Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Mitä mieltä tästä

Fat Bitch - 25.02.2009 - 23:40

Synnytän parin kuukauden päästä,ja aion heti alkaa ala karppauksen ellen jopa tiukkaa atkinsia.En tule imettämään (koska se ei onnistunut viimeksikään) joten sen puolesta voin hyvin aloittaa tiukan laihdutuksen.
Alussahan sitä poistaa kehostaan ylimääräistä nestettä,ja sitten vasta alkaa polttamaan omaa rasva varastoa.Olen ollut Atkinsilla ennenki joten tiedän että se toimii.Mutta onkohan jotain estettä ettei heti synnytksen jälkeen sais alkaa karppaan?


VASTAUKSET:


no - 26.02.2009 - 10:47

kannattaisko nyt ensin synnyttää ja katsoa se imetys homma kuinka käy???


Hei - 26.02.2009 - 11:10

No minä olen sitä mieltä että aika huono asenne tuo "kun ei onnistunut viimeksikään niin turha edes yrittää imetystä".
Eri asia jos myönnät ettet HALUA imettää tai jos sinulla on todella jokin rakenteellinen tms. vika joka estää imetyksen.
Itselläni raskauskilot (10) lähtivät kahdessa viikossa ilman minkäänlaista laihdutusta. Että tosiaan, kuten edellinen sanoi, niin jos ensin nyt synnyttäisit ja katsoisit miten imetys ym. lähtee käyntiin..Ja anteeksi vain onkohan sinulla arvot ihan kohdallaan..?


- 26.02.2009 - 13:29

yhdyn edellisiin puheenvuoroihin. Mieti nyt itsekin, kuullostaa siltä että sulle on tärkeämpää laihdutus kuin lapsen hyvinvointi. Ei ole lastasi kohtaan oikein jos et suostu edes harkitsemaan imetystä, vaikka se saattaisi sujuakin hyvin. Sitä paitsi, luuletko oikeesti että sulla ei olis synnytyksen jälkeen muutakin tekemistä kuin miettiä mitä syöt ja kuin paljon


hmm - 26.02.2009 - 14:07

Siinä alkuväsymyksessä ei ainakaan itsellä tullut laihdutus mieleenkään..


Ja.. - 26.02.2009 - 14:20

...Laihdutus ei välttämättä onnistu niin nopeasti synnytyksen jälkeen vaikka et imetä, koska hormooni on sekaisin aika pitkään elimistössä. Yhdyn edellisiin ja kehoitan ottamaan järjen käteen. Synnytä ensin ja mieti onko laihdutus ajankohtaista heti..sillä hetkellä pitäisi olla tärkeämpiäkin asioita kun oma kroppa...


hei - 27.02.2009 - 21:38

no..itellä ei eka imetys onnistunu lainkaan, mutta kokeile imetystä kuitenkin, ellet oikeesti sitä inhoo= laihis tekosyy,ettei tartte imettää?
toka kerta mulla onnistui tosi hyvin imetyksessä, eli ei se välttämättä mene niin, että jos ei ekan vauvan synnyttyä onnistunut, niin ei seuraavallakaan..
eikä muutenkaan heti synnytyksen jkälkeen ole mitään järkeä alkaa laihikselle!!!!! voi olla jopa terveysriski sulle itellesi!


. - 27.02.2009 - 22:33

Hyvä alku lapselle. Fat Bitch-nimimerkin valinnut miettii ensisijaisesti omia muotojaan.


vai nii - 28.02.2009 - 22:25

Höpöhöpö. Oma on päätöksesi jos et halua imettää. Mä en myöskään pitänyt siitä hommasta. En tule imettämään mahdollisia seuraavia lapsia.

Olen kyllä sitä mieltä että sun kannattais antaa kehosi toipua rauhassa pari kuukauttaa synnytyksen jälkeen. Sitten vasta aloita laihdutus.

Onnea!


töppönen - 06.03.2009 - 15:44

juu imetys ei onnistunut minullakaan (poika oli teholla jossa sai nenämahaletkulla ruokaa, eikä voitu aloittaa imetystä heti niin tottu sitten pulloon) minulle ei ole tuottanut ongelmia olla imettämättä vaikka jotkut vannovatkin sen nimeen ja toisaalta en edes halunnut imettää.
Tottakai lypsin maitoa sen mitä vauveli tarvitsi, mutta se hyvä puoli oli tuossa lypsämisessä ja muutenkin imetyksessä että kiloja lähti

mutta itse asiaan.. en sinuna aloittaisi heti rankkaa laihduttamista synnytyksen jälkeen, antaa kehon palautua ensin hieman =) mutta minusta syömisestä voit nipistää hieman kerrallaan ja sitten myöhemmin ottaa "rankemmin".


... - 06.03.2009 - 15:47

ananas poistaa sitä nestettä, mutta se neste poistuu kyllä pian muutenkin

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|