Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

nutrilett

jokuvaan - 21.01.2009 - 11:11

Kuinka paljon tuollaisilla kuureilla voi parhaimmillaan pudottaa esim viikossa ja kuinka kauan voi käyttää? Lähinna kaipaan tietoa niiltä joilla omakohtaista kokemusta.

Itse odotan imetyksen päättymistä että pääsee hyvällä omalla tunnolla nälkäkuurille motivaatio on kova, en enää jaksa katsoa itseäni. 10-15 kg olisi kiva saada pois 09 aikana. Eli hiljaa hyvä tulee..


VASTAUKSET:


mipe - 21.01.2009 - 12:48

minä juuri aloitin nutriletin. imetän vielä ja vaavi viisikuinen ja syö jo muuta ruokaakin. syön lounaaksi kana keiton ja muuten kolmen tunnin välein tavallista ruokaa. 20 kg pikku hiljaa pois pitäs saada ja kunnon laihdutus sitten kun imetys kokonaan loppu.


Miia - 21.01.2009 - 16:13

Eiks ne oo ihan hirveen makusia ne nutriletit? Itelläni on kokemusta vaan yhdestä ainoosta nutrilett "namipatukasta" ja voi jepulis mitä värkkiä. Leuat ei jaksanu jauhaa niin kauaa, että ois ollu oikeesti turvallista niellä ja makukin oli sama kuin lapsena salaa maistelemani koiran suklaanapit!!


meiksi - 21.01.2009 - 20:17

olin ennen joulua nturilett kuurilla 4 viikkoa ja painoa lähti 10kg! Söin pelkästään sitä suklaan makuista koska muita en saa alas pitäis aloittaa uudestaan se, vielä olisi muutama kg jäljellä.

Suositus on, että yli 2 viikkoa ei saisi nutrata ilman lääkärin valvontaa! Joo, en käynyt lääkärissä enkä aio mennä. Jos ihminen muuten perusterve niin eipä noista kait mitään haittaa ole jos jatkaa pidempään.

Se, että miten paljon esim viikossa voi laihduttaa noilla on niin yksilöllistä! Mitä suurempi lähtöpaino sitä enemmän yleensä lähtee alussa ja ne on enimmäkseen nesteet mitkä lähtee! Eli aika mahdoton sanoa paljon juuri ap laihtuisi viikossa mutta kokeilemallahan se selviää

Ilmoittelehan sitten miten kuuri lähti käyntiin!


Maggara - 22.01.2009 - 21:54

Minä nuttraan ekaa kertaa eläissäni. Minulta lähti 3,7kg (nyt en tarkasti muista, mutta alle neljä) ekalla viikolla. Nyt melkein 3vkoa nutrannu niin pudotus 5,7kg. Tosin tällä viikolla olen joutunut tilanteisiin joissa olen joutunut muutakin syömään kun en ole halunnut kertoa painonpudotuksestani... Ja tänään söin kunnon kotiruokaa lounaalla kun otti niin pannuun eräs asia, johan tuli hyvä mieli kun kanaa ja kasviksia söi


nikitön - 22.01.2009 - 22:26

mun kaveri laihdutti nutriletin avulla kk 13kg ja jatkoi vielä toisen kk jolloin tippui 8kg. kun lopetti tuon 'kuurin' tuli kk kaikki takaisn ja vielä enemmänkin. vakka ei syönyt herkkuja yms. eli en ehkä suosittele tuota kellekkään. näin on myös käynyt monelle muulle tuttavalleni jotka on sitä kokeilleet.


hmm - 23.01.2009 - 08:27

Minäkin olen kuullut, että joillekkin tullut kilot nopeasti takaisin mutta kun heidän kanssaan on jutellut enemmän/lähipiirin kanssa niin on kyllä käynyt ilmi, että herkut ovat tulleet takaisin ruokavalioon ja annoskoot entiset! Eli kyllä se vaan on itsestä kiinni tuleeko ne kilot takaisin!!!
Jos laihduttaa pelkillä nutrileteilla pidemmän aikaa eikä siis syö sinä aikana muuta kun kasviksia niin mahalaukkuhan pienenee tosi nopsaa. Kun lopettaa nutrauksen ja palaa ns syömään taas olisi muistettava, että ekat syömiset olisi tosi niukkoja. Pikkuhiljaa lisää määrän sellaiseen normaaliin annoskokoon ja todellakin lopettaa sen syömisen kun on täysi olo!!!!! tähän kaatuu monen kuuri ja just ne pudotetut kilot tulee hetkessä takaisin!
kaverini laihdutti lääkärin valvonnan alla nutrileteilla 17kg 10 viikon ajan! Nyt ollut ilman 2kk ja laihtuminen jatkuu, syö terveellisesti,säännöllisesti ja normaaleja annoksia! Liikuntaa harrastaa kävelyä muutaman kerran viikossa!
Itsestä se on kiinni sako kilot pidettyä pois!!!!


jokuvaan - 23.01.2009 - 21:01

Kiitos kommenteista.. Vaikuttaa ihan lupaavalta. Tarkoitus edetä rauhallisesti kun haluaisi että ne kilot myös jää pois ja elintavat pysyis hyvinä. Käun pari kertaa viikossa uimassa ja melkein jokapäivä 1-2 h vaunuilen, ja jo pelkkä syömisten seuraaminen on tuonut parissa viikossa kilon pudotuksen, mistä olen tosi iloinen jo! Ilmoittelen sitten miten lähtee käyntiin, jatkan vielä tätä vaihetta ja imettelen ja syön terveellisesti, kuurit sitten myöhemmin keväällä.


Elmi - 27.01.2009 - 16:48

Mulla pelkkää hyvää sanottavaa nutriletistä.... Pari vuotta sitten aloitin silla tehostartilla...(mulla oli lähes 40 kiloo ylipainoa) Ekan viikon söin tunnolisesti vain sitä..noin neljä kiloa tippu, samoin toisella viikolla hieman joustaen...(esim. pari palaa leipää, hedelmä).. sitte aina välillä pidän nutrilet päiviä...Tasoittaa hyvin ja annoakoot tulee pienemmiksi jos meinaavat kasvaa...Nyt painoa tippunut yhteensä vajaa 30 kiloa...Kymmenen pitäs vielä pois saada...Niin ja muuten söin ihan tavallista kotiruokaa, pienempia annoksia ja laskin ihan perinteisesti kaloreita ja sitä et liikuin enemmän kun söin...Ja herkkupäivä olis kerran viikossa...


Maggara - 30.01.2009 - 22:55

Tuo on totta, että nutrauksen jälkeen annoskokojen pitää olla pieniä, nimimerkillä ekaa kertaa jauhelihakeitosta ähkyyn tullut! (ja oli vielä vasan jauhelihaa niin ei ollut edes rasvaa nimeksikään joten kevyttä oli )

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|