Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - JOULU


| Vastaa viestiin | JOULU |

Mä oon höpö

E82 - 20.12.2008 - 21:06

Meillä kävi jo pukki Osa paketeista tuli ja ne myös avattiin. Ihania lahjoja ja poikakin sai just sen lelun, jota olin salaa hänelle toivonut ja aina kaupassa hipelöinyt Tiedän, oon hölmö ja lapsellinen, mut näin me ollaan tehty joka vuosi Saadaan siten pitkitettyä sitä joulun iloa, kun avataan lahjoja monena päivänä Mietin, että näin poikakin saa totutella lahjoihinsa eikä huku kerralla suureen paketti määrään Eikö olekin kivasti ajateltu


VASTAUKSET:


Liisa - 20.12.2008 - 21:15

No hyvähän se noin on! muistan ku esikoinen sai 4v sitten niin paljon lahjoja, et se rupes raukka itkee, ku ei tienny et mitä niiden kanssA tehdä..


E82 - 20.12.2008 - 21:39

Ja kun tiedän, että niitä paketteja on tulossa yllin kyllin vielä myöhemminkin... osa lahjoista saadaan vasta joulun jälkeisenä lauantaina, joten meillä on täs nyt pitkä aika jännittää, mitä paketeista tulee


KaNitaco - 20.12.2008 - 21:41

Höpöjä tässä on yks jos toinenkin joulun aikaan..
Mekin jaamme lahjojen avauksia hieman, tosin ei vielä.. Eli ekan kerran lahjoja jaetaan jo aattona aamupäivästä(anoppilassani), sitten jouluruokaillaan mun vanhemmilla, jonka jälkeen sinne saapuu pukki jakamaan lahjoja. Ja sitten joulupäivän aamuna saa taas availla paketteja, kun kuusen alta saa avata paketit, jotka sinne on kuusen koristelun yhteydessä laitettu. Musta taas on kiva jänskättää mitä paketeissa on, vaikka niitä jo meitinkin nurkissa on..vaikka näistähän suurinosa onkin mun paketoimia..


E82 - 20.12.2008 - 21:44

No toi on kyllä jo yliveto KaNitaco Jännittää nyt itse paketoimiensa lahjojen sisältöä No, enhän mä ookaan sitten pahimmasta päästä höpöjä


Annikki - 20.12.2008 - 21:50

Nyt mä oon kade!
Meinaan me saatiin kans eilen iso kasa lahjoja (tai no, lapset sai...). Ja mie ja mies saatiin kans yksi, mutta sitäkin isompi lahja. Enkä mä saanu lupaa aukaista sitä ku vasta aattona. Tyhmä mies mulla.
No sentäs suklaakonvehtirasian sain aukaista. Lohdukkeeksi.


KaNitaco - 20.12.2008 - 22:09

Oli ehkä vähän hieman väärin muotoiltu...
Siis jänskätän mitä niissä paketeissa on mitä en ole paketoinut ja jänskätän niiden pakettien saajojen reaktioita, mitkä olen paketoinu...Mut mä myönnän et mä oon höpö! jouluhöpö!


Pike - 20.12.2008 - 22:10

Iha mälsää! Meillä avataan aina vaan kaikki sitten kun lahjat jaetaan/pukki käy.. Viime vuonna tosin avattiin miehen kans toistemme lahjat vasta sitten kahdestaan yömyöhään, mutta tänä vuonna sekään ei onnistu kun eri puolilla Suomee ollaan


Veera - 20.12.2008 - 23:09

Mix ihmeessä niitä paketteja tarvii olla niin paljon.Nykyajan lapset ei osaa arvostaa leluja ollenkaan kun kaikki paikat notkuu niitä.
Sen näkee jo päiväkodeissakin missä vaan rikotaan leluja eikä oikeasti tajuta että ei ne puussa kasva.Me aikuiset voitais ainakin miettiä että miten toimitaan suuren lelumäärän kanssa.Esim.Osa kaappiin odottamaan ja antaa sit jossakin vaiheessa kun vanhat on käytetty tai jotain.
Eihän lapsi osaa edes keskittyä leikkimiseen jos ympärillä on kauheasti virikettä.
Sorry jos oon ilon pilaaja!!


E82 - 20.12.2008 - 23:12

No enhän mä sille mitään voi jos kaikki ostaa lahjoja. Ja tuskinpa nyt leluja niin paljon saa... meillä on jo nyt ollu käytäntä, että välillä vaihdetaan leluja. Toiset laitetaan pois ja otetaan taas vanhoja varastosta niin ne kiinnostaa yhtä paljon kuin uudetkin Riittääpähän sitten ens jouluun asti taas, jos paljon tulee


Anna.T - 21.12.2008 - 12:29

Meillä oli ex- miehen kanssa aatonaattona bileet kun tuhottoon pari viinipulloa ja avattiin lahjat Aattona vielä juhlat jatku kun saatiin lisääää.

Mukavaahan se oli, en tuomitse teitä yhtään


Raakku - 21.12.2008 - 12:57

Mä olen kans ilonpilaaja ja Veeran kanssa samoilla linjoilla.

Oikeesti, miks niitä paketteja pitää olla niin paljon? Me ollaan esitetty toive pojan sukulaisille ja kummeille että jos poikaa haluavat lahjoa jouluna niin max. 1 paketti, tai mieluummin ostavat vaikka kimpassa jonkun isomman. Ja kaikki kyllä tuntuivat ymmärtävän pointin... Toki he saavat antaa pojalle lahjoja pitkin vuotta jos haluavat mutta toivomus olis ettei meidän joulusta tulis koskaan mitään pakettikaaosta.

Muistan lapsuudesta miten kutkuttavan jännää oli odottaa sitä aattoillan h-hetkeä, mitä se pukki tuokaan ja haluaisin että poikakin pääsis nauttimaan siitä tunteesta Voi olla että joskus meillekin pukki tuo "unohtuneita lahjoja Pakkasukon mukana" vasta uuden vuoden kieppeillä tai loppiaisena jos näyttää paketteje liikaa tulevan, mutta ei etukäteen.


E82 - 21.12.2008 - 13:02

Mä en ainakaan halua olla ilon pilaaja ja kieltää sukulaisia ostamasta/antamasta lahjoja. Jos haluavat antaa, niin siitä vaan. Ja mitä joku nyt on toiveita kysellyt, niin ihan vaatetta ja sellasta olen pyytänyt, mitä ite joutuisin ostamaan muuten. Eikö siitä kutkuttavasta jännityksestä pääse nauttimaan vaikka paketteja tulis paljon? Meillä on aina annettu paljon lahjoja ja annetaan edelleen. En minäkään mitään kulutushysteriaa kannata, mutta en kyllä ymmärrä, miksei niistä lahjoista vois iloita. Mä saan itekin paljon paketteja. Meillä on myös paljon ostajia/antajia. Ite ei ostettu toisillemme eikä pojalle mitään tänä vuonna.


allu - 21.12.2008 - 18:54

Mä olen täällä kanssa ihan höpönä hypistelemässä pojan paketteja ja arvailemassa, mitä niissä on Meillä ollaan yleensä avättu kaikki lahjat aattoiltana.

Nyt ajattelin aloittaa tradition, että tonttu käy piilottamassa pojalle paketin sillä välin kun koristellaan kuusta Ei tuo poika vielä sellasta ymmärrä, mutta isompana sitten saa yhden paketin jo ennen iltaa ja kivan aarteenetsintäleikin siihen päälle

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|