauksista. Kysymykseeni en täällä vastausta saanut, mutta painonvartijoista sen sain. En ole koskaan ollut kuureilla, ei ole ollut tarvis. Painonvartijoissa olen ollut yli kymmenen vuotta kunniajäsenenä ja paino pysynyt ennallaan. Verensokereita ei tarvitse mittailla, ei nälkää ja rasvan syönti ällöttää.
Hyvä että tulet hyvälle tuulelle pistesysteemeistä, niin minäkin. Mutta älä turhaan näe vaivaa vastata kysymyksiin, joihin et osaa vastata.Hyvää rasvakuuria sulle ja muista mittailla ahkerasti verensokereita, sillä jos nopsaan painoa pudottaa, yhtä nopsaan se myös takaisin nousee ja yleensä tuplana, muistahan se.


hilma - 25.04.2009 - 14:59

Jokainen tulee autuaaksi uskollaan, joittenkin on pakko luottaa tieteeseen. Minä ymmärrän että pitkä aika painonvartioissa on jättänyt jälkensä. Muista laskeskella pisteitä ja polttele sokeria kaikessa rauhassa. Säästyypähän rasva kropassa.

terveisin ;=))


Painari - 25.04.2009 - 20:01

Näyttää näköjään, että ikä ja rasvansyönti tekee ärhäkäksi myös. Hyvä Hilma, painarit sentään luotettavampi ja terveellisempi vaihtoehto kuin "tieteellisesti" todistetut rasvadieetit. Ja tiedoksi, että painareiden ohjeilla saa syödä kohtuudella mitä vaan ja kyseisiä ruokavalio-ohjeita suositellaan kaikille, esim. lautasmalli.
Ne, jotka painareiden kuvioita ei tiedä, eivät todellakaan tiedä, mistä puhuvat.
Ajoittain aina muodissa milloin mitkäkin dieetit ja höpinät, kuten nyt rasvadieetti.
Kunnon painonvartija ei näköjään huumorintajua menetä ainakaan, painoa kylläkin.


Hilma - 25.04.2009 - 22:13

No joo, tätä keskustelua turha jatkaa. Itse olen onneksi säästynyt suurelta ylipainolta ja sairauksilta yrittämällä ennaltaehkäistä niitä terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnalla, joka aina ollut mieluista. Jokainen saa ja voi taaplata tavallaan kunhan itse on tyytyväinen ja onnellinen omaan oloonsa.
Huumori kaikessa auttaa aina!!!


Veijo Ruotsista - 25.04.2009 - 22:32

Painari

Kuten sanoin en ola aikaisemmin kokeillut minkäänlaista dieettiä.
Vilkaisin painonvartioiden kotisivulle:

Grillaus kuuluu kesään! Niin myös Painonvartijoiden! Kevyesti grillaten lehtiseen on koottu lihasta, kalasta ja kasviksista valmistettuja kevyitä, herkullisia, ja uusia grilliruokia. Mukana on myös raikkaita salaatteja ja muita grilliruokien lisukkeeksi sopivia makupaloja. Kesäisen makunautinnon kruunaavat marja- ja hedelmäjälkiruoat, joita on lupa nauttia hyvillä mielin. Kaikkien ohjeiden ja annosten PISTEarvot laskettu valmiiksi. 40 sivua, 35 ohjetta. <

Luuletko että diabetespotilaalla on isompaa mahdollisuutta kuin lumipallolla helvetissä noilla ohjeilla.

Ärhäkkä? En ole. Olen lähinnä kirjoittamassa diabetespotilaille.
LCHF sopii myös painonpudotukseen. Niiden sinun halveksimien tieteelisten tutkimusten mukaan erittäin hyvin.
Kuten sanoin en viitsinyt lukea enempää painonvartioiden kotisivulta mutta luulisin että systeemi perustuu hyvin pitkälle yhä edelleen ns. lautasmalliin.
Suomen ravinto suosituksista (samoin Ruotsin) sanoi äskettäin suomalinen ravintotutkija, muistaakseni lääkäri " Minulla on ratkaisu tähän ravintomalliin. Aletaan kouluttamaan kaikista suomalaisista eliittiurheilijoita. Se ryhmä on ainoa joka tarvitsee sen tyyppisen ravinnon jota tänään suositellan."

