Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Kuinka kauan

Jumi - 23.03.2009 - 22:16

teillä on kestänyt, että tulosta on alkanut syntyä?

Minä olen nyt laihdutellut yli seitsemän viikkoa, ja mitään oikeaa tulosta ei ole tullut. Eli paino saattaa heitellä niin, että jonain viikkona näyttää kilon vähemmän, mutta taas toisena viikkona se kilo on tullut takaisin, vaikka ihan samoilla ohjelmilla olen mennyt.
Liikkeelle lähdin ihan nollasta, ja jätin kahviherkut, juustot, leikkeleet, kermat, vaalean leivän, sipsit, limsat, mehut, pizzat ym. pois, ja aloin käymään 2x viikossa 5km kävelylenkillä, ja kerran viikossa jumpassa.Muita paheita ei ole kuin salmiakki, jota syön noin pussillisen viikossa.

Tiputettavaa olisi 15kg,ja kiirus tulee kun kesä lähestyy ja mitään ei tapahu.Nämä kilot ovat parin vuoden takaisia raskauskiloja,jotka eivät sitten lähteneetkään imettämällä, niin kuin toivoin.Ovatko ne jumittuneet nyt sitten entistä tiukempaan,kun en niitä heti tiputtanut?vyötäröstäkään ei ole senttejä sulanut.


VASTAUKSET:


Iso A - 24.03.2009 - 07:45

Lasketko kaloreita, pisteitä tai punnitsetko?

Näyttää ihan ok kun herkut poissa, mutta joku täytyy mättää, koska päino ei putoa.

Kokeiles vaikka fineli.fi laittaa viikon ruoat ja katsoa paljonko tulee ja sit miettiä missä mättää.


Jos - 24.03.2009 - 08:14

syöt liian vähän? Tai kertyykö nesteitä?


ap - 24.03.2009 - 09:08

En laske pisteitä enkä kaloreita. Oletin,että jos muuttaa ruokailutottumuksiaan ja liikkumistottumuksiaan,niin se riittäisi automaattisesti. Syön kaksi lämmintäateriaa, aamupalan ja yhden välipalan.Iltapalaa syön tosi harvoin.Aamupalalla syön ruisleipää,ja välipalaksi jugurttia tai rahkaa ja hedelmiä.Ruuat ovat ihan perusruokia, keittoa,laatikoita ym. Nukun kyllä tosi huonosti, ja jostain luin, että se voi aiheuttaa sen ettei paino putoa.Lapset herättävät useaan kertaa yöllä. Pitääkö tässä nyt sitten odotella että lapset kasvavat isoiksi ennen kuin voi laihtua...


Annos - 24.03.2009 - 09:37

Kiinnitä vielä huomiota annoskokoon. Laita ensin lautaselle puolet juureksia ja vihanneksia ja sitten ruokaa sen veran kuin mahtuu, eikä santsata


Iso A - 24.03.2009 - 11:48

Stressi ja unettomuus on yksi syy jumiin. Arki vaan hallintaa niin pienten lasten kanssa laihdutus onnistuu.

PS Tuon arjen hallinnan vinkkejä ei sit multa tipu


On auttanut - 24.03.2009 - 16:26

Liikuntamäärä ei mielestäni riitä. Omalata kohaltani voin sanoa että oikotietä onneen ei ole. Minulla alkoi tulla tuloksia sen jälkeen kun aloitin liikunnan niin että 5 kertaa viikossa n.50 min ja kerran viikossa n. 2 tunnin lenkki. Yleensä tein sen viikonloppuisin. Joten minun kohalta liikunna lisääminen kun ruokavalio oli kunnossa alkoi tepsiä.


ap - 25.03.2009 - 07:14

Ok.Kiitos vastanneille!

Ilmeisesti nyt ei sitten ole hyvä aika laihduttaa,koska lasten heräämisille en mitään voi,enkä pysty tai ole valmis liikkumaan enää enempää. Minulla menee tuohon 5km kävelyyn 1,5 tuntia, kun lapset ovat mukana, ja pitempää reissua en heidän kanssa pysty tekemään (eivät jaksa).

Hassua kyllä että aina kannustetaan niihin pieniin muutoksiin,jos niillä ei sitten oikeasti olekaan mitään merkitystä.


aika auttaa - 25.03.2009 - 16:06

Mulla ainakin on usein tollasia jumivaiheita. Kestänyt pari kuukautta ja taas on paino laskenut. Varsinkin tuota on käynyt, jos liikunta on jäänyt nollille ja aloittaa taas liikkumisen. Toi kävely ei kyllä tuolla tahdilla laihduta, eikä nosta kuntoa. 20min kotijumppa 2x viikossa olis tehokkaampi. Ilman hikeä ja sykkeen nousua ei tule tuloksia. Toki mielenterveydelle ulkoilu on hyvästä.


ap - 25.03.2009 - 17:25

tuosta kävelystä vielä.. eli pienempi lapsi on vaunuissa ja isompi seisomalaudalla, ja reitti on todella mäkinen, joten kyllä minulle ihan hiki sillä reissulla aina tulee.

No mutta...elämä on. Olenpahan ainakin yrittänyt tehdä jotain,jatkan vielä niin pitkään kuin jumppaa kestää, ja jatkan sitten kilojeni kantamista yhtä kokemusta viisaampana.


entäs - 31.03.2009 - 00:18

voistko hommata kotiin stepperin tai kuntopyörän? ja entäp jos lastesi isä katsoisi lapsia sen aikaa että äiti pääsee kävelylle tai pyöräilemään ulos.
ja ilman,e ttä tykytän kuureja niin mitäpä olisit mieltä hiilihydraatittomasta ruokavaliosta? lisää tietoa löytyy netistä.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|