Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

Oi kuusipuu...

Shallot - 23.12.2008 - 21:13

Onpas meillä nyt ollut hieman rumbaa tuon kuusen kanssa. Aluksi mietittiin että riittääkö rahat siihen ollenkaan. Sen jälkeen metsästettiin kuusen jalkaa, joka on kaikkialta pk-seudun marketeista loppu, noh eipä siinä mitään säästyypä rahat. Sitten miehen vanhemmat ostivat meille kuusen jalan ja käytiin sitten ostamassa kuuseen kynttilät ja tähti. Haaveilin jo ensimmäisestä omasta joulukuusesta että kuinka huomenna aattona se yhdessä koristellaan joulupukin kuumaalinjaa katsellessa. Joulu tunnelma siinä nousi jo kohisten kattoon. Noh, sitten kun sitä kuusta lähdettiin hakemaan, niin paljastuikin että niitä oli enää muutama jäljellä ja hinnat olivat jotain aivan käsittämätöntä. 60-80e kuusi!!! Juu, totesin heti että ei meillä ole varaa laittaa tuollaista summaa joulukuuseen, lähistöltä ei löytynyt enää muita kuusikauppiaita tai olisi niitä varmaan löytynyt jos olisi ollut auto alla millä huristella niitä tuolla metsästämässä. Kotiin sitä sitten palattiin tyhjin käsin ja itku siitä tuli. Ei muuten mutta kun olin jo haaveillut siitä kuinka aattona se yhdessä koristellaan ja kuinka ihanasti se tuoksuu jne.

Hetken siinä nyyhkittyäni pettymystäni (joka toisaalta oli kyllä ihan omaa syytä; pitikö sitä kuusen hakureissua nyt sitten lykätä näin pitkään jne.) rupesin sitten paketoimaan vielä viimeisiä lahjoja ja samalla sulatella uutta mielikuvaa kuusettomasta joulusta. Joulumieli löytyi paketteja kääriessä, kun on se minusta vaan niin kivaa antaa toisille lahjoja.

Mies sitten lähti vielä hakemaan kaupasta maitoa ja leipää, kun ne ovat sellaiset mitkä kannattaa ostaa mahdollisimman tuoreena. Pitkän tovin kuluttua sitten ovikello soi ja mies se siellä oli isänsä kanssa; niin ja kuusen, jostain se oli käynyt kuusen hakemassa (enkä kyllä halua tietää enää sen tarkemmin että mistä se tuli ja paljonko maksoi, jos maksoi. Olisi se aika tyhmää ruveta nyt siitä motkottamaan ). Nyt olen vaan todella iloinen siitä että meillä on ihana tuoksuva kuusi ja minulla on niin ihana ja uskomaton mies. <3 Kyllä on taas joulutunnelmat kattolukemissa!

Toivotan kaikille palstailijoille oikein ihanaa ja lämpöistä joulua, kuusen kanssa tai ilman!


VASTAUKSET:


KaNitaco - 24.12.2008 - 00:49

Mäkin sain kuusen tänään koristeltua lasten kanssa. Tehtiin se jo tänä iltana, kun huominen aamupäivä ollaan anoppilassa ja sitten ilta mun vanhemmilla. Niin ei jaksa enää kuusta koristella aamulla, vaan aiotaan nukkua pitkään, mikäli lapset sen sallii...
Hienoa että saitte kuusen ja joulumieli on katossa! Niin se pitää ollakin! Oikein hyvää joulua kaikille!


Hylis - 25.12.2008 - 22:10

onnea kuusesta
kyllä se sitten on hankalaa siellä kaupungissa vaikka joskus sitä itsekkin tuskastuu kun pitkin poikin mettää ettii komeaa kuusta ja sadattaa niitä jalanjälkiä ja kantoja, kun jotkut vaan tulee ja varastaa toisten mettästä kuusen meinaa joulumieli mennä sellasesta. Mutta unohdetaan varastetut kuuset ja ollaan onnellisia että jälleen kerran löytyi komea kuuusi omasta mettästä


h - 02.09.2009 - 00:25

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|