Minulla ei ole mitään syytä olla ärhäkkä. Olen LCHFn ansiosta tänään terve. Ilma tabletteja, ilman insuliinia. Mutta paluuta hiilihydraattimössöön ei ole.
Sama koskee monia muita jotka ovat ymmärtäneet attä jos insuliini omasta takaa ei riitä sokerin hallitsemiseen niin otetaan sokeri pois ravinnosta. Tuskin se kroppa omia teitään lähtee Prisman hyllyistä makeaa etsimään .

Ärhäkkä, ei, mutta jollain tavalla huvittaa kun porukka pakkaa sisäänsä sokeria joka hyvin äkkiä tekee ihmisen taas nälkäiseksi tai makeanhaluiseksi. Sitten käydään pienellä lenkillä jolloi kroppa poltta sokeria ja varastoi resvan. Siien syödään taas lautasmallin mukaan (60%) sokkeria käydään lenkillä, poltetaan sokeria ja varastoidaan rasvaa.

Toivon hyviä lenkkeilykelejä sinulle kesäksi.

terveisin
Painari - 26.04.2009 - 12:57

No huh huh, taisi Ruotsin Veijo vähän ylireagoida. Huom! Katsopas tarkemmin painareiden ohjeita. Sokeri sallittu, mutta vain pienissä määrin. Halutessaan voi jälkiruokia yms. makeuttaa esim. hermesetasilla.
Painonvartijoilla omat ohjeensa, jotka todella helpoiksi muuttuneet, miehille, naisille, odottaville ja diabeetikoille. Ohjelmasta et voi tietää, koska et ole painonvartija, nettisivut ei kaikkea kerro.
Makeanhimo häippäsi parissa viikossa.
Nyt olen onnistunut löytämään oikean tavan syödä terveellisesti, eikä pisteitä tarvitse laskeskella.
Näin todella välttyy näiltä elintasosairauksilta.
Mikä laulaen tulee, viheltäen menee.
Ei kannata hermostua, se varmistaa vain kuvaa kiihkouskosta rasvadieettiä kohtaan. Mutta kukin tavallaan.


Veijo Ruotsista - 26.04.2009 - 17:40

Painonvartioiden ohjelma ei ole mitään muuta kuin suuri pila diabeettikkojen kohdalla.
Se vähä mitä olen katsonut on tarkoin tämän päivän ravintosuosituksien mukaan. Niille luuloille minkä pohjalle ohjelma on rakennettu ei ole mitään todellista pohjaa. Kevyt/vähärasvaiset tuotteet ovat pullolaan lisäineita ja diabeetikoille suositellut ruoat sisältävät tarpeeksi hiilihydraatteja ja sokeria että lääketehtaiden voitot on turvattu. Siellä voin ajatella suositellan myös kevytmargariineja jotka toinen toisensa jälkeen paljastuvat huijaukseksi. Ei yhtään terveellisempiä missään suhteessa Becel, Milda ,Keiju Omega3 jne. Fun light on niin mukava että sillä voi myrkyttää muurahaisia.
En voi auttaa että sinulle ei selviä mistä on kysymys.
Pitkäänhän kansa luuli että maapallo on litteä.
En ole kuullut yhdestäkään Painonvartioden recepteillä syövästä diabeetikosta joka on saanut laitta insuliiniruiskut ja tabletit kaikkie vakavine sivuvaikutuksineen hyllylly. Oletko sinä?

Lautasmallin mukaan syöminen on yhtä tyhmää diabeetikon kohdalla kuin olisi alkoholistin hoitaminen alkoholilla. Ehkä joku haluaa startata voittoatuottavan yrityksen Ryypynvartiat. Jäseniä vatmasti löytyisi, löytyyhän diabeetikkojakin Painonvartioihin.

Viimeinen idiootti ei ole vielä syntynyt?

terveisin


Painari - 26.04.2009 - 20:58

Kuten jo sanoin aiemmin, painareiden ohjelmaa veijoseni et tunne ja myös siellä sallittu täysin lisäaineettoman ruuan syönti kohtuudella ja diabeetikoille edelleen oma ohjelma. En jaksa tätä samaa toistaa enää eli seuraavaan jankkaamiseesi voit lukea vastauksena tämän saman viestin. Toivon vain, että rasvadieetti pidentää myös pinnaa ja uskoa siihen, että se ei liene ainoa oikea tapa pysyä terveenä ja normaalipainossa. Parempaa jatkoa!
P.S Kunniajäsenenä et maksa painonvartijoille mitään, jos paino pysyy suht samassa.Painonvartijoiden ohjeilla en ruokaa ole tehnyt koskaan, ei ole ollut tarvis, vaan peruskotiruokaa.Idiootti-keskustelua en jatka, sen jätän omaan arvoonsa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|