Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

joulumieli nyt poissa

allu - 23.12.2008 - 16:51

Meidän piti mennä huomenna mun vanhempien luo huomenna, mutta ylläri ylläri! Eipäs mennäkään, äiti on kipee En oo laittanut yhtään mitään itse eli kaikki ruuat puuttuu ja nyt lähti se joulumielikin... Ihan tylsää kun on jotain suunnitellu ja odottanu ni sitten käy näin


VASTAUKSET:


äeppä - 23.12.2008 - 17:02

Voi ei inhottavaa... Kyllä meilläkin on vähän haussa tämä joulufiilinki kun tyttö sai eilen antibioottikuurin korvatulehdukseen (taas). Toivottavasti alkaa purra, jotta saatais ensi yönä nukuttua. Onneksi ei ole päivällä mitenkään kipeän oloinen, joten uskalletaan lähteä joulunviettoon kun rauhallisesti otetaan.

Ehdittekö hakemaan mitään? Vielä ei ole liian myöhäistä! Tai voitteko hakea sun vanhemmilta ruokaa (asuvatko lähellä)? Tai voisko isäsi tulla teille? Tai pystyisittekö meneemään jonnekin muualle?

Tosi inhottavaa, kun sitä joulua odottaa ja valmistelee ja lapsen ekassa joulussa on sitä jotain taikaa johon haluaa panostaa vaikka vauva olisi vastasyntynyt. Toivottavasti löydätte joulumielen!

Ihanaa joulua sinulle alluseni ja erityisen lämmin joulutervehdys suloiselle pojallesi!


allu - 23.12.2008 - 17:45

Ei oikeen oo muuta paikkaa, kun miehen äiti juo... Mun isä ei kanssa uskalla tulla meille, jos on kuitenkin saanut myös tartunnan. En oikeen perusta noista eineksistä, mutta saas nähdä nyt mitä noiden ruokien kanssa tehdään. Voi olla, että pitää hakea äidin tekemiä, mutta harmi silti, ois ollu kiva syödä niitä yhdessä

Voi teidän tyttöä. Toivottavasti tosiaan noi antibiootit alkais heti auttamaan! Toi korvakierre on kyllä sitten niin inhottava!!! Mun veljen tytöllä on kanssa, eikä ees tuubit pysyny

Mutta hyvää joulua teille äeppä, toivottavasti ootte ollu kilttejä!!!


Nyt - 24.12.2008 - 11:36

sun on sit ihan pakko ihan itte laittaa jouluruoat lapsille. einekset on ihan ok. Rosollin tekee nopsaan. kalatiskit notkuu valmista ja kinkunkin saa kypsänä jos sitä haluaa tarjota.


eliksiiri - 25.12.2008 - 14:03

Eineksiä syötiin ainakin meillä. Teen itte, jos ehdin, muutta kun molemmat sillai töissä, ettei meinannu ehtii ees niitä eineksiä ostaa puhumattakaan lahjoista:
2 tuntii oli aikaa koko joulun järkkäämiseen.
Onnistuipas vaan. Nyt levätään tämäpäivä!!


Lissula - 25.12.2008 - 19:23

Mä oon tuunannut eineslaatikot kermalla ja voilla. Sekotan sekaan kermaa ja laitan oikeaan vuokaan, lusikalla teen päälle painallukset ja laitan korppujauhoja ja voinokareita ja uuniin. Tulee hyvää ja helposti.


ipa - 03.10.2009 - 18:11

eikö oo parempiki nii?! jää se typerä halavatun joulu nyt viettämättä ja se on hyvä asia SE! ONNITTELEN!! hyvää paskamaista jouluaa!!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|