Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

Se oli sitten siinä

uutta vuotta kohti - 27.12.2008 - 13:15

Tässä sitä istutaan ja mietitään miksi ihmeessä näkee 2-3 päivän vuoksi kauhean tohinan ja vaivan . Joulu meni taas silmänräpäyksessä vaikka kuinka valvoi niin kauan kuin jaksoi.
Mutta ihanaa oli ,täytyy myöntää. Vissiin olen tullut kuin itseni tekemää sapuskaa. Nyt sitten nokka kohti Uutta vuotta ja sen juhlintaa.

Miten ja kenen kanssa vietätte Uudenvuodenaaton ?

Meillä on muodostunut traditioksi se että miehen veli perheineen tulee meille. Rakettien ammuntavaiheessa tai sen jälkeen lähellä asuvat sukulaiset poikkeavat moikkaamassa ja kaffeella/ tujauksella.


VASTAUKSET:


Miinastiina - 27.12.2008 - 15:31

Meillä tuo uuden vuoden juhlinta jää nyt väliin. Minä olen uuden vuoden aattona iltavuorossa ja uuden vuoden päivänä mulla on pätkä aamu ja sit yöksi taas töihin menen.


samaa - 27.12.2008 - 21:05

täällä mietitty mitä ap nopeesti ohi ja millanen hössäys! monta viikkoa. jotenkin surullista.


Haikeaa - 27.12.2008 - 23:05

No eikös sitä sanotakin, että se odottaminen kaikessa on se paras osa. Niinkus vaikka ulkomaanmatkan, ja nyt sitten taas oli tämän joulun. Pääasia, että on aina jotain tulossa, mitä odottaa.
Uudenvuoden raketit, kevät ja narsissit, kesäloma..ym..
Sehän juuri tekee elämästä elämisen arvoista, odotus ja toivo kaikesta uudesta ja jännittävästä...


Se oli siinä, - 27.12.2008 - 23:54

tosiaankin. Korjailin kamoja laatikkoon köökissä ja lukaisin pahvipaketin kyljestä "kiukkupussi"...
tarkemmin asiaa tutkittuani paketti paljastui kinkkupussiksi...hiukan väsy?

tervetuloa Uusi vuosi!


ap - 28.12.2008 - 22:59

Oho ,osa kirjoituksesta oli kadonnut. "Vissiin olen tullut kuin itseni tekemää sapuskaa" Piti olla:Vissiin olen tullut aikuiseksi kun en odottanut joululta muuta kuin jonkun muun kuin itseni tekemää sapuskaa.

Se on kyllä totta mitä "haikeaa" kirjoitti. Itsekin jotenkin jaksotan vuoden pieniin pätkiin niin että aina on jotain mihin tähdätä. Tyylillä joulu-uusivuosi- nuutinpäivä- ystävänpäivä- hiihtoloma jne.. Tosin jaksotukseni johtuu suurimmaksi osaksi ammatistani,mutta kuitenkin.


may - 30.12.2008 - 13:55

Nyt voi alkaa pikku hiljaa odottamaan kevättä, valo lisääntyy jne. Se odottelu tosiaan on sitä parhautta näissä jouluissa sun muissa

Uusi vuosi vietetään vanhempieni luona, tänään käytiin ostamassa ruuat ja herkut sitä varten. Muutama raketti ammutaan tuon pikkutytön iloksi, mies tosin kotiutuu töistä vasta ysin pintaan aattoiltana. Tyttö jää isovanhemmilleen yökylään ja me lähdetään jatkamaan illanviettoa kotiin

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|