Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Voi vitsi tätä aloituksen takkuamista!!!

meitsi munkero - 23.02.2009 - 08:38

Hyppäsin vaa´alle tossa äsken,taas se kuuluisa maanantai jolloin taas aloitetaan,paino 74 kg,joten n.8kg ku sais pois olis kondiksessa,mutta kuhan edes 70 menis rikki.En tiedä pitääkö kaivaa kymmenen vuoden takaiset painonvartija ohjeet naftaliinistä ja yrittää takuta niitä,kun paikkakunnalla ei toimi ryhmää enään.Haluttais kyllä saada ekaks nopea alku,niin jos intoa tulis lisää.Kertokaa hyvät vinkit.Kiitos,nim.merk.hiukka masis.


VASTAUKSET:


tikudu - 23.02.2009 - 15:30

täällä kans aika epätoivosta yritystä oon liikkunu ja katellu syömisiäni,mut eipä vaan paino putoo.vaikka melkein näyttäis et masu ois aavistuksen pienentyny...kiinteytyny varmaan joo...eli joku alkuhehkutus ois ny saatava tähän hommaan.kiitos.


vekara - 23.02.2009 - 16:49

Ei muutakun tänne tsemppailemaan Itse aloitin totaalisella herkkulakolla ja syön enemmän hedelmiä ja kasviksia. Sama resepti, jolla jo aiemmin sain painoa pois Sitten kun on saanut hyvän alun, niin on sallittua jotain pientä hyvää kerran viikossa Totaalilakon jälkeen se on luxusta

Ja säännöllinen ruokarytmi, niin ei tule sudennälkää ja ahmimisia Meillä aamupala, lounas, välipala, päivällinen, iltapala.

Ja 70 rikki on mullakin tavoite, tosin vähän enempi matkaa sinne (nyt 77,4kg) Koitetaanko, kumpi ehtii ensin?


Misska - 23.02.2009 - 16:53

Mulla kans tavoite - 7 kg - nyt painoindeksi 27,5. Vatsamakkarat pois. Pääsenkö mukaan jos joka aamu laitettais pudotuspainot esiin?


vekara - 23.02.2009 - 17:52

Misska: Itsekin olen juuri liittynyt remmiin Kuulemma perjantaisin on punnituspäivä, niin ihan joka aamu ei tarvi vaakaa rasittaa Tervetuloa

Aika rauhallinen palsta tämä tuntuu olevan, mutta kyllä täällä saman asian kanssa painiskelevia löytyy. Toivottavasti päästään pian pois


appelsiini - 23.02.2009 - 22:49

Satuin vierailemaan täällä. Täytyy kommentoida. Vekaralla perussetti kunnossa, juuri tuolla reseptillä itsekin aloitin tammikuun alussa. Lisäsin hyötyliikuntaa reippaasti ja tuloksia tuli nopeasti. Se sai lisää innostumaan liikkumisesta ja nyt tuntuu että on pakko päästä reippaalle kävelylle tai kevyelle hölkälle noin 5 kertaa viikossa. Huomaan etten enää ajattele karkkia vaan milloin pääsen ulos (ilman lapsia, ihanaa omaa aikaa). Tavoitteeni oli -8kg ja siitä viisi on puotettu. Oli pakko kehaista


anneli - 24.02.2009 - 10:51

Mun keino saada painoa alaspäin on elämäntapojen muutos. Kun saisin liikunnasta tavan jota ilman on paha olla ja sitten ylimääräinen napostelu pois. Karkki/herkkupäiviä pidän niin kuin ennenkin ja muutenkaan en ruokavaliotani karsi sen kummemmin. Syön kaikkea mitä tähänkin asti, mutta hieman vähemmässä määrin. Olen huomannut, että jos jonkun syömisen jätän totaalisesti pois, niin kauaa en jaksa näin. Sitten alan syömään sitä entiseen malliin ja ne vähäiset kilot jotka olen saanut pois, on hetkessä tullu takaisin. Tähän mennessä (neljäs viikko menossa) homma on toiminut. 3,9 kiloa on paino pudonnut. (9,5 kg kokonaistavoita) Enkä koe olevani millään laihdutuskuurilla. Tää viikko taitaa mennä kuitenkin hieman poskelleen kun on loma ja lomalla on hieman rennompi ote. On pizzailtaa ym. Tähän olen kuitenkin antanut itselleni luvan, tuntematta huonoa omaa tuntoa.
Jokainenhan tuntee oman kroppansa parhaiten itse ja laihduttaa juuri niin kuin parhaaksi näkee. Itse en listaa oikeita ja vääriä tapoja laihdutukselle. Tarkoituksenahan meillä kaikilla on sama lopputulos, saada ne ylimääräiset kilot pois. Jollakin tavoitetta on enemmän, toisilla vähemmän. Nautitaan ja iloitaan omista ja toisten saavutuksista.


tuunu - 24.02.2009 - 14:51

Nonni, se on naiset laskiainen eli 40 päivän itsekurikuuri alkaa nyt. Syön edelleen kuin hevonen (imetän) mutta viime viikkojen liiallisuuksiin repsahtanut herkkujen syönti saa jäädä ja lenkeillä pistetään vauhti astetta kovemmaksi, pikkulämmöstä kunnon hikeen. Puntarille menen sit seuraavan kerran pääsiäisenä (sen 40 päivän jälkeen).


tuunu - 24.02.2009 - 14:54

Tarkennukseksi vielä, ettei jää epäselväksi. En sen kummemmin imetysaikana laihduta. Korjaan vain ruokavaliota takaisin terveellisempään ja palautan kunnon vuoden takaiselle tasolle.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|