Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Mikä mättää? Apua!

karppikala - 01.04.2009 - 16:15

Nyt on muutama viikko karppausta takana ja paino onkin laskenut mukavasti. PAITSI nyt tällä viikolla joka päivä tulee vaan lisää ja lisää painoa, vaikka oon syöny ihan samalla tavalla kuin aikaisempina viikkoina. Mikä siis voi olla ongelma? Onko muilla ollut vastaavia viikkoja, jolloin painoa tuleekin hieman lisää, vaikka syö normaalisti? Olen itse edelleen skeptinen tämän dieetin suhteen, vaikka vaaka kertookin toista. Siksi pelkään, että lihon, jos jatkan tätä "rasvadieettiä" enkä uskalla kovin kauaa tätä jatkaa, jos vaaka nyt näyttääkin plussaa.


VASTAUKSET:


Miimi83 - 01.04.2009 - 17:45

Mittaa senttejä, älä tuijota vaakaa..


Marakatti - 02.04.2009 - 09:08

Itsellä vähän samaa, takana nyt noin nelisen viikkoa ja painoa on kyllä lähtenyt parhaimmillaan 4,9kg, mutta nyt tällä viikolla on tullut 0,5-1kg takaisin ja siinä se pyörii. Suht samalla tavalla olen myös syönyt eikä ole menkkojakaan tiedossa.

Senttejä olisi varmaan ollut hyvä mittailla, mutta en alussa niitä tsekannut. Voisihan niitä vieläkin alkaa mittailla. Tosin kyllä esim farkuissa olen huomannut et vyön reikää täytyy vaihtaa ja muutenkin tuntuu farkut vähän väljemmiltä eli kaipa tuo ruho silti pienenee koko ajan, vaikkei vaaka niin näytäkään.

Tsemppiä vaan, eiköhän se laskusuhdanne taas löydy


Iso A - 02.04.2009 - 09:47

Missäs vaiheessa tuo hormoonikierto? Menkat saattaa nostaa kilonkin verran.

Mulla ei kyllä ole muuten noussut, mutta käys lukemass karpit.net, josko sieltä olisi apuja.


IhanaKevät - 02.04.2009 - 14:32

Hormonikierrot vaikuttaa painoon. Ja mietipäs oletkos sattumoisin vaikka juonut nesteitä enemmän? Tai syönyt jotain suolaisempaa joka kerryttäs nestettä?

Hyvä muistaa myös ,että vaakalla ei kannata käydä heti liikuntasuoritusten jälkeen, koska liikkuessa lihakset kerää nesteitä ja näin vaaka näyttää enempi. Samaten jos olet aloittanut laihiksen aikana myös säännöllisen liikunnan niin paino nousee,koska lihas painaa enempi kuin läski. Joku sanoikin ,että tuijota senttejä..

Ihan itsestäänselvyys,mutta sanonpa kuiteskin,että kannattaa aina käydä puntarilla samaan vuorokauden aikaan. Päivän aikana painonvaihtelua voi olla paljonkin. Itse punnaan aamuisin herättyä...ja tietty ilman vaatteiden painoa...


Veijo Ruotsista - 04.04.2009 - 22:56

Paino nousee.

Ei kai ole kysymyksessä liika syöminen. Ottakaa ystävät hyvät huomioon että rasvassa on energiaa toisella tavalla kuin margariineissa ja muissa kevytmyrkyissä.
Syökää kun on nälkä ja pienentäkää annoksia. Menetelmä pitää teidät kylläisenä kauemmin.
Jos vain haluatte pudotta painoa eikä tahdo tippua niin vähentäkää meijerituotteita. Aloittakka niista missä on VÄHITEN rasvaa.

Terveisin

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|