Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

G: Päättyvän vuoden noloimmat

äeppä - 29.12.2008 - 11:26

Eli mitkä tämän vuoden sattumuksista ja tapahtumista saisi vaipua unholaan?

Haluaisin unohtaa tämän:

Kevättalvella 2008 oli suht viimeisilläni raskaana ja menin perinteisesti jumppaan... Ohjaajana jumpassa oli yhden hoidokkini äiti ja siinä vaihdeltiin kuulumisia ja juteltiin miten hänen lapsellaan hoidossa menee. Sitten hän kysyi "mites masu?". Ajattelin että kyseli miten lapsen vatsa on toiminut (lapsella jonkun verran vatsavaivoja) ja selitin ummet ja lammet että hyvin on toiminut ja kakka tullut kivasti ja äänekkäitä pieruja tulee nukkuessa...

Kesken jumppatunnin hokasin että mun mahastanihan hän oli kysellyt. Onneksi selvitin asian jumppatunnin jälkeen ja naurettiin yhdessä.


VASTAUKSET:


adeline - 29.12.2008 - 12:33

ehkä noloin tilanne oli viime yönä (näin lyhytmuistisena), kun jopa unessa olin niiiiin blondi...

olin jossain lastentarvikeliikkeessä ja siellä ilmoitettiin et 2,5 min aikaa kerätä tavaraa niin paljon kuin ehtii ja sit arvotaan et kuka saa ne omat tavarat ilmaiseksi.
unessa aloin hullun lailla kerätä tavaraa ja sit kun aika oli ummessa, innoissani menin seuraamaan, kenen nimi kiposta nostetaan...kun tajusin, etten minä tuollaista lappua ollut edes täyttänyt!!!

nolotti kertoa omalle miehellekin tuo aamulla

en muista mitä mulle on sattunut tän vuoden aikana


Raakku - 29.12.2008 - 13:01

Onhan noita...

Ekana tulee mieleen kun olin aika loppusuoralla raskaana ja ostoksilla paikallisessa tavaratalossa. Kassalla varasin tasarahaa ostoksiin ja pudotin kolikon lattialle. Sitä poimiessa sitten tasapaino petti ja pyllähdin peffalleni keskelle käytävää... Kyllähän mä siitä ajan kanssa itseni ähelsin pystyyn kun sisu ei antanut myöten ottaa myyjän apua vastaan. Raskaus kun ei ole sairaus!


Nopeaa toimintaa - 29.12.2008 - 20:57

Töissä olin viimesilläni, eli hammashoitaja olen. Hammaslääkäri hoidon aikana heitteli joka toisen tavaran lattialle, no minä niitä keräämään kun potilas lähti. No se ylös pääseminen ei ollut masun kanssa kovinkaan helppoa. Lekuri oli ottanut jo uuden potilaan tuolille istumaan, kun minä kontillani lattialla, lääkäri vain totesi mulle sinne lattialle, "että joko aloitetaan", vastasin vain, että aloita sinä, mulla kestää...niinhän se lekuri aloitti poraamiset kun minä vasta könysin ylös...en kyseisen lääkärin kanssa suostunut moisen jälkeen hommiin. Nyt onneksi tapaus jo naurattaa (=


nöf - 31.12.2008 - 18:30

Olin Lidl.ssä kassa jonossa laitoin vahingossa minun ostoksieni eteen kyltin "seuraava kassa" johon edessäni oleva mies totesi naurahtaen: vaihda siihen seuraava asiakas kyltti.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|