Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - KOTI, RUOKA & TAVARAT


| Vastaa viestiin | KOTI, RUOKA & TAVARAT |

Helppoja ruokaohjeita

Millie - 20.08.2009 - 13:39

Hei! Haluaisin todenteolla helppojen ja maukkaiden ruokien reseptejä. Olen aivan onneton kokki ja kokeilut resepteistä viimeaikoina ovat menneet pieleen. Eli siis jos löytyy esim. kanakeitto, pasta, pataruoka yms. ohjeita, niin olisin todella kiitollinen. Myös jonkinsorttinen välipalapiiralla olisi hyvä!


VASTAUKSET:


selaile - 20.08.2009 - 16:50

blogeja... mene esim. mimmi mutikaisen blogiin, sieltä löytyy jos jonkin moista ruokaa ja oikealla puolella on linkki lista muihinkin ruoka/leivonta blogeihin!


Maarit - 20.08.2009 - 18:20

Minä olen löytänyt Hellapoliisin sivuilta kaikkea herkullista. kannattaa käydä kurkkaamassa.


Helppo kanakeitto - 21.08.2009 - 08:29

Laita kattilaan kiehumaan 1/2 litraa vettä ja kanaliemikuutio.

Kuori ja pilko kattilaan kiehumaan 3-4 perunaa.Lisää tarvittaessa veden määrää.

Suikaloi valmiiksi grillatusta broilerista paloja ja lisää ne keittoon kun perunat ovat miltei kypsiä. Lisää sekaan myös hernemaissipaprika-sekoitus, pieni pala purjoa silputtuna ja 1-2dl kermaa. Anna kiehua hiljalleen hetken aikaa ja maista. Lisää tarvittaessa mausteita, esim. soijakastiketta, kanamaustetta, inkivääriä, valkosipulia tms.


s - 21.08.2009 - 22:22

Toinen kanakeitto; kuoritut,paloitellut perunat ja sipuli-silppua kiehumaan veteen. mausteeksi kanaliemikuutio,pippurirouhetta,laakerinlehtiä pari. paista pannulla broilerisuikaleita,mausteeksi pippuria ja currya. suikalejuurespussi ja br.suikaleet sekaan. halutessa vielä makarooniakin soppaan. valmista, kun potut kypsät.
Riisi-broileri uunissa; Voideltuun vuokaan raakaa riisiä 3dl. herne-maissi-paprika pussi ja vähän suolaa. päälle raa`at broilerin leikkeleet. vettä n.7dl (halutessa osan voi korvata ruokakermalla). uunissa 200c n.45min.
Pekonikastike (tai kinkkusuikaleista); pekoni silpuksi saksilla pannulle, sipulia ja paistetaan...ruokakerma sekaan, mausteeksi pippurirouhetta. tarjoillaan pastan kanssa.
onpas helppoa


Nams - 22.08.2009 - 17:18

Paista (jauhe)liha ja sipuli ja mausta. Lisää purkki tai pari smetanaa ja anna hautua hetken aikaa esim. puol tuntia. Itse laitan tähän mössöön sekaan ketsuppia. Tarjoile pastan, perunan tai riisin kanssa. Hyvää, mutta ei niin keevyttä

Toisinaan laitan sekaan pikkuporkkanoita, tai hillosipuleita tai maustekurkun palasia tms.


Kanakeittoon - 22.08.2009 - 19:41

saat vaihtelua ja täyteläisyyttä jos laitat sekaan sulatejuustoa, esim. puoli pakettia koskenlaskija-juustoa.


Kanakeittoon - 22.08.2009 - 19:41

saat vaihtelua ja täyteläisyyttä jos laitat sekaan sulatejuustoa, esim. puoli pakettia koskenlaskija-juustoa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|